Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Laila Pakalniņa: Bet torte sejā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sencha
S
Es ļoti gribētu lai man iemet ar to garšīgoo torti!Vienīgais ko es varu pateikt ''Laimīgais Zatlers! ''.
Troll
T
Kas ir Gudeles zemeņu torte, salīdzinot ar to, kas notiek Šlesera ministrijā - tikai spička! Bet Šlesers nekust no vietas, ir un paliek "balta lapa", un muļķa vēlētāji iebalsos viņu atkal ar visiem kastēniem.
cash
c
Labs raksts. Cik Gudele saņems kompensācijās? Vai citi iesaistītie darbinieki saglabās krēslus? Vai izdevumu atmaksa atbrīvo no atbildības?
Tā viš i
T
Jo tā nu diemžēl mums Latvijā ir — kolīdz dzirdam prezidentu runājam par morāles jautājumiem, redzam aploksni. Un Zatlers jau atkal ir iesniedzis amatpersonas deklarāciju "likumā noteiktā kārtībā, apjomā un termiņā", kas, viņaprāt, laikam nozīmē legālu iespēju izvairīties no nodokļu nomaksas par aploksnēs saņemtajiem ienākumiem. JL, SC un ārpus frakciju deputāti savākuši nepieciešamo parakstu skaitu, lai Saeimas plenārsēdē tiktu lemts par Gudeles demisiju. Ja deputāti Gudeli atstās amatā, tas nozīmēs ne vien to, ka drīkst par valsts naudu svinēt dzimšanas dienu, bet arī to, ka gods amatpersonai nav nepieciešams. Savukārt, ja Gudelei no amata būs jāšķiras, gods varētu kļūt par kritēriju, kas sarežģī dzīvi daudziem. Tādējādi sanāk, ka Gudele šobrīd ir ministre ar tik tiešām īpašu uzdevumu.
lapsa
l
Pilnīgi piekrītu. Igaunija gandrīz visos e-lietu rādītājos ne tikai Baltijas reģionā, bet vismaz Eiropā ir saraksta augšgalā! Kāda vajadzība braukt uz Indiju vai Dubaiju, ja vajag braukt tepar uz Tallinu!? Prieks skatīies, ka kaimiņi tik veiksmīgi izmanto gan valsts līdzekļus, gan ERAF fondus un attīstās, savukārt, te viens bars pie varas mēģina kārtējo reizi visu saraust sev.
K-K
K
... Zel gan, ka dzivojot un stradajot Vakarkulturas (ari dainu) tikumiba, VVF nespeja rikoties apzinigi savas atbildibas parametros un par sadiem un daudzreiz kritiskakiem etikas un morales iztrukumiem valsts varas parstavju darbiba un vadiba neatlaida korumpeto valdibu - kads liels solis butu bijis sperts uz Ceturto Atmodas virzienu - Ai ! Ai!
Kas notiek pie Gudeles
K
Ja jau dzimšanas dienas svinības izmaksāja tūkstots latus, tad kas gan pa šo laiku ir noticis ar Īpašā sekretariāta rokās nodoto miljonu budžetu? Vai nav tā, ka pēdējo 2-3 gadu laikā šī sekretariāta vadībā ir iztērēti miljoniem latu projektos, kuri radījuši koncepcijas un citus papīra kalnus, nevis strādājošas sistēmas? E-paraksts tika centralizēti iepirkts turpat 20 tūkstošiem ierēdņu vajadzībām, samaksājot par sarežģītu un cilvēkiem grūti saprotamu tehnoloģiju miljoniem latu. Cik cilvēki to izmanto - varbūt ka TV un tradio var pamēģināt kādu sameklēt un konkrēti parādīt kāds ir bijis labums? E-pakalpojumi joprojām nedarbojas, un valsts pilsoņiem joprojām starp dažādām valsts iestādēm jāstiepj apkārt izziņas. Sekretariāta mājas lapa Internetā vai nu brīžiem nav pieejama vispār, vai velkās tā, ka to neviens īsti nevar izmantot. Bet no sekretariāta tikai birst solījumi un no valdības tiek prasīta nauda jauniem sekretariāta miljonu projektiem. Tagad laikam pēc Godmaņpapa teiktā spriežot, sekretariātam dienas kārtībā ir identifikācijas kartes, elektroniskās deklarēšanās sistēmas izstrāde (kaut gtan VID tāda jau sen ir gatava, uzņēmumi to jau gadus 2 izmanto, tikai Godmanis nav pamanījis) un vēl kaut kādi svarīgi nākotnes projekti.
Bananāns
B
Labs, loģisks raksts. Godīgi cilvēki jau neiet mūsdienu politikā. Tāpēc jau viņi nesaprot, kas ir morāle tāda.
x
x
piemeeram? kad vinjai domburs paprasiija par tiem Satversmes groziijumiem, kaut kaa vinja atgaadinaaja zivi :))) nu un par hokeju vinjas komentaars bija izcils piemeers, kas notiek, kad maakslinieks lien tur, kur neko nesaprot. kino jomaa nestriideeshos. izcila, izcila rezhisore. oskars veel nav tikai sagadiishanaas peec y y y y y y y y yy y
lno
l
Pakalniņā atšķirībā no tevis "jēdz " pat ļoti daudz un labi:))
sviests
s
NU KĀDA STARPĪBA ,KAS KOMENTĒ? NO TĀ SASKAITĀMIE NEMAINĀS ! UN ZAGŠANU NEVAR PADARĪT PAR NEBIJUŠU! KĀ VAR UZTICĒTIES VALDĪBAI ,KAS AKCEPTĒ ZAGŠANU???????????????? ????????????
kukainis
k
Ļoti precīzi uzrakstīts, īpaši par Godmani spīlēs. Bet Šlesers tik rulē...
x
x
peec peedeejo dienu cauro celjgalu komentaariem - nu kaapeec shaadi politiskie komentaari jaadod raxtiit pakalninjai? tieshaam ozolinsh vai rodins, vai raudseps nevar? taa pakalninja tak neko nejeedz, ko perfekti nodemonstreeja dombura raidiijumaa. mazs dzheris, kas dara to, ko saimnieks liek. kino-*lampa :)
Selavi
S
Krēsls Gudelei pie dibena pielipis, netiek vai nost. Laikam pārāk ilgi kas lipīgs bija uz tā palicis. Bet kauna ta nav. A Godmanis jau neko. Atlaidīs Gudeli, ZZS atlaidīs pašu Godmani. Sēž visi mēslu mucā, virca līdz mutēm, bet pakustēties bail. Ja pakustēsies, virca saies degunos.
vilks - šakālim
v
Varbūt aizsūtīsim nabadzīti uz kādu mēnesi par ministrijas līdzekļiem uz Maldīvām vai Kanārijiem veselību uzlabot?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas