Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Latvieši aktīvi konsultējas par darba iespējām Vācijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Balode
B
Vācijā https://qbis.lv/darbs-vacija/
no coment
n
..tur būs vajadzīgi gan kvalificēti zemnieki,gan daudz citi kvalificēti sava aroda speciālisti!!..vienīgais kas tur tiešām nebūs vajadzīgi..mūsu ''dižie politiķi''!!! bet tā tendence jau būtiski atšķiras no pirmā emigrācijas viļņa!! tad pastrādāja ..un brauca mājās!! tagad?? brauc ģimenes..pēc laika arī vecāki..(zinu ļoti daudz piemērus!!)..tā kā biļetes tiek pirktas...VIENĀ VIRZIENĀ!!!!
mārča
m
Super brīnišķīga doma! ākam organizēt tautau, lai neviens tur savu kāju nesper.
bezdarbnieks
b
atā, atā muļķu zeme...
borcinsh
b
piekritu ! ....un vispirms tur bus vajadziigi kvalificetie ZEMNIEKI ( korumpetie zzs-partijas "vadoni" - NE ! ) ! nu bet ja vini brauks projam - ko tad "razhos" Latvija ? PS. bus , protams, no sakumaa daudz problemas ar uzvediibu un darb.disciplinu, nu bet algas "discipline" - uzvares gan galaa ! daudz veiksmes Visiem !
I.Gr.
I
Gan jau uz Latviju atbrauks cilveeki no austrumiem, kuri buus pieticiigi un Latvijaa maacees izdziivot! Tikai tad paruupeejaties lai vinju beerni ietu latvieshu skolaas! Lai vismaz latvieshu valoda neizzuud.
Latvietis
L
Latvieshi aktivi interesejas par dveseles pardoshanu frichiem. pec 10 gadiem Latvija jau ka valsts nepastaves. pensionari dzivos Latvija. pilniba nabadziba un visi parejie bus vacijas , anglijas un debilas irijas. izradas ka latvieshi ir loti vaji gan ka valsts gan ka cilveki
Jukums
J
Gan jau tur kādus skolniekus sadzīs tik un tā. Bet, protams, atbalstu arī šādu protesta formu. Domāju gan, ka līdz 4. maijam vēl daudz kas var atgadīties, piemēram, pa vidam ir vēl 1. maijs. Un aktīvi protesti notiek pat salīdzinošajā labklājības zemē Anglijā: Tūkstošiem cilvēku, kas ieradušies no visas Lielbritānijas, sestdien Londonas centrā uzsākuši demonstrāciju, protestējot pret valdības iecerētajiem taupības pasākumiem.
Lelle
L
Uz 4. maiju būs vēl lielāka jautrība, jo to savās interesēs puškos Vienotības padomju kultūrpreču tirgotāja rižene un KGB veča bijusī un deviņdesmito gadu draiskule sandruce.
Juris
J
Starp citu - ilgi jau nav jāgaida, līdz šāds scenārijs īstenosies pats no sevis. Strādāju Doma laukumā. Bija bezgala uzjautrinoši vērot, kā valsts prezidents teica runu barikāžu desmitgades atceres pasākumā ~ 150 tur sadzīto bērneļu (laikam - mazpulki) un kaut kāda armijas orķestra priekšā. Gadu iepriekš uz šo pasākumu bija atnākuši vismaz pāris desmiti dīkdieņu - šogad - neviens!
Juris
J
Atbalstu! Neiešu!
....
.
Vienīgā atšķirība starp uzkundzējušos režīmu un tautu ir tā, ka pirmais ir organizēts un neskaitāmām korupcijas saitēm siets, bet tauta pagaidām nav organizējusies. Pagaidām. Pašiedomātie valdnieki uzcēluši ap sevi personīgās labklājības un komforta sienas, tos sargā labi atalgotu padomnieku, stila speciālistu, preses sekretāru, frizieru, spoku rakstnieku, PR speciālistu, uzpirktu ekspertu, glaimojošu lišķu, miesassargu un īpaši apmācītu dumpju apspiedēju kordons. Un tad jau var tautu gudri pamācīt, ka vajag vairāk strādāt, un vienlaikus finansiāli nožņaugt darbavietas, kurās varētu strādāt. Un tad jau var nemitīgi pievilkt finansiālo žņaugu skrūves un skaidrot, ka tādējādi tiek atveseļota ekonomika. Bet cik ilgi, kungi un dāmas? Vai biļetes uz aizjūru jau pasūtītas? Šorīt man piezvanīja kāds draugs no Atmodas laikiem, kurš bija no malas vērojis varas un mēdiju reakciju uz 24. marta mītiņu, un ieteica labu ideju. Lai kādas būtu mūsu nākamās akcijas, mums ir iespēja līdz 4. maijam sagatavot arī īpašu akciju, kas neizmaksās ne santīma un kas no mums neprasīs nekādus varoņdarbus un nebūs pat paģiru. Varēsim jauki pavadīt pavasarīgu dienu: pie dabas, ģimenes dārziņā, ar bērniem un draugiem. Tuvojas 4. maijs, kas simbolizē ne tikai Latvijas neatkarības atjaunošanas pasludināšanu, bet arī šo politisko kursu, kas Latviju novedis stāvoklī, kādā pašlaik esam. Lai cik trūcīgs palicis valsts un pašvaldību budžets, nauda šīs jubilejas pompozām svinībām netiks žēlota. Tāpat kā Romas impērijas norieta periodā, tiks gādāts par „maizi un izpriecām” iedomātajiem plebejiem. Bet kā būtu, ja mēs izvēlētos un vienotos uz šīm izpriecām, parādēm un pat salūtu neatnākt? Ja pie Brīvības pieminekļa un citās vietās nostāsies orķestris, tiks ierīkots apsardzes kordons, tiks sanesti no Holandes importēto ziedu kalni, ieradīsies „viņu majestātes”, bet tauta un skatītāji neieradīsies? Ja sagatavotās runas un priekšnesumi izskanēs tukšumā? Ko rādīs režīmam kalpojošā televīzija? Ko skaidros ārvalstu diplomātu korpusam? Kas viņos vispār klausīsies? Valdība bez tautas? Jānis Kučinskis
Juris
J
Vienkārši - kekšiem šķiet, ka nozogot no valsts naudiņas (pat ja tas ir vairākos miljonos mērāms) viņu iztikšana ir nodrošināta līdz mūža beigām, pat, ja tā valsts iet bojā. Tikai nepadomāja, ka ar viņu intelektu, tā nauda tik pat ātri, kā atnāk - tā arī aiziet. Un mājas deg.
He he....
H
Pateicos.
Jukums
J
Neaizmirsu - jau rakstīju, ka ta ir apzināta ļaunprātība. Nelieši ir dažādi - atklāti ienaidnieki, slepeni ienaidnieki un nodevēji....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas