Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Latvija ES piektā sliktākā pēc bojā gājušo skaita uz ceļiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ululiņš
u
Pēdējā teikumā iekļuvis nepareizs vārds. Ja izsvītrosi "dažkārt", būs pareizi.
Aron
A
Nu draugi mīļie, paši jau mēs esam šī sabiedrība un ar to ir jāsāk. Un vispār, esam jau vairs tikai piektā sliktākā, bet vēl ne tik ilgu laiciņu atpakaļ bijām pati sliktākā valsts šai statistikā. Un piektais labākais uzlabojums starp visām valstīm arī ir laba atbilde visisem tautas dziesmu un citu kampaņu kritizētājiem.
Dārznieks
D
Cik gan vienkārši būtu novietot c.policistu sabiedriskajam transportam rezervētās joslas sākumā un atļaut sastrēgumstundu laikā laikā daļai transporta pārvietoties pa to ( ielās un uz tiltiem , kur tas būtu efektīvi ) , tā vietā , lai nodarbinātu dažreiz pat divas ekipāžas šīs joslas beigās ar mērķi iekasēt soda naudu no "nepacietīgajiem". Tātad CP mērķis dažkārt nav satiksmes uzlabošana bet gan CP "muskuļu demonstrēšana"
Kino
K
Janim 10:32 :::))))))))))))))))))))
Jānis
J
Bet mums patīk vainot nepareizo iemeslu. Kad pīpmanis dzērumā nosvilina māju, arī saka - dzeršana vainīga. Bet no dzeršanas neviena māja nav aizdegusies, bet gan no smēķēšanas... :))
Lietpratējs
L
Nē, draugs, viss atkarīgs no braukšanas prasmes. Nekad par ķibeles iemeslu nevar būt ledus, migla grumbuļi u.t.t. Tikai tas, kas vada auto.
Jānis
J
Jā, jā, mamma, tev taisnība - apkopējas mums pelna tos lielos tūkstošus, pērk jaudīgākās mašīnas un kuru aptur, tā piedzērusies... :D :D :D Paskaties statistiku: par braukšanu dzērumā aizturētas tikai un vienīgi apkopējas... :D
Ainārs
A
101% pareizi! Jūs šajā rindkopā atklājāt lietas būtību! Lielai daļai cilvēku ir tendence vainas un problēmas meklēt citos cilvēkos vai kaut kādos īpašos apstākļos! Daudzas problēmas atrisinātos, ja viena daļa cilvēku būtu kaut maķenīt paškritiski!
Andrew
A
saprotams ka tagad izgruusta nauda debilaa liigo diziesmo kampanjaa, interesanti kursh cirvis shito meeslu izdomaaja un cik par to valsts naudas samaksaaja - tad visu vainu gruuzh uz alko... bet es tomeer veeleetos uzzinaatu konkreetu % kaadas vainas peec tie bojaagaajushie - un bez alko tur ir veel leerums citu apstaaklju aatrums, agresiiva braukshana, celju kvalitaate, . kas ir nemazaak noziimiigi .. un jaapiekriit arii tam ka liela dalja arii neprot uz celja uzvesties..nesaas kaa debiili, apdzen liikumos..liek pretii braucoshiem braukt pa nomaleem, motociklisti vispaar atseviskjs staasts....utt..
Imants Imants
I
Manuprāt, drošība uz ceļiem vairāk ir atkarīga no tā, cik kvalitatīvi ir ceļi, un mazāk no tā, vai visi velkas pa ceļu kā gliemeži. Tādēļ mani vairāk interesētu, kurā vietā Latvija ir pēc ceļu kvalitātes.
draugs
d
viņiem, medijiem, jau laikam neapnīk stāstīt kuraās vietās Latvija ir slikta. drīz jau stāstīs arī par padsmitajām vietām utt..
mamma
m
Diez vai apkopējas ir tās, kas biezā slānī brauc ar mašīnām un rada jezgu uz ceļiem!
mamma
m
Kurš teica, ka Latvija vienmēr ir pēdējā vietā, re varam būt arī piektie, jautājums tik no kura gala!
OxO
O
edmunds » [email protected] 23.06.2009 23:25 soruden paarceljos uz posrtugaali/spaaniju un beigshu barot muusu CP reketierus. --- Portugālē pilsētās un miestos ātri nepabrauksi. Katrā ciemā pie iebraukšanas zīme, ka ātrums tiek kontrolēts. Iebrauksi ciemā ar 55 km stundā ātrumu - radars fiksē un pēc 50 m esošajā luksoforā ieslēdzas sarkanais signāls - esi spiests apstāties. Pašam nācās pārliecināties. Ja iestūrē ciematā ar 50 vai mazāk - zaļais signāls. Tiklīdz pāri 50 km/h - pie nākamā luksofora - kā likums, sarkanais. Ja negribi visu laiku ik pa brīdim apstāties, esi spiests nepārkāpt atļauto ātrumu. :)
Ls 5..10 :))
L
eiropā jau nav krūmu gar ceļmalām tikdaudz!!''satiksmes uzlabotāji'' ha..ha..!!! parasti stāv stratēģiski bīstamās vietās= kur kāds aizmirsis piem noņemt ceļazīmipē remonta!!..cik braucu garām ..stāv kā tur piedzimuši!!:)).remonts jau gan sen pabeigts!!tā kā nav ko ''ļurināt'' priekšnieķel!!.p.s.jā !!dzērušiem NEVAJAG BRAUKT!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas