Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Lejiņš: vēsture Zatleru novērtēs labi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
d3o
d
Tā viš i. Nesaprotu to lumpenisko burkšķēšanu komentos.
I.Gr.>>v.socialistam
I
Ir rakstiits, ka akmenjus driikst met tikai tas, kas pats ir bez vainas. Vai vecais socialists nav devis un njeemis kukuljus, vai vienmeer maksaaja nodokljus, vai nekad nenjeema sveshu mantu? Vai vinjsh ir paliidzeejis cilveekiem, kam ir lielas guuzhu saapes? Vai vinjsh zina , ka vieglaak ir iedot 5 vai 10 latus aploksnee nekaa vienmeer pirkt daargo Voltareenu, kas daudz neliidz. Neapvainosim savu prezidentu! Labaaka mums nebija! Priecaasimies, ka vinjsh paliidzeeja Latvijaa, nevis Norveegjijaa par lielaaku atliidziibu!
Paija
P
Nu, cerēsim... Ms Darling!
Viltus Paija
V
Piedod, sanaaca gluzi nejausi. Apsolos taa vairak nedarit. Zinu, tas ir cucigi. Es istenibaa esmu Ms Darling. Nezinu, kaapec sevi nosaucu par Paiju.
Andris
A
Nu i LEJIŅŠ pat nesaprot ka Zatlers būtu jānomaina.Uz ko viņš cer.
Paija
P
lūdzams atgādinu vēlreiz, neizmanto manu niku. Nav smuki un pieklājīgi. Koments 19:57 nav mans.
Produkts
P
Uzskatu, kaut arī zoo dārzā ieņemts, mūsu prezidents ir ar stingru mugurkaulu un pelna cieņu...
@
@
Anekdote Nr. 1 Zatlera praktizēšanas laikos pie Zatlera atnāk pacients un pateicībā sāk krāmēt ārā no kofera konjaku, šokolādi ... Zatlers pārsteigts: Kas jums devis tiesības tā rīkoties ar manu naudu? Anekdote Nr. 2 Dežūrējošais optimists, zilo govju pavēlnieks sakarā ar krīzi valstī ir iestājies otrā darbā un jau pirmajā dienā izmēģina skaļruni. Nekā slikta, nekā personīga, tādi esam.
bibliotēka
b
un - kas IR vēsture? kur viņai ir mute, un kur - vērtējamais aparāts? Tiešām - kādai ir jābūt cilvēka pašapziņai, lai uzņemtos runāt ar kaut kādas - saliktajā nākotnē - Vēstures muti, precīzāk, bāzt viņai mutē savus, Lejiņonkuļa, pavienkāršos vārdus? Pie ārsta drīzāk! Lielummānija. vai tā nevarētu būt šī tēvoča problēma?
bibliotēka
b
lūk, kāpēc mums vēl šausmīgi tāls ceļš ejams līdz reāla sociāldemokrātiska spēka izveidei valstī. - solista Lejiņa dēļ. bet par šī sirmā onkas centieniem šeit arī nebija nekādu ilūziju.
Paija
P
Nu, par ko cepaties? Neticeejaat, ka Zatlers vares atri iemacities? Un domajat, ka vinam tiesaam vajadzeeja atlaist to saiemu? Mulkigi.
Teodors
T
Nezinu ko tas Lejiņš ar tiem puskomūnistiskajiem sociķiem krāmējās (trimdā viņš bija stingrs nacionālists), bet varu piekrist viņa spriedumam par Zatleru. Prezidents Zatlers str'ādā mērķtiecīgāk latviskas Latvijas labā nekā viņa divi priekšteči to darīja.
:(
:
lejiņš - delfu orākul(i)s! runā VĒSTURES vārdā - nožēlojami...
spunde
s
ar kādām tiesībām Lejiņš runā runā tautas , vēstures vārdā. Lai runā pats savā vārdā. Viņš sāk jau pēc kāutkā ost.
valdis
v
tāda jau mūsu valstviru psihologija ko domās ārvalstis par viņiem pirmkārt nu tad kāpievu valsti ātrāk un glītaku savu portretu uz goda sienas atstājot amatu un memuari vai biografisks sacerējums par sevi uz rozā lapām lai lappuses nesarkst -tas nāotnei nezinišiem un protams vēsturei Nu tauta šodienal lai no nodokļu maksātāju naudas apmaksa uzturēšanu un iegribu apmierināšanu ko viņa par viņiem domā nu tā ir tautas katra cilvēka personīgā darišana Mooto: Prāvietis savā zeme netiek cienits,, varbūt tā jau ir bet trubadūri jau ar slavas odām to nemaina

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas