Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Lielā izpārdošana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
darqwe
d
Nojūdzies minhauzens Bet ko var gribēt no cilvēka ar baznīcas kursu izglītību Siekalas tek , redzot kā Vienotība čāpstinās pie siles , un AŠ2 netiek klāt. Vēl būs cirki ar šitiem kampējiem
daunitis
d
Pēdējais atslēdznieka iznāciens pirms atgriešanās naftalīna kastē līdz turpmākajiem PSKP rīkojumiem?
lO
l
NEMIET ARAA NO INTERNETA TO RIEBIIGO SLESAKOVA PURNU.KAA PASKATOS TAA UZREIZ D........T SAGRIBAAS.TAADU MANNAA GIIMI NOBAROJIS,GROSI NO NORVEEGIJAA ZAGTAJAAM RENGEEM.PAR KURAAM VEEL PVN LATVIJAI NOZAGA.
kaka
k
aber kautkur tak taa valsts nauda paliek?
kaka
k
par cik var nopirkt inesi?
lasītāja
l
Šlesers savā elementā un stilā - atgādināt par sevi jebkuriem līdzekļiem un cenu...Tikai šoreiz gribētos teikt par raksta autoru - nav sliktāk kā Šleseram - no stila un domu izklāsta viedokļa absolūts atvainojiett, autor, savārstījums,.....
"Kādas problēmas? &quot
&
"KLM » ētiski / neētiski? 08:36 Pārdot pilsonību? Kādas problēmas? Labāk lai notiek tāds bizness nekā mūžīga verdzība mistisko spēku labā. ..................................................... ............................................................ ..................... Jums taisnība, un lai veicinātu tādu biznesu Jūs varētu pārdot savu sievu ar visu pilsonību, ''labāk lai notiek tāds bizness nekā mūžīga verdzība mistisko spēku labā'' Ja sievas pārdošanas (ar visu pilsonību) brīdī Jums ir bērni, paturiet tos pie sevis - kad nāks precību laiks - varēsiet izdevīgi pārdot ar visu pilsonību" 00000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000 ... Tautieši un tautiešas, BUSIM MIERIGI ! Busim mierigi, TAUTIEŠI un TAUTIEŠAS ....!!!...!!!...!!!... Problēma ir, un NEPĀRVARAMA - problems ir tāda, ka PIRCĒJU TA NAVA :)))
lux
l
Kā apnikušas tās mantras "visi zog", "visiem jādod kukuļi". Vārdus konkrētus, lūdzu. Citādi tukša muldēšana iznāk. Savāc pierādījumus un uz prokuratūru. Tauta paldies pateiks. Neviens neapšauba to, ka ir bezatbildīgi tērēta mūsu naudiņa, bet ir konkrēti cilvēki, kas to izmanto. Un vēl nevienam, lai uzsākti biznesu nav jādod kukuļi. Dari visu likumīgi un viss būs kārtībā. Atceries, ka korupcijā iesaistīas divas puses kukuļa devējs un kukuļa ņēmējs. Kukuli dod, ja grib apiet kādu likumu vai, teiksi, par SN pārkāpumu samaksāt mazāk. var redzēt arī, ka padomija kārtīgi ietekmējusi domāšanu, ļit īpaši attiecībā uz tiesiko nihilismu.Ļauj pilsētai izmantot ceļu segumam paša firmā ražoto materiālu - gandrīz vai par svēto pataisa, tas nekas, ka jau ir apsūdzība par ļaunprātīgu dienesta stāvokla izmantošanu.
Pauls
P
Ziedošu Ls 1000,- budžetā ja varētu šo nekaunīgo purnu neredzēt Latvijas pilitikā.
ziv3
z
Labāk tiešām pārdosim Šļoseru.
reālists
r
Vai tad nav, ka tas pats Šlesers, Kalvītis un Co ieveda valsti parādu jūgā? Gāzi grīdā idejas tēvs pieradis muldēt un ne par ko neatbildēt!
Kā tad
K
Šlesers liek runāt,analizēt, domāt, kas notiks ar šo zemi pie Dzintara jūras. Bēdīgas izredzes ir šodien.
vairis
v
runu vajadzeja klausities, tur paredzets naudu speciālā fondā likt, kuram 3 pamatmērķi: parāda atdošana, biznesa attistišana, izglitiba ārzemēs spejigajiem jauniešiem nu tad fondu pirmkārt var uzticet pārvaldit kādam šofera dēlam, ja pirmajam mērķim neko nepadarisi tad nākamie 2 jau ienes lēmejiem reālu labumu: katrs grib lai viņa biznesu atbalstitu, un lai mans nesekmigais bērns pēkšņi kļutu tik talantigs ka oksfordā var macities
valodina
v
Slesers - spekulants.
gudriniece
g
Pat ASV nez kāpēc tos ,kam ir nauda nesmādē un dod uzturēšanās atļaujas,bet mēs labāk esam nabadzīgi un atkarīgi no SVF. P.s.Vai Dombrovska valdībai ir labāki priekšlikumi,kā izkļūt no parādiem,kā tikai konsolidēt to,kā sen jau vairs nav un iedzīt Latviju absolūtā nabadzībā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas