Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Lokenbaham SPRK un KP apvienošana šķiet bezmērķīga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Lokenbahs = spriež loģiski, Kampars -- ar Jaunā Laika revolucionāro un stulbo dedzību. Pēc Lokenbaha LR vismaz nevajadzēs zaudēt tiesas.
who cares
w
"vajadzēs izskaidrot, ka turpmāk tiem būs jāfinansē arī savi konkurenti." == Kāpēc? Kāpēc šiem kaut kas jāskaidro? == "Ir regulēšanas funkcijas, kuras izpilda arī citās organizācijās – Elektronisko sakaru direkcija, arī dzelzceļa regulācija. " === Jap, var pievienot arī šamējos aka "Monopolu komisija" kā KP apakškantoris. == "statusa atšķirība" = Atšķirība ir tur, ka SPRK ir profilakses/preventīva organizācija, bet PK strādā ar notikušiem faktiem, tas arī viss. Daļu no SPRK izskatītājiem (un neizskatītajiem, piem., saistībā ar LVEnergo tarifiem) jautājumiem varētu izskatīt arī PK, i.e. apvienošana ir diezgan loģiska. = "Mums ar savu darbību nav jāapgrūtina valsts budžets" = Ja Harijam ir taisnība, tas SPRK ir izdevīgi, ka monopoli palielina apgrozījumu..., tas "neapgrūtinājums" ir tikai stāsts par kabatām. Valsts uzņēmumi pārāk bieži domā, ka rīkojas ar nevienam nepiederošu vai pašiem piederošu naudu. == Tāpat - ar patērētāju interešu aizsardzību nodarbojas arī PTAC, varbūt uztaisīt šā filiāli, kas nodarbojas ar monopoliem (savākt dažus SPRK ūberekonomistus) un SPRK likvidēt (parādīsies grūti atrodamie "labie ekonomisti", ko var piespēlēt KP).
Harijs
H
Lokenbah, ko muldi. Regulatora budžets tiek veidots no Latvenergo apgrozījuma - 0,2% gadā!!! Ja Latvenergo ir valsts uzņēmums, tātad tas pieder tautai - pēc likuma! Tātad Latvenergo nauda ir valsts nauda, līdz ar to valsts budžets pastarpināti , bet tieši saistīts. Nevajag blefot, Lokenbah, mēs arī zinām faktus un likumus!
xxx
x
vēl vienu iestādi jāveido, nekodarīšanas birojs,padome. tad viss būs čikiniekā.
dzintars
d
Šiten to veci vajag dzīt pensijā. Lai audzē tomatus. Kad ja ne tagad - jāveic strukturālās reformas, bet šiten te tādi vecie komunisti bremzē pārmaiņas.
Jānis Peterss
J
KP, proti, Komunistisko partiju apvienot nedrīkst. Pietiek jau ka sagrāva komjaunatni un pionieru organizāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas