Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

LTV plāni izsauc daļas darbinieku neapmierinātību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mija
M
Sviests sviesta galā, kur vien aci met, tur kaut kādas derdzības notiek. Laikam Latvijai uzlikts briesmīgais ''apdauzīto vadītāju'' lāsts... Varbūt lāci vajag izvadāt vai arī rīkot kolektīvu pūšļošanas sesiju? Varbūt vienkārši beigt drebelēties, likt mierā lēnprātību un SKAĻI pieprasīt respektēt sabiedrības intereses?
būtne
b
Ļoti žēl, ka nebūs raidījuma "Projekts. Cilvēks".
vai ne tā
v
LTV ar katru gadu aizvien dziļāk iegrimst dūksnājā un kā masu produkts kļūst aizvien "lētāks". Tomēr LTV ir nevis masu produkts, ko apžļembāt, bet masu medijs, turklāt ar savā ziņā sabiedriskā medija statusu, kuram jākalpo sabiedrības interesēm. Pamatā - garījumam, prātam un saprātam.
horizontālajam taimkodam
h
Man kauns par tādu LTV! Atkal cenzūra! Saeimas sēdi LTV šodien notranslēja tikai ar Godmaņa runu un tiešraide tika pārtraukta jau pēc dažām pirmajām kritizējošajām runām!! Tur viss tas kantoris ir jātaisa ciet un tie 10 miljoni nodokļu maksātāju naudas jāietaupa. Sakarīgie cilvēki, kā Domburs bez problēmām varēs atrast darbu komerckanālos!
Bijusī TV darbiniece
B
"" TV darbiniekiem jābūt aktīvākiem"" Ha-ha! Neviens jau nav pašnāvnieks, un vē šajos ekonomiskajos apstākļos. Tas,ka Dainai Dumpei šādos apstākļos jāaiziet, skumji. Kādreiz,kādā balvu pasniegšanā Kots lielījās,ka esot Dumpes skolnieks, nu ko -labs skolnieks... Part Kleckinu arī žēl, ne jau viņš viens tos miskastes podus bija pelnījis. Bet nu "" žiķ to nado""...
zinātāja
z
Nu paskatieties taču,kas ir LTV uzraugs NRTP!!!Bijušais Pirmā Baltijas kanāla jurists Kārītis.Kā interesēs gan viņš varētu strādāt,jaPBK rūpējās par viņa nokļūšanu padomē.
traks
t
Sarmīte Plūme,nu paskaties spoguī un parunā ar sevi.........nu ko Tu dari????Tu tak biji GODS, PRĀTS un SIRDSAPZIŅA!!!
skumji
s
Piekrītu,ka notiekošais tiešām liecina,ka LTV vada ne augstākās pilotāžas piloti.Tas ir viņu laiks.Ar kādu cinismu un visatļautību viņi bradā par darbinieku galvām,pakļaujot totālam stresam un atkarībai.Runa vairs nav par raidījumiem,bet par to,ka katram,kuram viņi atmet kādu kumosu ,ir jābūt vienkārši pateicīgam.Nu kas tā par strādāšanu???Iebaidīti producenti, trīcot par savu krēslu,ar cilvēkiem rīkojas kā lopkautuvē.Cik ilgi vēl?Ja LTV reitings ir uz 0,tad varbūt beidzot kādam ir jāpasaka,ka vaina meklējama kuģa kapteiņos,kas stūrē uz nekurieni savas nekompetences dēļ.
svenskterror
s
nu ko, šovs turpinās! drīz mēs par vārda brīvību varēsim aizmirst - tā pastāvēs tikai teorētiski, uz papīra... acīmredzot, tieši to mūsu "kungi" vēlas.
Sobaks
S
Pirmajos gados Kots stāstīoja, ka visu dēlī salaidis Grava, kurš pats Kotu LTV ievilka. Tad Kots visu novēla uz Holšteinu. Tagad varētu būt Kupriša un Šmites kārta.
ada
a
Man patīk raidījums "Tāda ir dzīve", tāpat patīk "Vakara intervija".... Sviests, neviens vairs vispār neskatīsies LTV1. Ko tad tur skatīties? Hamelionu rotaļu 9999. sēriju?
Naivā
N
"ja LTV nenopelna naudu ar raidījumiem, tad LTV neatliek nekas cits kā prasīt naudu no budžeta, atraujot citām vajadzībām" - izklausās pēc muļķīga joka. LTV vēl pagaidām ir sabiedriskās TV statuss, un sabiedriskā medija galvenā misija ir izpildīt nacionālo pasūtījumu, kas saskaņā ar likumu tiek finansēts no valsts budžeta. Raidījumu kvalitātes uzlabošanai vajadzētu būt LTV vadības kompetencē. Šobrīd vairumā gadījumu LTV vadība raidījumus slēdz, taču ne jau to sliktās kvalitātes dēļ (un nebūt ne visi ir nekvalitatīvi). Sliktākais ir tas, ka netiek izpausts, kas būs šo slēgto raidījumu vietā? Kam tiek atbrīvots ētera laiks?
Nacionāls pilsonis
N
Nacionālā (valsts) avīze Diena ir nobažījusies, ka nacionālās (valsts) televīzijas un nacionālās (valsts) radio un televīzijas padomes veidotajā nacionālajā (valsts) pasūtījumā nav ierādīta pietiekami nozīmīga vieta nacionālajai (valsts) kultūrai!
Kotam no tautas
K
Kotam nav ko tēlot nevainīgu jēru. Smieklīgi, ka ģenerālis nezina, kas notiek ar viņa armiju un netiek galā ar situāciju. Agnesīte lepojas, ka LTV strādā ar peļņu, kas ir vairāk nekā kuriozi sabiedriskai tv. Un kur tad esat likuši to peļņu, respektīvi, naudiņu, ko ietaupījāt uz skatītāju rēķina? Vai ieguldījāt raidījumos? Un kuros?
Esmugudrakais
E
Es par krievisko rinājot - kā man trāpījies ieslēgt raidījumu "Projekts cilvēks", tā redzu tur krievu valodu un krievus sarunājoties, un es nesaprotu - par ko ??? Piedodiet, tas ir sviests! Krietni padzīvojušais raidījuma vaditājs skatās uz vārnu, vai tā aizlidos vai nē un pēc tā tad vadīsies - precēties viņam ar savu sievieti, ar kuru kopā gadi nodzīvoti, vai vēl tomēr jāpagaida... Un tas par nodokļu maksātāju naudu ? Vai tas ir latviskas identitātes raidījums ? Nacionālā kultūras vērtība un vispār, kas tā ir par vērtību un kam ? Latvijas tautai ? Nākotnei ? Indivīdam ? Investīcija sabiedrības intelektā ? Tas raidījums tak jau sen ir jātaisa ciet!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas