Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Lukašenko un vēl 157 Baltkrievijas amatpersonām aizliedz ieceļošanu ES

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis F.
J
mda, 4e vi tak dokopalis do Batki, emu kstati do odnogo mesta vse eti sankciji!
KLM
K
Un tu šausmīgi man atgādini to aitu ....................................................... .......................... Tas iespējams, bet nekādā gadījumā neatgādinu to veco čekas aunu, kurš visus, pie tam nepazīstamus, uzrunā uz ''tu''. Tas pirmkārt, otrkārt - vai Orvels kaut ko minēja par ''močit v sartire'' (kak v čekistskom tire)? Kas attiecas uz to, ka ''tā nu sanāk, ka ''demokrāti'' praksē veic antidemokrātiskas darbības pasludinot par nelikumīgu visu, kas nesakrīt ar viņu vēlmēm" - bravo! Visu cieņu Jums ( ne tev, pie tam ar mazo burtu) - labāku raksturojumu Hitleram nav iespējams dot, arī šis ''demokrāts'' rīkojās gluži līdzīgi vēl izcilākam ''demokrātam'' Lukašenko, spundedams visus, ''kas nesakrīt ar viņu vēlmēm'' koncentrācijas nometnēs, kuru modelis, starp citu, aizgūts no gulagu prakses. Kā karjeru beidza Hitlers, pieļauju, ka Jūs to zināt, veco čekas āzi ( tomēr nenoturējos, izmantoju Jūsu stilu)
Ministry of Truth
M
Vispār jau ironiski, ka uz Baltkrieviju no ES brauca vai gribētu braukt vairāk amatpersonu nekā no Baltkrievijas uz ES. Sevišķi jau pats kolhoznieks. Tiem, kas velk paralēles ar Ziemeļāfriku, es gribētu piekrist simboliski, bet diez vai Baltkrievijā ir pietiekami daudz tādu jaunu un izglītotu cilvēku, kas gribētu -un galvenais prastu - dzīvot pēc tam tālāk savādāk.
xmm
x
Labvēlis, абсолютно с Вами согласен. Как выбирают правильного президента или происходит смена власти в правильном направлении (в том, который выгоден США и Европе), так это демократия. А то, что большинство людей выбрало Лукашенко, пусть и с небольшими нарушениями, и то, что он предотвратил переворот в стране, так это уже и не демократия, а диктатура. И ещё, выборы президента Белоруссии - это дело Белоруссии как независимого государства, а не дело Европы.
atbilde
a
Pasaki man vienu varas , iekārtas maiņu kur nav slepkavots??????????
vai tā?
v
Ja mūsu valdībai ar bandītiem un zagļiem runa būtu īsa... bet tas jau tikai sapnis! demokrātija iek uzspiesta ar varu , tāpat kā kādreiz kristietība!
Labvēlis
L
Vispār jau ideja pamēģināt iedzīt nabadzībā baltkrievijas iedzīvotājus un vājināt tās ekonomiku ar ekonomisko blokādi, lai pēc tam stāstītu, ka pie nabadzības ir vainīgs "režīms" nevis ekonomiskā blokāde ( ka tas ir kubas un Zkorejas gaījumā), savulaik, bija. Nesen par "nepareizi" izvēlētu prezidentu baltkrievu tautu gribēja sodīt zviedrija un vēl dažas Es valstis, bet nesanāca, laikam jau pašiem ir bizness ar šo valsti un paši sevi sodīt daļa valstu negrib. Bet, tā liekulība ir nožēlojama - vārdos "demokrāti" deklarē demokrātiju, bet, kad tautas ievēl "nepareizos" prezidentus, tad kaut kā šie "demokrāti" izvēli nerespektē un domā, ka viņi labāk zinātu, ko baltkrieviem izvēlēties. Tā nu sanāk, ka "demokrāti" praksē veic antidemokrātiskas darbības pasludinot par nelikumīgu visu, kas nesakrīt ar viņu vēlmēm. Tev brāl, vienkārši smadzenes ir saskalotas un tavas domas pēc būtības ir masu medijos biežāk izplatītie viedokļi, kas iesēdušies tavās smadzenēs. Bet, vajag tos masu medijus dažādot un zināšanas papildināt, arī ar savu galvu domāt, skatoties uz apkartējo realitāti. Bļaut politkorektu ideoloģiju nav māksla, tā darīja aitas Dž.Orvela romānā "ferma". Un tu šausmīgi man atgādini to aitu.
Ēriks
Ē
Apsveicams lēmums. Tā kā paši esam bijuši diktatūras apspieti, mums ar'līdzīga likteņa cietējiem ir jāsolidarizējas un viņus jātbalsta!
k.u.d.
k
Kļūdies, pie tam nenormāli. Varbūt tur arī ir elites, kas taisa politisko kapitālu, bet bez kritiskās masas, kurai apnicis esošais režīms, nekas tur nesanāks.
Вот так и вас, латышей, развели такие люди, как Элерте и иже с ней, которые всегда красной и черной икрой питались.
Изнасиловали? Когда? Зачем? Да не может быть. Если бы вы не были нацистом, то вы бы знали, что нельзя голословно обвинять. "Бивор". Что Бивор. Вот Александр Дюков пишет другое. Вы верите Бивору, а я -- Дюкову. Так что это вы дурак.
lala
l
kādam vēl ir saglabājies naivums, ka pūlis taisa revolūcijas... patiesībā tās vienmēr ir taisījušas konkurējošās elites. cilvēki, kas NEKAD badu nav cietuši :)
Zoja
Z
Bet man patīk, ka krievu cilvēki raksta komentus! Homors dažreiz iet paralēli, bet citādi OK. Slikts lēmums no ES. Daudzi lieli baltkrievu uzņēmumi ir jau atdoti Krievijai par energoresursu parādiem. Mozira, Mogiļeva, Novopolockas kombināts un vēl daudzi. Lukašenko tāds nomināls Prezidents.
KLM
K
Ja - to čelovek... ................................................ ........................ Jums līdzīgie ''čeloveki'' tikai Vācijā izvaroja 2 000 000 sieviešu, no kurām 135 000 devās pašnāvībā. Par to Putins arī lasīja lekciju, čelovek-''atbrīvotāj"?
Oskars
O
Forši !!!!! Tagad vismaz Latvijas ROBEŽU būs stingri jākontrolē .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas