Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Nacionālboļševiku Lindermanu pielaidīs naturalizācijas eksāmeniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Enija
E
Vienkārši lieliski! "...ir būtisks šķērslis, lai V.Lindermans saņemtu Latvijas pilsonību – viņš pēdējos trīs gadus nav dzīvojis Latvijā", bet tas, ka šī persona gadiem ir paudusi pretvalstiskus, pretlatviskus un prokrieviskus uzskatus, tas gan mūsu valsts iekšpolitikas izpratnē nekādi nevarētu būt šķērslis Latvijas pilsonības iegūšanai. Zeme, atveries!
pamela
p
Streipa vietā es celtu pretenzijas pret piekasīšanos,JO tāds Lindermans nogāna VISU Latviju un latviešu tautu ,ir ATKLĀTI nelojāqls un naidīgs Latvijai,BET ar savu pārkrievota ebreja supernelietību liel valstī ar sūdainu dvēseli un izmežģītām smadzenēm.Ja piešķirs pilsonību Lindermanim ,IR JĀSĀK NEVARDARBĪGAS protesta akcijas par VISAS valsts varas koloborāciju,par LATVIEŠU NĀCIJAS un VALSTS ignorēšanu.Karnīte un Co KO CITU LAI DARA LATVIETIS OKUPANTU APSĒSTĀ valstī,kur pamatnācija ir APDRAUDĒTA !!!! CIK bija jācīnās STRUNSKU ģimenei lai dabūtu Latvijas pilsonību? VISA ?? vara jau okupantu rokās? KAS NOTIEK LATVIJĀ,ja tā vēl ir Latvija?
SOS
S
TAD JAU BIN LADENS IR LATVIJAS GODA PILSONIS ............
Varis.
V
Un pats galvenais, ka viņa noziedzīga darbība pret Latvijas valsti. Man viņa doma tikt pie Latvijas pilsonības saprotama. Izmantojot pilsoņa tiesības varētu tikt ievēlēts par parlamenta deputātu no saskaņas partijas, biteniekiem vai savas partijas, un varētu graut -drupināt valstiski- politisko sistēmu no iekšienes. Šādiem cilvēkiem Latvijas pilsonība nepienākas. Jau tā mums pilna saeima ar līdzīgiem.
Ome
O
Šim vīrietim, kurš tiesāts par mēģinājumu vardarbīgi gāzt LAtvijā pastāvošo valsts iekārtu un klaju necieņas izrādīšanu pret Latvijas valsti, pienāktos ar šautenes slauķi un pēc tam izraidīšana no Latvijas.
lasitajiem
l
Jus esat neglabjami. Ja mums butu simts tadu, varbut mums nebutu tadas (dirsas) deputatu, ministrijas vai tiesnesu kreslos. Padomajiet, jums patik esosa politiska iekarte?
Lidzjutibu
L
Laikam esi loti nelaimigs. Musu valsdiba sastav TIKAI no melotajiem un zagliem
Muļķiem aktuālas personas
M
arvien biežāk sāk parādīties t.s lielās preses slejās.
Revolt
R
Pagaidām tas ir tikai subjektīvs viedoklis "nelojāls","ienīst latviju","jātestē" kas nevar kalpot par kritēriju pilsonībai.Tikpat labi pret jums var vērsties balstoties uz kautkādiem subjektīviem pieņēmumiem.
Patriots
P
Tev laikam ir drukas kļūda, štais es kopā ar sev līdzīgiem ekstrēmistiem SC, LPP/LC, TP, PCTVL uc padomju humanoīdu apvienībām.
Dundukovs
D
Šis tokš bij viens varens Atmoas laika žurnālists!Noteikti jādod pilsonība! Nezkur palicis izcilais cīnītājs Aijo Beness? Šam ar noteikt jādod pilasonība!
@
@
Moceklis vai kems? Spriezot pec bildes, abi.
!
!
Cilvēkam, kurš ienīst Latviju, dos pilsonību? Tā ir ņirgašanās par pilsoņiem un noziegums!
Revolt
R
Ko viņš tev nelojālu ir izdarījis?
Aldis
A
Vajag viņu testēt ar melu detektora palīdzību

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas