Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Nāk?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Daumants
D
pienākums motivēt citas valstī dzīvojošās tautības līdzdarbībai, motivēt tās būt par sabiedrotajiem. Vai šī iespēja ir palaista garām, un kad tas notika? Kad mēs nepamanījām, ka sākumā nelielais un vecišķais 9. maija svinētāju pūlītis pie Atbrīvošanas pieminekļa sāk pārvērsties vērienīgā vidējās un jaunākās paaudzes saietā? Kad mēs spītīgi izlikāmies neredzam, ka latvieši un krievi dzīvo pilnīgi dažādās informatīvās telpās?.......................................Ak tu,sūda muša .Tev atmiņa jau atmiekšķējusies,ka tas biji tu pats ar savu Latvijas Ceļu,kas šīs cūcības sastrādāja.?
Un ko tad?
U
Un kurš tad nav kaut ko sastrādājis? Bet tik draņķīgi kā tagad nekad nav bijis...Latvijas Ceļš pie daudz kā ir vainīgs...bet rupji izteicieni lai izpaliek. Tie nepārliecina.
  • 0
  • 0
Un ko tad?
U
Tad jau par to ir raksts - būtu beidzot jābalso par partijām, kuras veicina vienas nācijas veidošanos - latvieši un krievi, kas te dzīvo ilgi (dažādu vēsturisku apstākļu vadīti), kuri ir par šo valsti un ciena pamatnācijas kultūru. Balsotu par partiju, kura aicina uz sadarbību pārējās partijas, nevis viena otru apkaro. Ja "nositīsim" oligarhus, nāks vietā citi - un varbūt pat ārzemju oligarhi - ko tad? Tautau ir steidzīgi jāceļ labklājība radot iespēju strādāt, nu valdībai taču šie procesi nevar būt vienaldzīgi kā patreiz.
viesis
v
Starp citu, šis tiešām ir sakarīgs raksts, par kuru vajadzētu padomāt. Es nesen runāju ar vienu krievu. Viņš pats dzīvo Latvijā kopš bērnības, sieva viņam Latvijā ir dzimusi, un viņš ir apvainojies, ka latvieši uzskata, ka viņiem jābrauc uz Krieviju, jo viņam Krievija NEKAS NAV !!!!!!!! un atklāti sakot, arī es nesaprotu, kāda mārrutka pēc ''sādi cilvēki būtu jādzen prom no Latvijas. Atšķirīgas mentalitātes dēļ? Sorry, musulmaņu, nēģeru un ķīniešu mentalitāte mums ir vēl daudz svešāka. Personīgi es, ja jāizvēlas, dodu priekšroku krieviem, kuri uzskata Latviju par savu dzimteni, nevis kaut kādiem iebraucējiem, kuri vienkārši meklē, kur labāk.
Igors
I
Jā , es arī nesaprotu , kāpēc mēs terorizējam vietējos krievus , spiežam viņus no visām pusēm , uzstādām viņiem visvisādus ultimātus , un tajā pašā laikā krievi no Krievijas , ar milzu neskaidras izcelsmes naudu , šeit tiek gandrīz verdziski sagaidīti ?
  • 2
  • 0
dienas sviests
d
kursh nu buutu runaajis par krievu-latvieshu jautaajumiem!?! vai tas pats kursh ILGSTOSHI ir bijis Latvijas vadiibas/valdiibas rindaas kopsh neatkariibas atguushanas? vai sirdsapzinja nemoka par jau no pirmssaakumiem iistenoto/neiistenoto fantastiski neveiksmiigo integraacijas politiku?!? visticamaak andrejs ir labs cilveeks bet NAV TIESIIGS paust viedokli par sho jautaajumu it iipashi dienas poziicijas slejaa.
gribētos, vai ne
g
Vidoklis tiks pausts, nemaz neceri
  • 0
  • 2
Jukums
J
Panteļejevs vienkārši mēģina piekot to pašu veco iebiedēšanas taktiku. Fui cik netalantīgi - absolūti nekā jauna un radoša. Faktiski jau viņš nespēj atrast neviena paša argumenta kapēc vēlētājiem būtu atkal jabalso par šīm pašām, ja ta var teikt, mūžīgā posta un sociāli-ekonomiskā purva labējam partijām, tāpēv viņš baida ar krieviem. Protams, arī par pēdējiem negatavojos balsot - ir jāatrod iespēja beidzot nostāties uz ceļa, kuru veiksmīgi ir gājušas attīstītās valstis. Un tas ir - sociālais taisnīgums, progresīvā nodokļu sistēma, attīstība, darbavietas, tiesikums utt. Vai Panteļējeva k-gam (kurš faktiski arī ir līdzatbildīgs par pašreizējo postu) ir kādi argumenti pret to ko es minēju?
redzi
r
Viņš nevaida ar kreiviem , krievi baida paši ar sevi. Šobrīd ir trīs naktī, bet urkagānu dziesmas pagalmā skan pilnā skaļumā. Riebjas tikpat ļoti kā resnais Urbanoviča mūlis, kas daudēja latviešiem ar Biškeku.
  • 2
  • 1
ričiņš
r
Izcili. Vajag turpināt.
sikais
s
stalinisti nujorka iraka afganistana libija a visa ziemel-afrika stalini-hitleri aizgaja tagad jauni speki jaunam idejam nak briviba-kapitalam bijusiie padomju-vara norieteja tautas varda zaga un zog agrak un tagad nekas nau mainijies petat vesturi no ebreja jezus laikiem pasakat kas majniies nekas gaudosana pa vecam tautas varda......
Vārds
V
Tu esi jauniņai? Biju domājis ka tie SC jaunieši tur birojā vismaz garumzīmes prot salikt. Vecīt, parunā ar Aļonu, lai tev palabo komentārus pirms publicē;) ok?;) Vakarā vēl piekāpšu pie jums. Ir šis tas jāapspriež Zatlera RP esam kārtīgi nomočījuši, tagad laiks ķerties klāt Vienotībai Turās!;)
  • 1
  • 0
Krievi - mūsu brāļi
K
Latviešus un krievus šķeļ, lai Latvijā vienmēr valdītu - ĀRZEMNIEKI. Vienotība un Zatlera partijas tam ir spilgtākais piemērs - bet Visu Latvijai jau arī naivi aiziet pavadā. Varbūt latvieši sapratīs, ka krievi ir brāļu tauta tikai tad, kad Rīgā ieradīsies pirmie 50 tūkstoši cilvēku, kuri tiešām būs citādi
Vārds
V
slāvi nav latviešu-lietuviešu(baltu) brāļu tauta. NEKAD nav bijusi.
  • 3
  • 2
rinķī apkārt
r
Nosauc trīs lietas, kas ir kopīgas SC elektorātam ar tiem LR pilsoņiem, kuri balsoja par Vienotību, VL/LNNK pagājušajās vēlēšanās, jeb tagad balsos par ZRP? Nevajag te tik primitīvi laist muļķi. Ne visi krievi ir staļinisti, kādi ir SC piekritēji, bet starp LV staļinistiem var atrast arī latviešus.
  • 3
  • 1
čiepa
č
Daudz precīzu vērojumu. Par mūžīgām savstarpējām razborkām- precīzi! Par savu cilvēku iznīcināšanu- precīzi! Latviešiem tik tiešām vienreiz jāsaprot, ka ATBILDĪBA par valsti ir viņu rokās. Bet nāk jau atkal jauns mesija ar jaunām utopijām un cilvēkus demoralizējošiem saukļiem, nāk lai pierādītu SEVI, ne apliecinātu un veidotu valsti. Zatleriešu rindas sakļaujas cīņai ar savējiem. Evolūcijas vietā atkal revolūcija. Un politikas komentētāju koris ar Kažoku un citām Zatlera plintniecēm- tukšmuldētājām dzied ditirambus jaunajam (kārtējam!) varonim.
Oracle
O
Andrej, kāda ir morāle?
MK
M
A morāle vienkārša. Zaglers apsitīs pēdējos latviešu spēka zarus un atlikušo nācijas pastāvēšanas laiku mēs mielosimies ar latviešu beigtiem oligarhiem un tiesiskumu.
  • 2
  • 2
Nu, nu ...
N
Panteļejevam jau nu vislabāk vajadzēja zināt, ka iebiedējošo lozungu "Krievi nāk!" pacēla tieši PCTVL ar Ždanoku priekšgalā pirms 7. vai 8. Saeimas (īsti neatceros) vēlēšanām. Pilnīgi aplami šo lozungu piedēvēt latviešu partijām. "Krievi nāk!" bija radīts kā iecere mobilizēt krieviskos vēlētājus. Pēc PCTVL šo lozungu pēc būtības pārņēma arī SC Var piekrist, ka krievi ir atnākuši, bet ne izsenis šeit dzīvojuši. Jo līdz pat 18. gs sākumam krievu tagadējā Latvijas teritorijā praktiski nebija. Demogrāfu vērtējums - Latvijas aizņemtajā teritorijā tolaik latviešu bijis 88%, krietni mazāk vāciešu un poļu, bet krievu bijis mazāk par 1% - un mīts ir krievu kultivētā ziņa, ka šeit viņi dzīvojuši jau izsenis. Pa vienai krievu tirgoņu sētai tolaik Rīgā, Krustpilī, Līvānos un Ludzā ir tā tolaik bijusī krievu kopiena, un gandrīz viss. Drīzāk varētu teikt, ka šīs ir poļu un vācu apdzīvotās zemes, jo vāci un poļi tolaik šeit bija 3 ... 4%, pretstatā krievu 1%. Mūsdienās tas būtu tikpat kā saukt Latviju par lietuviešu zemēm, jo lietuviešu šeit ir 1,3%. Faktiski šīs zemes bija gandrīz vien latgaļu, līvu un zemgaļu apdzīvotas, un, lai nu ko, bet krievu valodu šeit nedzirdēja. Krievi atnāca pēc tam. Kā tautībai skaitliski sasniedzot 20. gs. nogalē 34%, bet kā krieviski runājošai kopienai - pat būtībā pusi Latvijas iedzīvotāju. Krievu īpatsvars no 18. gs. sākuma līdz 1990. gadam mainījās no 1 uz 34%. Tagad pēc statistikas krievu īpatsvars gan sarucis līdz 27%, ja var ticēt CSP datiem.
Nu ,nu
N
runā pilnīgi pareizi,nemeklēšu argumentus'un faktus,jo krieviem savu zemju skaistu,labu un brīvu ir vairāk kā viņi spēj apdzīvot,pat no Latvijas ģimenēm ,jaunieši devās uz Krievzemes brīvajām zemēm,lai tur attīstītu savas saimniecības.Visu dabisko procesu gan Krievijas,gan viņu kaimiņu tautās ,gandrīz neatgrieziniski izvaroja ,degradēja un lielā mērā iznīcināja, bēdīgi slavenā Ļeņina revolūcija un bezjēdzīgais tautu karš,kad lielie diktatori sadomāja sadalīt Eiropu ietekmes sfērās.Tas viss nesa milzīgus zaudējumus tautām un vietām iekarošanas,uzkundzēšanās,bezatbildības sindroms vēl dzīvs šodien.Es aicinu vienreiz visus atjēgties un stingri turēties pie sapratnes , cilvēcības, patiesības un saknēm.
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas