Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Naudiņš aizvien nezina, vai dabūs pielaidi valsts noslēpumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Saša
S
Un man likās ka dzīvoju demokrātiskā valstī! Bet izrādās, Maizītis var izlemt tautas vietā, kuram dot varu, bet kuram nē. Ar ko mēs esam labāki par citām diktatoru valstīm? Divkosība, intrigas - pretīgi vērot Vienotības izrēķināšanos ar politiskajiem konkurentiem.
sever
s
ko plataties ar valsts noslepumiem vai saj valstij ir noslepumi vot karlim bija noslepumi no atejam tika zelts izvests uz laukiem kur vienotiba izved zeltu tas tik noslepums baigajs....
S.Pauere
S
youtube.com/watch?v=f2r6LWqD-94
AKA
A
Romāns Naudiņš (dzimis Romāns Ibragimovs) Kapēc vārdu mainija uz Naudiņu taisās par karjieru politiku?
CryptoJew
C
Nezinu, bet ebreji VIENMĒR mainu savus vārdus lai "assimilētos"
  • 0
  • 1
Solema
S
J agodigi tad ir skaidris, ka Latviajs valsts drosibas organizaciajs ir amoralas, divkosigas un paklautas atsevisku izdzimtenu iegribam. Ir ar pratu neaptverams ka SAB var verpt sads intrigas, nirgaties par Latvijas veletajiem, jo Naudinu ir ievelejusi Latviajs pilsoni, bet Latviasj pilsoni siem degradetajiem, amoralajiem SAB intrigantiem maksa loti, loti lielas algas. ir tikai jautajums par ko??? Izskatas un aivien ta skiet ka glevai, mikstmiesigais Maizitis izpilda Latviasj valst sizlaupitaja, latviesu tautas aplaupitaja, zagla Skeles skolnieku Aigara Stokenberga un Arta Pabrika paveles. Latvijas valsts parveld un visa veida valsts institucijas pedejos 24. gadus ir drauds un apdraudejums Latvijas valsts suverinitatei un latviesu tauast pastavesanai.
viss skaidrs!
v
tātad - štokijs ir drauds, bet pabrīks - apdraudējums. Ko nu tās "drošības organizācijas" iesāks...?
  • 0
  • 0
Naudiņ !
N
Par lielu naudiņu var visu dabūt !
Kurp iesim?
K
Sanāk, ka vārdos lielākie patrioti no SAB viedokļa ir šaubīgākie tipiņi. :) Tas SAB Vienotības kabatas kantoris vien ir.
tad jau
t
būs piedalījies kriminālajos 'maksātnespējas' procesos. Kam satraukties, tāpat neievēlēs. Nevar būt, ka nacionālo zagļu ir vairāk par 2-3 %
nē, 'tad jau'
n
izskatās, ka nākošā Saeimā jūs - čekistu un komunistu ērmi paliksiet mazākumā...
  • 2
  • 2
Adatiņa
A
Tā jau ir cūcība,ko SAB no sevis izdomājis,vai Maizīša kungam pietrūkst laika,lai visu varētu ātri un konkrēti pateikt,būs pielaide,vai nebūs,tagad tā ir cilvēku un Valdības muļķošana,cilvēks pusgadu nostrādā un pēkšņi jūs mums nederat,vai tik tā nav atriebība Maizīša kungs?
jumors
j
Valsts noslēpums laikam taču ir KGB kadru esamība drošības struktūrās. Citādi nav saprotams, kāpēc tieši NA ministri ar to netiek iepazīstināti. Un tad arī ir skaidrs, kāpēc pie mums Latvijā var brīvi atbalstīt Krievijas agresiju Ukrainā un Izraēlas agresiju Palestīnā.
Troll
T
Vai Solvitas draugi nepārcenšas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas