Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Neērtais koalīcijas partneris kļūs vēl uzstājīgāks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fakts
F
tēvzemieši = kgb! Kur atnākušie krievi? 27 nāk un nav atnākuši, bet aizokeāna bēglīši saņem pabalstus un viņu bērniem maksā vairāk nekā latviešu bērniem. Izglītība latviešu valodā? TIKAI 13 gadus vajadzēja. Manuprāt lielākie nodevēji un pērkamākie nelieši. Parādniekus = vaisles simbols?
beidziet melot
b
"Krievi nāk" ir Ždanokas, nevis TB sauklis. To viņa izmantoja 2004. gada Eiropas parlamenta vēlēšanās. Apbrīnojami, ka tik elementāri pārbaudāmus melus vēl turpina izplatīt.
  • 1
  • 0
Parādniekam nacionāli ģimenisks
P
HARĒMS priekš nacionālas vaislas priekšvēlēšanu reklāmai.
  • 0
  • 4
zvirbulēns
z
NA - visaptverošs tukšums, ne ideju, ne likumprojektu, ne darbs, tukš - blā, blā, blā! Mutes lielas, pierītes šauras!
vecis
v
man ir tāda sajūta,ka komentāros ir vieni nihilisti - vis ir slikti - pat NA - jautājums KO tad jūs gribat?saskaņu?jebšu jums ir TIK slikti ,ka pat uz Angliju sēnes lasīt negribas braukt tik gaudot šeit par nabadzību.....
Un tu?
U
Arī negribi braukt? Jeb gribi tikai dzintara ģimeniski nacionālo pakaļu bučot?
  • 1
  • 3
Lass
L
OIK saņēmēju vidū lieli Vienotības, NA un ZZS ziedotāji....Kartejo reizi pieradijas,ka Dzintars ar savu naconalo sektu piesedzas ar nacionaliem saukliem,bet ir tadi pasi ka vienotiba un zemnieki.Visi pie siles ir vienadi,doma tikai par sevi!Jums uz tautu ir nosplauties,esam vajadzigi tikai uz velesanam!!!
NA ir labākā no parlamenta partijām
N
NA ir labākā no parlamentā pārstāvētajām partijām. Viņi ir vienīgie, kas uztur rūpi par demogrāfisko situāciju Latvijā.
Parasti muld pirms nāves.
P
Tevim, rādās, problēma cita. Vēstījumi no trako nama.
  • 0
  • 3
Gunārs
G
Populisti un gaisa jaucēji, kas eksistē, pateicoties sašķeltai sabiedrībai. Nekad par šiem āpšiem neesmu balsojis un nebalsošu
Māris
M
NA jau ir destruktīvs spēks, nekā viņi nav darījuši Latvijas labā, neesmu no viņiem dzirdējis nevienu priekšlikumu ekonomikas jomā, tikai dežūrfrāzes par valodu un baidīšanu ar krieviem
Voldemars
V
Ir tikai neizprotams, ja, jau NA tik loti rup latvieus tautas nacijas nakotne un tas labklajiba, tad, kapec lidz sodienai Latvija nav pienemti likumi Par viendzimumu paru registraciju, Par eitanaziju? Vai tad Latvija nedzimst homoseksuali latviesi, vai tad Latvija cilveki, sagu slimibu del nav cienigi izveleties nemocities sapes un pazemojuma un aiziet muziba ar cienu?? Ir neizprotami, kas tiesam rup NA? Es ieprieks balsoju par NA, bet nu vairs turpmak to nedarisu, jo vini iestajas pret likumu Par viendzimumu paru registraciju. Tai pat kaiak vini eko nedara, lai Latvija atceltu amoralos likumus Par prezident parazitesanu uz trautes reika (jau 5 kretini parazite) un privlegijam, Par diplomatu izdienas pensijam.
Onslow
O
nogānam NA un gatavojam sarkanus karogus ar sirpi un āmuru,sagaidot saskaņas uzvaras gājienu...
Raivis
R
Paldies, Onslav! Tu vienīgais mūs saproti, un zini, ka pateicoties mums neesam visi uz Sibīriju aizsūtīti, jo draudzējamies taču ar ZZS un S, kas no tā pasargā! Un tiem,kas noskauž manu algu 16000 mēnesī, varu droši teikt, to saņemu TAUTAS VĀRDĀ!
  • 2
  • 1
Jantariks un Co
J
Mani šovi Krastmalā un pie Brīvības pieminekļa vairs nekotējas; manas pasakas, ka mūsu partijas vadībā, 26 gadu laikā, ir uzbūvēta tiesiska valsts, neviens neklausa; mani, saskaņotie ar oponentiem, kvēlie "strīdi" Saeimā vairs nekotējas; cilvēkiem nepatīk, ka Latvijas iedzīvotāji ir izdzīti ekonomiskā trimdā; cilvēki uzskata, ka mana alga 16 000 un vairāk mēnesī nav adekvātam manam darbam; ........... īsāk sakot, jādomā labāki makaronu kāršanas šovi !!!
Vidiš
V
ja viņiem no oikas atmetīs 100 štukas , kalpos vienā mierā nevis kā tagad atmet ka sunim pliku nograuztu kaulu 14 000 tas taču apsmiekls , va ne fantomas?
Ekharts
E
Vienreiz,tak,vēlētājam vajadzētu paskatīties uz TB darbiem,ne tikai klausīties saldos un latviešiem glaimojošos vārdos.Krievu tanki vēl joprojām nav atbraukuši,un tas nav TB nopelns.
auditors
a
un kur izglītības finansējums tikai latviešu valodā un kāpēc šodien Rīgā ir 13 privātas vidusskolas ar apmācību krievu valodā , kuras saņem finansējumu no valsts krievu skolotāju algām , tas ir netikai apsmikls bet apkaunojums visai valdībai , kura nevar sagrabināt naudu skolotāju algām valsts skolās , pilnīgi riebjas par to lasīt.
  • 7
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas