Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

No LPP/LC aizgājušais Dainis Liepiņš iestājies Reģionu partijā

Jelgavas domes deputāts, bijušais apvienības LPP/LC biedrs un uzņēmējs Dainis Liepiņš ir pieņēmis lēmumu pievienoties Reģionu partijai.D.Liepiņš uzskata, ka reģionus pārstāvošajiem cilvēkiem ir jāapvieno savi spēki, lai varētu ietekmēt valsts politiku.

"Ir jāpanāk Saeimas deputātu un valdības ministru iedziļināšanās reālajās cilvēku vajadzībās! Ir jāpanāk pašvaldības ietekmējošo jautājumu izvērtēšanu pirms lēmumu pieņemšanas Rīgā! Ir jāpanāk, ka finansiālais atbalsts reģioniem tiek sniegts nevis pēc politiskās piederības, bet precīzi definētiem kritērijiem! Valsts Prezidentu ir jāvēl tautai un zinot visus kandidātus vismaz pusgadu iepriekš! Elementāru kārtību valstī, nevis grāmatvediski jāskaita neesošā nauda!” savu politisko motivāciju un mērķus uzskaita Dainis Liepiņš.

D.Liepiņš paredzējis tuvākajā laikā pulcēt kopā tos Jelgavas pilsētas, Ozolnieku un Jelgavas novadu cilvēkus, kuri grib būt aktīvi, tos, kurus  neapmierina šī brīža Saeimā pārstāvēto partiju darbības veids un
mērķi.

„Jau gandrīz 18 gadus, kuros esmu bijis uzņēmumu vadītājs, par prioritāro esmu uzskatījis spēcīgas komandas veidošanu ap sevi un maksimāli plašas diskusijas starp iesaistītajiem, pirms galīgā lēmuma pieņemšanas. Tieši tādu pieeju esmu definējis arī iesaistoties politikā. Diemžēl tieši šo principu neievērošanas dēļ es pametu līdz šim manā dzīvē vienīgo partiju. Tieši tāpēc iesaistos Reģionu Alianses dibināšanā, lai izskaustu lēmumu pieņemšanu šaurā lokā, bez diskusijām, bez atklātības. Manipulācijas ar partijas biedriem, atbalstītājiem un vēlētājiem ir jāpārvērš par neatgriežamu pagātni,” ir pārliecināts D. Liepiņš.

Atgādinām, ka D. Liepiņš Jelgavas pilsētas domē tika ievēlēts no patijas LPP/LC saraksta, taču 2011.gada sākumā, kopā ar vairākiem Jelgavas pilsētas un Ozolnieku novada domes deputātiem un partijas nodaļas biedriem no LPP/LC izstājās.

LPP/LC D. Liepiņš pametis, jo partijā nav spējis īstenot savu un vēlētājiem solīto ideoloģiju un viņam līdz šim bijis jātaisnojas par citu šīs partijas politiķu grēkiem. Jau gada sākumā D. Liepiņš prognozēja, ka "nākotnē varētu izveidot arī kādu jaunu reģionālo partiju, lai kļūst vēlētājiem saprotamāki un vienkāršāki".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas