Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Oficiāli sākas priekšvēlēšanu maratons

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LATVIJA
L
MUMS JĀPARĀDA KA SC AR VIENOTĪBU LATVIJĀ NAV VIETAS .
fakts
f
Ja latviešu politiķi strādātu vismaz tāk kā Ušakovs,tad nebūtu jāalgo Ušakova nomelnošanas komanda! Ko sēsi,to pļausi! Mūsu politiķi strādā Eiropai,ne savai tautai un tauta to jūt! Gribētu viņus visus ar to eiro aizsūtīt pāri Latvijas robežai!
Jums taisnība -
J
biedrs Ušakovs, balsojot par krievu kā otro valsts valodu, rūpējās par latviešu tautu un tauta to jūt!
  • 2
  • 2
piekrītu
p
Man pie kājas vai Latvijā būs viena valsts valoda vai divas. Galvenais, ka Rīgas domē Saskaņas Centrs strādā ar vislielāko atdevi. Tikai viņi ir sākuši Rīgu pa īstam sakopt, kā arī ieviesuši bezmaksas braucienus sabiedriskajā transportā. Neviens mūsu bāleliņš to nekad nedarītu, jo viņus rūp tikai savas kabatas biezums.
Ss
S
Sākuma saliekat kanba pezpartejuskus un no bankām neatkarigus cilvēkus un tad runājat par godīgumu.
Paklau, spriežot pēc pareizrakstība
P
Jūs esat angis, kurš mācijies krievu skolā Pleskavas apgabalā!
  • 1
  • 2
BJ Morning o2/o2/2013
B
https://www.youtube.com/watch?v=OgBkqqYMujo&feature=player_detailpage
sākas priekšvēlēšanu maratons
s
Krievi slēpjoties zem latviskiem vārdiem slavē SC, bet pieļauj krieviem raksturīgas pareizrakstības kļūdas.
Secret Service
S
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NtvlEMKWnkA
Secret Service
S
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NtvlEMKWnkA
O.M.
O
Mediju ziņa: Šīs pašreizējās Latvijas valsts sabiedrības zināmā daļā savulaik populārajam "banānpolitiķim" Joahimam Zīgeristam latvieši bija lieliski izmēģinājumu trusīši - apbrīnojami vientiesīgu "vēlētāju" elektorāts, kas ir tik pat vienkārši, cik lēti apčakarējams. Kad Zīgeristam šāda izklaide kļuva garlaicīga, viņš no Latvijas aizdevās uz savu etnisko "fāterlandi", bet - pa lēto apčakarējamais, ar neticami "īsu" atmiņu apskādētais, uz polittehnologu pasviestajiem "plikajiem āķiem" uzķerties un jau kuro reizi "vecajam grābeklim uzkāpt" joprojām gatavais šīs valsts "apzinīgo vēlētāju" elektorāts gan nekur nav pazudis... ----- Vecā Grābekļa 'hīts'. ( Iz "O.M.© arChīva" ) Ņirdz ATKAL Vecais Grābeklis: "Tas, kurš man vienreiz uzkāpis ~ Kaut 'smagi bietē norāvies', Kā muļķis vēlreiz meklēt skries!..." ... Kad aizmirsts iepriekšējais puns ~ Kā plika kaula alkstošs suns, Sāk grābekļkāpējs ošņāties, Kur ATKAL 'bietē atrauties': Ar ZOMBĒJUMU saskaņā ~ Skries "pienākuma apziņā", 'Ņemt "urnu talkā" dalību', Par "svaigu" pases zīmogu. Jo - ATKAL šim ir 'ieborēts': ""valsts" 'rullēs', ja būs "novēlēts", Par "mazāko no ļaunumiem" ~ Tiks "pareizie" pie mandātiem! (Pat "tukšās aploksnes" mums der, Jo - tikai MUĻĶIS VELTI CER, Ka "vēlēšanu" FARSS, jebkāds, Var "izšķirt, kāds būs rezultāts"...) TAD Muļķu Zeme ATKAL "plauks"!!!..." (Bet "vaukšķis" - četrus gadus kauks, Ka - ATKAL "uzkāpts grābeklim", Un puns - vēl lielāks, kā līdz šim...) ... Lūr Vecais Grābeklis uz tiem, Kam patīk (?!) palikt VIENTIEŠIEM, (Dēļ aumež ĪSĀS atmiņas): "Ko - ATKAL 'blieziens' kārojas?..." . "Jauns" Grābeklis? Bet - vecs šim 'hīts': "Par maz (VĒL!?...) jūties 'apdauzīts'? Kāp VĒLREIZ virsū, 'nerausties' ~ Prieks MUĻĶIM pierē "piešauties"!..." ===== 'ANNO' ~ neilgi pirms kārtējā "vēlēšanu" FARSA. oriģinālversijas = "O.M.© blogā": http://ontuns-m.blogs.lv u.c. Muļķu Zeme, XXI gadsimts.
@
@
Ja SC panāks referendumu eiro jautājumā, glābjot latviešus no pazemojuma, ko tiem uzspiež vienotība, ignorējot tautas gribu un Satversmi, tas būs darbs, par kuru balvā es varētu nobalsot par SC arī Saeimas vēlēšanās. Piebildīšu, ka pašvaldību vēlēšanās mana ģimene jau ir izlēmusi balsot par SC. Tomēr šis ir svarīgs mirklis - lai SC nekļūdās. SC labi zina, ka runa nav tik daudz par eiro neieviešanu, kā par veidu, kā tas notiek un laiku, kad tas notiek. Ne tagad un ne šādi!
jā jā
j
Īstais laiks kāpt vilcienā ir tad, kad durvis aizvērušās un vilciens sācis braukt.
  • 0
  • 1
qwe
q
Visi SC oponenti, ir tikai grupa margināļu. Viņu pārmetumi SC virzienā ir nepamatoti un izfantazēti. Visiem jau zināms, ka Vienotībai un nacionālajam blokam patīk nodarboties ar propagandas izplatīšanu.
Nu, nu ...
N
Šodien plkst. 11 SC apmaksātais klabinātāju centrs pēkšņi pamodās un metās pildīt savu ikdienas darba uzdevumu - slavināt Rīgas diktatoru Kim Ir Nilu un likt mīnusus tiem, kas neslavina Krievijas vēstniecības informatoru un cīnītāju par Krievijas valsts valodas pasludināšanu par LR valsts valodu. Jautājums - biedri, kāpēc līdz plkst. 11 gulējāt - līdz tam bridim Nila oponentiem nebija neviens mīnuss, bet pēc tam kā uz burvja mājienu katram Vienotās Krievijas slavinātāja oponentam pēkšņi parādījās uzreiz pa 10 ... 11 mīnusiņiem? Priekšnieks plkst. 10 izsauca un paziņoja, "ka galvas ripos", ja tūlīt nesāksiet slavināt Kim ir Nilu un nesunīsiet viņa oponentus? :)))) Un tagad, fiksi, visamz 10 mīnusi jāpieliek pie šī komentāra, citādi priekšnieks atņems prēmiju. Jeb atkal aizgājāt gulēt, apmierinoties ar 10 minūšu darbu pie mīnusu likšanas, pēc tam metot malā darbu? :))) Jums jādežūrē te nepārtraukti, citādi nebūs visur salikti Kim Ir Nila slavinājumi, un tad par to darba devējs galvu neglaudīs. :))))
Norca
N
Par SC. Reklāmu nevajag.
tieši tā
t
latvietis 02.02.2013 11:29 vardei-lielmutei nespīd Rīga, jo šī jenote ir- miljonāre , jo šī jenote ir oligarhe, jo šai mute kā laidara vārti jo šī -ar muti Rīgā, ar darbiem -aizkrāsnē bet prezidente-nesanāca bet premjere-nesanāca bet jenotu līdere-nesanāca arī Rīgas mērene-nesanāks
Estēts Arvīds Pel.
E
Citu formu vajadzēja izvēlēties, neskan.
  • 5
  • 4
!!!
!
Balsosim tikai un vienīgi par SC/GKR! Tikai Saskaņas Centrs kopā ar partiju Gods kalpot Rīgai ir darījuši pozitīvas pārmaiņas rīdzinieku dzīvē. Vēl neviens iepriekšējais mērs neko un nekad nav darījis. Tāpēc Ušakovam ir jāpaliek uz otro termiņu pēc kārtas par Rīgas Domes priekšsēdētāju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas