Laika ziņas
Šodien
Dūmaka
Rīgā +20 °C
Dūmaka
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Olšteins: Mandātu nolikšana nav mūsu dienaskārtībā

No Zatlera Reformu partijas (ZRP) aizgājušais Klāvs Olšteins kategoriski noraida iespējamību, ka seši neatkarīgie parlamenta deputāti varētu nolikt mandātus. "Esam gatavi atbildīgi strādāt un mandātu nolikšana nav mūsu dienaskārtībā," Dienai norādīja K.Olšteins.

Viņš skaidro, ka medijos izskanējušās ziņas par to, ka kāds no neatkarīgo deputātu grupas, balstoties uz to, kā tālāk risināsies koalīcijas izveides sarunas, pieļauj iespēju nolikt mandātu, esot neprecīzi interpretēta. "Mandātu nolikšana būtu totāla bezatbildība savu vēlētāju priekšā. Mani 11.Saeimas vēlēšanās ar plusa zīmi atbalstīja gandrīz seši tūkstoši vēlētāju Zemgalē, kas bija vislielākais atbalsts no visiem Saeimas vēlēšanās startējušajiem Zemgales apgabala kandidātiem. Tāpat arī citus mūsu grupas deputātus attiecīgajos vēlēšanu apgabalos atbalstīja vairāki tūkstoši vēlētāju, turklāt svītrojumu skaits katram no mums ir trīs līdz piecas reizes mazāks kā plusu skaits," skaidro K.Olšteins.

"Mēs visi seši esam rīcības cilvēki un esam nākuši politikā, lai izdarītu konkrētas lietas, kuras esam apsolījuši priekšvēlēšanu laikā saviem vēlētājiem. Vēlētāji mūs ievēlēja un deva mums uzticību, tāpēc ar pilnu atbildību esam gatavi nopietni un smagi strādāt, lai aizstāvētu savu viņu intereses. Arī pārējie pieci neatkarīgās grupas deputāti ir pilni apņēmības strādāt, un, vēlos atzīmēt, ka tikai un vienīgi vēlētājs var būt attiecīgā deputāta vērtētājs un atbildības prasītājs," norāda K.Olšteins.

Viņš deputātu grupas vārdā pauž gatavību strādāt pie likumdošanas iniciatīvām, braukt un tikties ar vēlētājiem, skaidrot savu rīcību un balsojumus. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas