Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pabriks: "WikiLeaks" dokumentu noplūde apdraud arī Latvijas nacionālās intereses

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Ati,Krievija taču vēl nav reaģējusi.Nu nelieniet поперёк батьки в пекло!Privātumu skars,tas tiesa,jo draugs Vešņjaks zvanījis jūsu TP šefam un LPP traktorbuldozeram.Tas pat nav jānoklausās,jo palasiet 2008.g.presi.Kungiem bija pretējs viedoklis ĀRPOLITIKĀ Latvijas VALDĪBAS viedoklim.Lesčinskis bez izmeklēšanas Saakašvilli nogānīja par agresoru,nu gluži Putina vārdi caur Vešņjakova muti.Sen jau rakstu,ka te nav kur ābolam nokrist deļ VDK/savu un viņu/ kangariem un Latvijas nīcinātājiem. Pabrik,jūs nebijāt Z.A. Meierovica darba cienīgs turpinātājs!Esat Muntera klons.Labāk paklusējiet un atceraties KO pats 2008.g.gvelzāt !
Mālpils Jānis
M
Pabrik, tu esi āksts. Jebkādi komentāri, pēc definīcijas, ir lieki.
undo
u
Vai valstu savstarpējās attiecības balstās uz meliem un liekulību? Pietiek muldēt! Kādas nacionālās intereses un kādu drošību tas aizskar? Un ar ko tādā gadījumā vispār nodarbojas saucamās drošības iestādes un kādi ir to uzdevumi, ja jau šis ir kautkās tabu un publiskotā satur ok? Priecātos par atbildi, Pabrika kungs, jo atbildes uz šiem jautājumiem patiesi gaida daudzi Tavi vēlētāji... Jebšu Vienotības lozungi nu jau ir pagātne un vairs nav aktuāli...?
...
.
latvijas nacionālās intereses ir laizīt pakaļu gan krieviem gan amerikāņiem...
Hrens Hrenovijs
H
Atis, ti ņe prav!
Geris
G
Kā jau te ieprieks minēts, es domāju, ka ne tikai Pabrikam, bet tautai kopumā ir grūtības saprast, ka ASV ir sabiedrotais nevis tāpēc, ka visi sajūsmā čurā biksēs no ASV, bet tāpēc, ka kaimiņos ir Krievija, kas Latviju ir okupējusi 3 reizes un kā dēļ Latvijā tagad ir korupcijas un noziedzības perēklis (noziedzības līmenis pasaules top 10 - vai tas ir normāli?).
.
.
oi jopcik, budapeshta un cheloveks uz vienu roku metushies...
KLM
K
Tas ir katram Veldres zirgam skaidrs. ................................................... .................................. Cienītais, lūdzu atstājiet mierā zirgus - pilnīgi iespējams, ka katrs zirgs ir gudrāks par vārdā nenosauktu kungu...
abet
a
pagaidām no tās noplūdes tikai un vienīgi labums, kā sabiedrībai tā diplomātiem. Piemēram, ASV vēstiecība Itālijā raksturo Berluskoni kā pastulbu "Putina ruporu Eiropā" (gluži manas domas) - tātad zinam, ka tur strādā gudri cilvēki :)
Populists
P
Latvijai, ja kas reāli ir, tad tie ir parādi. Pabriks, un to no viņa izteikumiem var redzēt, ir ņēmis dalību Latvijas iztirgošanā ! Pabriks baidās, no atmaskošanas. Latvijas nacionālās intereses ir nobendētas un nodotas slēpjoties aiz daudziem VALSTS NOSLĒPUMIEM .....
Ministry of Truth
M
Valdošās kliķes un sistēmas intereses, varbūt. Bet ne nacionālās. Tas ir katram Veldres zirgam skaidrs.
baiļu bubulis
b
Ko kliedz, Pabrik! Šķēle jau uzpeldēja. Gaigīsim nākamo kangaru vārdus.
anonīmais šakālis
a
Tu smirdīgais nacionālā naida kurinātājs!
drakons
d
Pabriks tācu runā pilnīgas muļķības! Kas tad ir tās nacionālās intereses? Viņš taču pie katra svarīgāka brīža skrien uz ASV vēstniecību "konsultēties" un ziņot. Un šī Pabira vēl ir mūsu ārlietu, sorī! aizsardzības ministrs.
vaņka s meškom
v
"Pabriks uzsver, ka Latvija pēc iestāšanās NATO ir nopietni strādājusi pie savas informācijas drošības aizsardzības, un šiem pasākumiem arī turpmāk būs liela nozīme mūsu valsts drošībā." Nu kā var viens inteliģents cilvēks nest šitādas muļķības?! Latvijā joprojām atrodas 5. kolonna ar visu savu spiegu tīklu un pats lettiņš ir vislielākais nodevējs. Varam tikai minēt cik Saeimas deputāti un ministri stukačo Kremlim. Latvietis par grasi gatavs tēvu un māti pārdot ne tikai savu dzimteni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas