Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - FOTO: Balso Satversmes grozījumu atbalstītāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
k
k
tu jauc režimu ar tautību, ja šustins noslepkavoja latviešu sievieti, tu domā, ka vari slepkavot pilnīgi nevainīgus ebreju. murgotājs, tāpēc es atbalstu štokija un pabrika cīņu par kompensācijām. oranžie būdami pret zaudēja šos, tautā mīlētos, politiķus
K-K
K
... Nezinu, ko Tu isti megini propagandet, bet drosibas del aizradisu 'tev', ka zidu genocidu Latvija iesaka pasi zidi ar savu nodevibu pret valsti un tautas inteligenci un visu valdibas limenu locekliem !!! Ar savu procentiali augsto NKVD vienibu sastavu un vadibu ! Palasi tacu kaut Franku Gordonu ... paruna ar vel esosiem acu lieciniekiem, vel dazi ir dzivi ... ieskaitot mani ! ... Latvija pirms BAIGA GADA nebija diskriminacija pret zidiem, un pat pretvalstiskas pagrides zidu organizacijas un atsevisku biedru nodevibas netika bargi soditas pec likuma. Tas tika sveika bez lieliem sodiem un zidu kopiena bez kadiem genocida draudiem. ... Tie pari tukstosu zidu, kuri bija lojali latviesu tautai un valstij stav musu atminas godam - un muzam atceresos gimenes draugu kurs mus 1941.g. bridinaja ... preteji citiem kuri noradija, vai nodeva , NKVD vienibas personigi uz musu gimenu pareizam dzives vietam deportacijai uz austrumiem pa 'PLESKAVAS CELU' !!! ... Mani principi ir lidzigi Izraelas valsts pienemtiem, cinai pret savai tautai versto genocidu: NEKAD, ATKAL - ACI PRET ACI - NEKLUSET NEKAD - PATIESIBA UN TAISNIBA - PARI VISAM - TIESIBA ATRIEBT BEZLAICIGI ... u.t.t. ... Mums izdosies, jo neesam sliktaki par EBREJIEM, IZRAELA !!!
...
.
Da labi. Kā vakar televīzijā teica par Jauno laiku, tad tas ir Pagājis laiks. Populisms ir arī viņu viena no raksturiezīmēm (tā ir ne tikai valdošās koalīcijas iezīme (pazīme)). Pie varas pabija un nekā reāli paveica. Runājot par to ka nāks labāki laiki ... sapņojiet vien tālāk. Domāju ka ārkārtas vēlēšanu rezultātā, kuras sekotu uzreiz pēc referenduma ja tas būtu veiksmīgs, tiks ievēlēti tie paši cilvēki (vismaz spriežot pēc aptauju rezultātiem).
Sprīdītis
S
Saulē pārcepies, vai arī tas jau no bērnības?:)
prūsis
p
Palasot komentārus top skaidrs,ka komentus drukā referenduma noliedzēji,pārējie aizgājuši vēlēt.
nejaukais trusis
n
es gaardzu par Ulmani.. tas ir taads aaksts, ka riebj vispaar taadus slimus sunjus par exprezidentiem saukt, bembi vinjam vajag un tas arii viss. nozheelojamais alkaans.. nebuutu ticis par prezidentu tad droshi vien kaadaa pogjikaa kopaa ar urlaam shpljautu seemenes.
lno
l
JĀ, kādēļ abus referendumus nevarēja rīkot vienā dienā?:)
Normunds
N
un tā gaisā izkūp mūsu nodokļu maksātāju nauda!
lno
l
TPJO aktīvista cienīga atbilde:) Vecie blēži apzog valsti, jaunie trenējas internetā:)
Roberts
R
Paldies. mans spēks ir manš ausīs un rudzos, jūsu degunā, turie to ciet.
k
k
saēdies rudzu maizi, lai tev spēks varoni! tu esi jaunais lāčplēsis, paldies!
Kode
K
Nekad un nemuuzhsam neieshu balsot par jeelo laiku (JL). Vareetu balsot par SC (krieviem), bet shie ar jeelajiem sapinaas. Tad arii manu balsi arii krievi nedabuus.
Roberts
R
Tautiesi uz balsosanu,paradam tiem oranzajiem merkakiem,kur vezi ziemo,saberzisiem tos neskistenus puteklos un izkaisisim veja!!!
k
k
kādā veidā?
lno
l
tas ir mans vecais, ko jūs aizņēmāties agrāk ,vispār nikus vajadzētu patentēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas