Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Godmanis tomēr pieļauj atteikšanos no vadības līgumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rotko
R
Vai tad ieredniem nav noteikta alga? ja viniem nepmierina ta alga,kada viniem ir vini tacu var doties uz privato sektoru. Neviena civilizeta valsti nepastav tadi vadibas ligumi. Piemeram, Zviedrija Arlietu minstram menesa alga ir 9000 eiro, bet vienkarsa darba daritajam ta ir ne zemaka ka 3000 eiro menesi. Skolotajiem alga ir sakot no 4000-7000 eiro menesi. Nu nekadigi nesanak ne 10, ne 20 reizes liela atskiriba kada ta ir Latvija. Kapec zurnalisti salidzinasanai, Latvijas iedzivotaju izglitosanas labad nepublice algu apmerus kadi tie ir civilizetajas Eiropas valstis Vacija, Luksemburga, Belgija, Niderlande, Francija, Lielbritanija, Norvegija, Danija, Somija.....?
Irēna R
I
varētu domāt, ka pār visām mūsu ministrijām ir nolaidies kāds orkāns. Jo... Tie "ārkārtas" apstākļi tiek kundziņiem tur katru mēnesi ar apbrīnojamu regularitāti iestājas....
lilluu
l
koaliicija bobalsoja kaa naakas. nee, nu tur tieshaam ir vieni vieniigi idioti!
Zix
Z
Arī spriežot pēc valsts nozīmes ceļiem, Šlesers ar savu pakalpiņu Daini Liepiņu Valsts ceļu padomē nav nekādi speci - lai pabraukā pa !7 no Ziepniekkalna ielas līdz Ķekavai, turklāt vidējās klases auto, tā ir īstā starptautiskā šoseja bez gaismām, bez līnijām, ar risēm un bedrēm :(
nn
n
"Viņiem ir liels darba apjoms un bieži jāstrādā arī naktīs." nav jau svarigi cik daudz strada, bet gan cik daudz izdara.. un izdariito var labi noveerteet pec pasreizeejaas situaacijas.. vadibas ligumi ir jalikvidee -- lai "labie spacialisti" iet uz privatirmaam un rada konkuretspejiigus produktus !!
skaabe
s
gŗūti tiem pierijušamies šakāļiem pamest pusēstu maitu savannas vidū:) tā kā vajadzētu prasties, bet nu pietrūkst gribasspēka... tāds piķis, galu galā! Labāk atbildiet, vai jums, smerdeļiem, tas ir izdzīvošanas jautājums? zālēm nesanāks, nebūs vairs lata, ko bērnam no rīta uz skolu līdzi iedot? Policistiem nogriezt - bez problēmām, mediķiem iesaldēt - mierīgi, skolotājiem atcelt piemaksas - īzī, a vot sili, no kuras rīts visus šos gadus, pamest nevar saņemties. Laikam asaras acīs saskrien, iedomājoties, ka gadiņu būtu jāpaciešas bez TĀDA piķa! Savā uzņēmumā esmu spiests atlaist otro cilvēku 3 mēnešu laikā, tanī pat laikā, zobus sakodis, maksāju peļņas nodokli avansā (būtībā - kreditēju šito liekēžu varzu ar bezprocentu kredītu), lai tādiem kretīniem kā Vaškevicam būtu par ko liet savā Subaru bākā... Katru reizi, kad valsti piemeklē krīze (BB, Krievija, tagadējā) atkal varam pārliecināties, ka valsts pārvaldē nekas nemainās - tie paši neprofesionālie un rijīgie pašlabuma meklētāji, "nothing special" ekonomikas guru, kas rullēja 90to gadu sākumā . Ai, ko tur runāt, tāpat bezjēgā
godmaņhaus Latvija LTD
g
Turpmāk gan viss noritēs godīgi, nebūs vairs kukuļu, blatu un valsts pasūtījumu nozagšanas. Valdība ir spējusi mainīties. Paldies viņai par to. Mēs ticam, ka jau no rītdienas viss būs labi.... Ko es te muldu???? Vai tad ir kāds idiots, kas tā domā un tam tic?????
Andrew
A
mani interesee tikai tas..kas par shito bardaku atbildees un kaadu sodu sanjems..ljoti ceru ka tas ir tikai laika jautaajums..
censonis
c
man patīk uzstādījums - vai par mazāku samaksu nāks strādāt!!! bet kāpēc par mazāku (10tiem reižu) ir jāstrādā citiem valsts iestāžu darbiniekiem un nebūt ne mazāk zinošiem?
edmunds
e
apgriezt visiem algas kuras virs 500-700ls, max 2000. un vadiibas liigumus miskastee un auditu par iepriekseejo gadu padariitajiem darbiem. ja to nav vai nekvalitatiivi tad lai atmaksaa naudu!!
ESO
E
Ienistu stulbos ministrus un paklavigos deputaatus,kas kal tautu vazas.
upe
u
Esmu, protams, patriote, tomēr ! Mani dziļi satriec TB/LNNK politiskā prostitūcija. Visās valdībās viņi ir līdzdarbojušies un no malas kā hiēnas grābuši , ko varējuši pakampt no kritušā medījuma - no valsts ! , bet rezultātu nav. Lai tagad uzlabotu savu tēlu un lēti pirktu balsis palaida to reklāmu - uzsniga sniedziņš balts. Mani tā reklāma baigi pazemoja - parādīts kāds latviešu sirmgalvis, kas ļoti laimīgs un lepns par eglīšu tirgošanu. Nekā cita jau mums nav ar , ko lepoties. Kā saprotu lauksaimniecība ir izputināta un rūpnieciskā ražošana nekad nav bijusi. Nevienam nav bijis ne laika , ne spēju domāt valstiski , domāt par nākotni. Pie varas esošie tā sazagās, ka bija droši , ka pietiks gan viņiem, gan viņu bērniem un bērnubērniem. Jā - ja padomāju - TB man liekas tādi paši , ja ne vēl lielāki mūsu tautas bendes. Jebkurš viņu uznāciens man automātiski rada riebumu, neticību un naidu. Krievi ir mūsu sabiedribas daļa un vienīgais pareizais ceļš ir viņus cienīt un pašiem rīkoties tā , lai arī mūs viņi ciena, bet no tādām reklāmām kā TB varu iedomāties, ka viņi smejās vēderiem kutot.
ilze
i
kurš zin, nevarēju sekot, presei tad būs t.s. samazinātā, 10% (kas vienalga par 5% klāt), vai uzreiz 21%
KJ
K
Šlesers ir viens no tiem, no kuriem ir jāprasa atbildība par to ka Latvijas valsts ir nonākusi krīzē.
dase
d
vai tad tiesam tie vadibas ligumi nebus tik efektivi, ka tomer no viniem jaatsakas? Ej nu, smej ko? Vini taks ta strada, ta strada, ka nu ir rezultats.........

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas