Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - Imšam un Veipai prasa reālus cietumsodus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ivs
i
Bravo tiesai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ISI
I
Un kā tad Loskutovs? Nekādas atbildības??? Kur tad viena taisnība visiem, gudrie tiesneši un prokurori???
AL
A
Imšam varētu piespriest nosacītu sodu ar norunu, ka nauda tiks atmaksāta īsā laika posmā, jo viņš vainu pilnībā ir atzinis un sadarbojās ar izmeklētājiem. Bet Veipai varētu piespriest daudz bargāku sodu.
Jānis
J
Cik gadi būs Strīķei?
Zili brīnumi
Z
Tiesā apsūdzētā I.Veipa arī pauda viedokli, ka KNAB darbinieku sniegtās viņai adresētās nelabvēlīgās liecības viņiem pateiktas priekšā. "Pēc manas pieredzes, domāju, ka tā bija [KNAB šefa vietniece Juta] Strīķe," sacīja apsūdzētā. /// Strīķe laikam uzticīga vdk metodēm. Vai tomēr kļūdos?
Gui
G
KNAB laikam ir riktīga sū bedre - gandrži vai šēlem no Mākoņmājām un citiem jāsaka paldies Loskutam un Co, ka KNAB pastāvēšanas 6 gados KNAB klauni nekādi NESPĒJA notvert nevienu Latvijas tautas sastrādātās mantas PRIHVATIZATORU! Piespriež cietumsodu, bet prokurore nekādi nespēja pieradīt abu KNAB vainu- to tiesā teica ne tikai advokāti! Laikam KĀDS ir baigi IEINTERESĒTS, lai ātrāk šos abus notiesā, bet kas patiesībā notiek KNAB, lai neuzrok! NAV uzticības šim kantorim! Es ar sū koku izdzenātus visus no KNAB un tikai tad sāktu pa 1 pieņemt darbā! Par daudz dzīvojuši uz SAZAGTĀS naudas rēķina! Var derēt uz kasti konjaka, ka nebūs blakuslēmuma par knab vadītāja un viņa vietnieces atbildību knab radītajā bardakā!
Lāpītāja.
L
Nu Zvirbulēn,ņemies prātā,es jau tevi visu laiku saucu laukā no tiem Puzes mežiem,nāc sēdēt zem manām eglēm, citādi, es skatos tev tā drupača pārāk smagi jāpelna,visādas muļķības regulāri jāraksta, bet tu taču nemaz tāds muļķis neesi,tikai brīžam izliecies.
Lāpītāja.
L
Visi tik te par sodu un par sodu. Nomierinieties,gan jau kaut ko piespriedīs,gan pārsūdzēs un lieta vilksies vēl kādu brīdi.Mani interesē kas cits,kāpēc plaši netiek apspriests,kas cits, kā tad tur īsti ir ar to zagšanu,kā tas vispār bija iespējams,kāds bija mehānisms un kas ir darīts,lai turpmāk tā nevarētu. Sākumā tur bija lērums versiju, bet prokuratūra teica,ka viss tik sarežģīti,ka ilgi jāizmeklē.Tad nu beidzot, kad lieta tiesā, kāpēc žurnaļugas te izrakstās par eventuālo spriedumu,bet ne par zagšanas pašu būtību.
rodo
r
Tas tikai pareizi.Ja mēs gribam būt godīga un tiesiska valsts,tad jāsēž būtu arī Strīķei un Loskutovam.Gadiem zog,tikai mēs savā laimē par to nezinām nekā.
Maschinengewehr42
M
Divains virsraksts... Ko tad šiem vajadzēja pieprasīt? Nosacītu? Un tai kundzītei derētu "pēc pilnas programmas" sroku dabūt... Nabaga aitiņa, tik nevainīga...
Žeglovs
Ž
Zaglim ir jāsēž cietumā!
ne tik svarīgs
n
Vai tad pastāvēja iespēja, ka būs nosacītais sods? Par zaptes burkas zādzību pat liek ķurķī. Šitie tik ar izbīli tiks cauri?
lūriķis
l
Pilnīgi piekrītu,tas pats attiecināms uz ministriem ,deputātiem un citiem tautas kalpiem.
mērglis
m
faktiski amatpersonas kuras naak no likumsargu aprindaam un apzinaati paarkaapušas likumu izdariijuša kriminaalnoziegumus vajadzeetu tiesaat par valsts nodeviibu neparedzot nekaadus sodu miikstinaajumus un kas nav amnesteejami..., citaadi es nezinu kas var šos naudas kaaros un korumpeejamos varas kalpus attureet no nozieguma , zveerests viņiem lieka grezniiba to viņš aizmirsis peec pirmaas traktierii pavadiitaas uzdziives nakkts...
Kalvis
K
Ņemot vērā to, ka šie abi varēja būt TP iesūtīti provokatori, lai nozāģētu Loskutovu, viņiem ir vajadzīgs reāls cietumsods. Citādi viņi saņems no pateicīgajiem oranžistiem kompensāciju par "morālajām ciešanām" un pasmiesies par naivo valsti. Parastiem, godīgiem policistiem ir kārtīgi jāpieliek pie algas, bet menti-zagļi ir kārtīgi jāsoda - lai nediskreditē profesiju un savus kolēģus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas