Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Lembergs kritizē Latvijas banku un KNAB

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Tas ir pilnīgs ārprāts,ka es parakstījos uz Dienu,kas nu ir pārdevusies bez Ēlertes zaglim Lembim.NRA viņam nav auditorijas ,nu dabūjis altrnatīvu.Dienas veidolā.n šitais noziedznieks gaužas par vārda brīvības trūkumu,ja pats neizlien no preses konferencēm! Atrodas taču auni,kas uzķeras viņa meliem.Tādu zagļu dēļ arī nolaista valsts uz grunti.Ventspilij iesviež tūkstoti,sev kabatā -- simtiem miljonu.Valsts celsies,kad tādi / visi / kā Lebbbbbbmbis -- sēdēs kur viņiem pienākas. Rimševičs valdību sen jau brīdināja par briesmām finansēs!!Strīķe NEKUR nav līdusi politikā,Aivariņ,tev arvien lielāks sviests tai plikpaurī no izmisuma.Iedzer balderjāņus.
x
x
Ja mes salidzinam Liepajas ostu kas nikulo un Venstpils ostu kas zel un plaukst tad patiesam jasaka butu labi ja visi ta zagtu.. Bet taisniba ir ta ka ja Liepajas osta un Venspils osta butu privatu ipasnieku vai nomnieku rokas abas ostas zeltu un plauktu, un nevienam nevajadzetu zagt.. taka ja Lembergu iesedinas ta ari tam jabut..
jurixxx
j
pienemsim ka viņš zaga-nu un!?paviesojoties venspili uzreiz ir skaidrs kurš strada ar galvu!viņš tai pašā laikā daudz ari deva savai pilsetai!viņš viens deva vairak nekā visa ši valdiba pa 17 gadiem kopumā!!!lembergu par ministru prezidentu!!vienigais cilveks kurs var glabt kaut ko!tas pats kas ar loskutovu-šis saka darit un uzreiz kautko kretini piešuja!!!!1
viesis
v
velti dzesēt muti, Aivar. Var jau teikt to, ko ļaudis grib dzirdēt, un Sudraba laikam nav uz kājas uzkāpusi, bet kas maksā /-jis stipendijas valdošajiem nejēgām un bezmugurkaulniekiem? Ka Tev nesanāk, ka ar vārdiem vienā vietā, ar darbiem citā.
Jānis
J
Lembergs jau tā Latvijai ir pārāk daudz izmaksājis. Vienkārši žuļiks. Viņa viedoklis nav saistošs, lai arī cik pareizs tas kādreiz būtu. Tā pat kā interesi neizraisa, kretīnu dīdītāja Šķēles domu pērles, kas tad valdībai tagad būtu jādara, kaut gan visus šos pēdējos gadus pats gana aktīvi ar TP starpniecību valsts attīstības procesus ir ietekmējis.
smaids
s
Piedāvāju dažas sagataves, katrs ieliek pēc ieskatiem: - smagos noziegumos apsūdzētais ... - banku līdz bankrotam novedušais ... - valsti līdz bankrotam novedušais ... - mazas meitenes pavedušais ... - neko nejēdzošais (-ā), bet rakstošā ...
Laima
L
Man tikai viens jautājums žurnālistiem (ikviena medija pārstāvim, kas ierodas uz Lemberga paša sasauktajām preses konferencēm) - kādēļ būtu jāpublisko šādi pseido-notikumi, ko rada viens kriminālos noziegumos apsūdzēts cilvēks??? Kad redzu virsrakstā vārdu 'Lembergs', aiz riebuma novēršos. Kādēļ man būtu atkal un atkal jālasa/jāskatās/jāklausās viņa vārdos??? Nekad vairs.
ciniķis
c
Vispār jau es apbrīnoju Lembergu, ka viņš vēl publiski izsakās. Vai tad viņu vēstniecība lika mierā? Neko nedzird, bet izskatās, ka jā, laikam tomēr, būs uzdāvinājis tos Ventspils naftas biroju par pusvelti amerikāņu firmai, kas bija saistīta ar vēstnieci Ketrīnu Todu. Par KNAB politisko angažetību ticu viņam, nevar neticēt, ja publiskajā telpā nonāk neapgāžami pierādījumi šai angažētībai, piemēram, tā pati Rēzeknes burtnīciņu lieta, vai grīnbergiādes kriminālprocesa uzsākšana un atdošana nabaga prokuroram. Par Latvijas banku neizteikšos, vēl DPšņiki sašņorēs.
tracina mani shie
t
oligarshi shmoligarhi. uzstajas ar runam visados pasakumos, pat preses konferences sasauc. normali butu ar mecenatismu nodarbojushies, savu labo sirdi par latviju paradijushi ari darbos. nezkapec ir visadi vitolu fondi bet ne smakas no lembergu skjeelju vai shleseru fondiem, kapec ta? vai bail no izglitotas tautas?
Z govs
Z
Liec mierā Jutu!
kokers
k
Kāpēc Dienā neredzu ziņu, ka Drošības policija ir ierosinājusi krimināllietu pret Lembergu par valsts ekonomiskās situācijas destabilizēšanu ar baumām????!!! Sanāk, ka DP ir divkoši!
Jupis
J
Odiozs štata kritizētājs visiem mēdijiem šķiet pievilcīgs.
Bezvārdis
B
Interesanti, kāpēc viens krimināllietās apsūdzēts mazpilsētas mērs pamāj ar pirkstu un visi centrālie mediji uzreiz skrien kā izslāpuši klausīties, ko viņš teiks un tad to visu reproducē savās slejās? Vai tiešām nav pienācis laiks ierādīt šim tipam to vietu, kura viņam pienākas - t.i., aizmirstība vēstures mēsalinē?
Oskars
O
Vai mafija VIŅU nedomā LIKVIDĒT ?
mērglis
m
Tad, kad Rimsim bija jācīnās pret inflāciju, viņš čaloja ar valdību jautrā noskaņā, jo tam bija svarīgi, lai ievēl uz atkārtotu termiņu. Lūk arī rezultāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO:


Lembergs kritizē Latvijas Banku


Lemberga pārdomas par Drošības policijas rīcību, aizturot Venstpils augstskolas pasniedzēju

LASI VĒL:


ZZS izvirzīs Valsts kontroliera amatam Sudrabu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas