Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - TAVA direktors nolēmis pamest amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paija
P
Tikpat nederīga iestāde kā Vītoliņa sievas vadītais Patērētāju tiesību aizsardzības centrs, kas strādā tukšgaitā un cilvēkiem reāli nepalīdz.
Garām ejot
G
Vai Vītoliņš nav tas surikāts, kas, sēdēdams dārgākajās Vecrīgas telpās, reizēm uzrakstīja kādu blogu Dienā? Vieksmi Latvijas tūrisma censoņiem surikāta Vītoliņa priekšgalā.
krampars :
k
"janis 17.06.2009 09:36 Kāds konkurss uz vadītāja vietu???? Tāda aģentūra nav vajadzīga vispār! Kampar, Tu saproti, ko vispār runā?" ................................. Neko darīt - mums pašiem arī visādas valodkopšanas agentūras - i citiem savas - SOLIDĀRI.
kurnu
k
Arī Ojāram Kalniņam būtu pēdējais laiks sekot šī k-ga piemēram. Un arī visien liekēžiem PR šikiem, kas apkalpoja šos kantorus...
anna
a
TAVA,SAVA un ...cik ilgi vēl slauks budžetu kādam sabiedrībā vajadzīgās VALSTS aģentūras????
TanteSidra
T
DD1 08:35 _Kauns, nozheelojami. Pilniigs "nasing speskal"._ pīp 08:47 _tikai tāda zilā govs, lai arī miljonāre! kauns neaprakstāms..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jum s gan shvaki nervi. kas tur ko kauneties, vairak pashapzinjas, izskatijas tak humorigi. nozhelami gan ka shados veidos tiek notriekta nabadzigas valsts nauda.
TanteSidra
T
secība 11:08 Vispirms audits, tad mukšana. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jaa, tas butu racionali - vispirms audits, tad noverst mukshanu un valstij nevajadzes shim svarigajam personam milzu kompensacijas maksat.
TanteSidra
T
BIO 08:58 _Beidzot šis diletantiskais un iedomīgais liekēdis ir prom. Ojār Kalniņ, esi tik mīļš un seko piemēram..._ Kaplis 09:44 _Jānoskaidro, kādi ir Ojāra Kalniņa plāni - tas ir pirmkārt. Bet otrkārt - ja TAVA aiziet pēc paša vēlēšanās, jāseko, lai nesaņem ārprāta kompensācijas._ Ux 11:01 _Ko Latvijas valsts ir ieguvusi no TAVA, Latvijas institūta, Ekonomikas ministrijas Tūrisma nodaļas u.c. struktūru darbības!_ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ visas shis parazitiskas strukturas LI, TAVA, u.t.t ir likvidejamas un tur nekas nav japatur vai jasaglaba. ari Ojars Kalninsh ir atlaizhams, protams, - ja vien vinsh nav CIP aghents.
leedija
l
Vai Solima,Vītoliņ, gadījumā tagad neapvainosises uz Tevi, ka nosauci to tikai par "melnrakstu". Viņa domāja un darīja no sirds, kā pati izteicās :) Bet nu nopietni runājot, totāls kauns!!!
Neuztraucaties!
N
Latvijas SPA reklāma ar Solimu galv.lomā izmaksāja nieka 20 500 Ls par 6 sižetiem.
to es
t
Nu neveli citiem skuju taku, taa kaa bumerangs atgriezas.
es
e
Paldies Vītoliņ par vienīgo pareizo lēmumu tavā izpildījumā ! Skuju taku !
Esīte
E
:)) Un cik tā govs samaksāja , lai tiktu reklamēta?
ilga
i
apsveicami.
tonijs
t
nra mājas lapā joprojām var apskatīt. Nepievilcīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas