Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Zivtiņš: uz ceļiem Jāņu naktī nav gājis bojā neviens cilvēks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edmunds
e
ja juus savu dziiviibu veerteejat augstaak par briiviibu tad iesaku neiet aaraa no maajaam, neest, nedzert, un neko citu biistamu nedariit - 3 meeneshu laikaa ar laimiigu smaidu uz luupaam atdosiet galus un nebuus jaamokaas ar sho biistamo dziiviiti! :)
edmunds
e
policistiem ir jaaregulee/jaanodrosina satiskme biistamajaas vietaas un jaaizkjer reaali paarkaapeeji nevis jaatup pie stulbi izliktaam vai nenonjemtaam ziimeem un jaaiekasee pikjis!! arii aatruma ierobezojumiem ir jaapieiet ellastiigi - biistamiiba celja posmaa mainaas atkariibaa no celja noslogojuma. var buut piikja stundaas ziime 70 ir juutami par aatru, bet tajaa pashaa vietaa citaa laikaa var mieriigi ar 90 paarvietoties. un taviem policjiem tas buutu jaasaprot un jaastaav tur tad kad tas ir biistami nevis tad kad var to 90-nieku nokjert un pikjiiti nokaast. attopies - kameer ments reaali neruupesies par drosiibu uz celja tikmeer tu vari runaat un lieliities kaa veelies. tuksha skanja.
edmunds
e
zivtinj! sii jau ir 4. reize kad es tev publiski uzdodu jautaajumu: vai taa ir taisniiba ka tu ar savu dienesta auto esi pa maarupi neesaajies paarsniedzot aatrumu? par dokumentu paarbaudeem: uzskatu ka nedriikst bez redzama iemesla profilaiktoriski paarbaudiit dokumetus un aizkaveet cilveekus. pietiek jau ka it kaa muusu pashu drosiibas labad es lidmasiinaa nedriikstu pat savu viktorinox ziimulju naziiti njemt liidz. un arii suveniiru viina pudeli man atnjem pirms paguustu to maajiniekiem uzsaukt. bailiigums noved pie sabiedriibas zombeesanas un totaalas kontroles. tas ir nozeelojami.
Zane Grīnberga
Z
Mani arī trīs reizes apturēja...tas jau tikai pierīgā viņi trako, policisti, laukos paldies dievam miers, nevienu burta kalpu neredz....
Džonis
D
Uff, nu nepārspīlē. Nauda ir, veikalos rindas arī nav mazākas kā citus gadus.
jap
j
Te vēl dažas padomju atraugas, ka policijas apturēšanu uzskata par pazemojumu vai ka ceļu policistam jādod piecītis, bet pamazām jau attieksme mainās. kā redzams, policisti ir pieklajīgi un smaidīgi un cilvēki tādā dzērumā nebrauc. Drīz jau Latvija pārvērtīsies no piekrievijas sādžas par civilizētu valsti.
Uldis
U
Un atpirkas cik?
zivtelis
z
tā jāstrādā katru dienu nevis uz jāņiem
Lelle
L
Es šoreiz biju upuris un visus ļurbātājus vadāju kur vajaga...tauta bišķīt nāk pie prāta, bet ne visi.
no vedj ti že ostalsja ne tak li?
Человек
Ч
Ложь, как всегда в Диене. Смотрел ЛНТ, там сказали, что погибли три человека.
Pičuks
P
Laba ziņa! Bet... Kurš pateiks: vai uzvaru svin veselais saprāts, vai bailes no soda. Ticu, ka pirmais, bet nojaušu, ka otrais...
delfi
d
Vajag izlasīt jaunākās ziņas - delfos,ka vismaz 3 bojāgājušie....
stulbums
s
Menti jau tāds valdības spogulis vien ir. Viņiem skaistu mērķu īstenošanai jebkurš līdzeklis skaitās labs. Stīvas kājas dabūju, kad ceļā no Līčiem uz Upeslejām uzskrēju virsū trīs aptrakušām mentu ekipāžām, kuras bija sarīkojušas oblavu šī šaurā ceļa S-veida līkumā, ''apstāties aizliegts'' zīmes darbības zonā. Idioti pašnāvnieki, kuri apdraud arī citu dzīvības. Vēl viens tāds revolucionārās sirdsapziņas ķerts, pretimbraucošs ments, vakar uz apvedceļa man deguna galā pēkšņi cirtās apkārt lai ķertu kaut ko tur man priekšā. Nu ja es nekāptu ar abām kājām uz bremzes, tad droši vien būtu viņam durvīs.
Zinuļa
Z
no Grenctāles robežpunkta uz Jēkabpils pusi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas