Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Par Zatleru esmu jau izkaunējusies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zirka
Z
Tas tāpēc, ka Jūs savu Garu esat nomērdējis vēl vairāk nekā miesu. Es nezinu, cik Jūs esat vecs, bet šodien Latvijā notiek ļoti daudz interesanta un pozitīva. Nevajag visu dienu cepties komentāros. Tas maitā nervus. Tad jau nav brīnums, ka dienas beigās gribas runāt krieviski.
IncParaac
I
kurmīti vietā? Ko teiksi, Mārč Bendik?
arnolds
a
a mans-Oļegs Znaroks!
inese
i
mana prezidenta kandidāte būtu filozofe Maija Kūle.
arnolds
a
Zirka » arnolds 15:12 Bet es Jums nepiekrītu. Ir situācijas un notikumi, kurus mēs nekādi nespējam ietekmēt, taču allaž mēs varam jebkuros apstākļos strādāt pie savas personības izaugsmes, kaut vai apgūstot un lietojot skaistu, pareizu dzimto valodu. Un ja nu Jūsu pesimisms (varbūt cerības?) neattaisnojas un latvieši izdzīvo? Kas tie vairs būs par latviešiem bez savas valodas? ___________________________________________________ _______________ Cienītā ,...mēs te varam līdz ģībonim spriest par LV nācijas pamatvērtībām un izdzīvošanas iespējām 21 g-tā...šis būs bezgalīgs temats---un drīzāk ir šauras speciālistu grupas apspriešanas vērts-nu ko varētu biedrs soross nofinansēt un nvošņiki skaisti pavadīt nedēļas nogali...beigsim spriest un runāt par kvazitēmām-tas ir pilnīgi neaktuāli....da man nav problēmas atlikušo mūžu runāt krieviski, bet es gribu normālu valsti un normālus ierēdņus. Kilboka saka-labāk mierīgi un klusi, re čalis ir iemācījies etiķeti un sieva "apmierinājusi" visas savas statusa iekāres.... Es saku, ejiet jūs cirst, un darat, kaut pusrīgas jānones, bet šitā briesmīgā nīkšana vairs nav izturama.....nu stāvēju es uz tām barikādēm....lēju asaras un sapņoju par sentēvu vērtībām....beidziet, nav nekā!
Vija - jenotību ....15.29
V
Palasot Tavu komentāru, jāsaka, ka labi ir kā ir, jo ir drauds, ka prezidenta krēslā var ietupināt Tavai filozofijai atbilstošu kadru!Tad nu gan no kauna zemē jālien vai jākravā čemodāni!
Vija
V
Piekrītu par visiem 100 %.!!! Iebīdīs atkal kādu zvērudārza eksemplāru un kauns vien būs! Zatlers pat daņču kursus izgājis, nākošajam viss sāksies no jauna!
Zirka
Z
stulbi
krabis
k
Ak, ja jau tā vaina būtu tikai Zatlerā vai prezidenta pilnvarās! Laikam jau viss sākas katram no sevis. Atklāti sakot, sāk apnikt, ka mēs pastāvīgi sev kaisām pelnus uz galvas, ar visu neesam apmierināti, bet tad, kad ir reāli tas jāparāda, tad reāli kaut ko darīt ir gatavi tikai nedaudzi. Manuprāt, Zatleram ir daudz labu īpašību un kāda jēga visu laiku piesieties tai vienai lietai, no kuras zināšanas mums īstenībā nekas nemainās, kļūst arvien bezjēdzīgāk. Atšķirībā no daža laba trubas gala turētāja, Zatlers ir pirmklasīgs ārsts, izglītots cilvēks un viņam nav lielākais sējumu skaits prokuratūrā.
jenotibu mēslainē
j
Kundze, kur tādus ņemt, iesaku Jums griezties pie ZZS - šīs partijas biedru lielākais vairums prezidenta amatā labprāt redzētu biedru Lembergu, viņuprāt, cilvēku ar nevainojamu reputāciju, godīguma paraugu, zinošu kas ir gods, jo savulaik ar sirdi un dvēseli kalpoja okupācijas varai - -------Ķilblokas kundze, es labāk izvēlos šo vienīgo oligarhu ,nekā kristāltīro ,memļaku nespējnieku ,bezmugurkaulinieku,vienotības lāci,kurš ir labs grāmatvedis, bet kurš prot tikai 1 darbības zīmi veikt un tā ir ATŅEMŠANA,jeb, tautas vārdiem runājot :atklāta tautas aplaupīšana . Nost ar paipuikām volžiem, nezagļiem nespējniekiem,kuri ,ar savam rociņam pat naglu nav iedzinuši.
Rasels
R
Kundze tikai izteica savu viedokli. Viņai tā šķiet. Mēs jau varam nepiekrist, bet varbūt vispirms izteiksim savējo, tikai tad metīsimies virsū mums nepieņemam viedokļa autorei? Tas tā īsti neliecina neko labu par pašu oponentu.
Helena
H
vel viena ! Ar savu pedējo "izlecienu" ar pilsonības likuma "uzlabošanas" priekšlikumiem šis jau parādīja no kurieni veji puš- no tas pašas krievijas!
Zirka
Z
Bet es Jums nepiekrītu. Ir situācijas un notikumi, kurus mēs nekādi nespējam ietekmēt, taču allaž mēs varam jebkuros apstākļos strādāt pie savas personības izaugsmes, kaut vai apgūstot un lietojot skaistu, pareizu dzimto valodu. Un ja nu Jūsu pesimisms (varbūt cerības?) neattaisnojas un latvieši izdzīvo? Kas tie vairs būs par latviešiem bez savas valodas?
EM
E
1.Vai vajadzīgs šajā krīzes laikā PREZIDENTS? Cik valsts ieekomētu, ja nebūtu? 2. Kur dzīvos esošais Prezidents, ja viņu nepārvēlēs? 3. Vai valstij lietderīgi uzturēt vēl vienu Prezidentu pensionāru, kurš valsts labā nostrādājis tikai 4 gadus?
Barons
B
Ak latviešu tauta, nav vairs palicis NEVIENS, kurš būtu labāks par "zināmo nelaimi" Zatleru. Pilnīgi absurds apgalvojums un apvainojums mums visiem. Jeb, varbūt, Kilblokas kundze dzīvo aprindās, kurās tiešām nav neviena cilvēka, kurš būtu labāks par Zatleru? Un kādēļ tiek apgalvots, ka Zatlers lūk līdz jūnijam mācās būt par prezidentu, bet jūlijā gan viņš visiem parādīs savu augsto klasi? Bet ja jau palīgā tiek ņemti teicieni, tad ir arī teiciens:"Ja cilvēks ir miris, tad uz ilgu laiku, bet ja viņš ir muļķis, tad uz visiem laikiem." Nekā personīga, bet es uzskatu, ka šis prezidents nav mainījies šajos 4 gados un nemainīsies arī nākošajos 4 gados, ja tiks pārvēlēts. Ar pārvērtībām es domāju reālu darbību nevis tukšu polemiku. Jā, gudri polemizēt viņš ir nedaudz apguvis...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas