Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Parādnieku dēļ salst arī tie, kuri maksā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Daudzdzīvokļu mājā no centralizētās apkures atteikties un ierīkot alternativu apkuri ir sarežģīti un dārgi, bet tā kā Jums ir krāsns, tad varbūt sanāk.
izsaimniekotājs
i
Tu taču arī gribi par darbu saņemt algu un pasēdēt ar meiteni restorānā? Vai varbūt tu strādā aiz mīlestības uz darbu un ubago no draudzenes katru santīmu? Ir kapitālisms, biedri. Un viss maksā tik, cik maksā.
Z
Z
Ir arī cita kategorija,kura salst - tie, kuri maksā, bet nesaņem pakalpojumu tadā kvalitātē kādā būtu jābūt. Ir simtiem dzīvokļu, kur pienāk lieli rēķini, dzīvokļos ir 15 - 16 grādi.
para pam
p
Nesen nopirkām vilnas aitas izstrādājumus - palagus, spilvenus un segas. Ne salst, ne divus pārus zeķu jāvelk pa nakti, nemaz nerunājot par kādiem krekliem vai biksēm. Kā ielien gultiņā, tā uzreiz ir silti! Tā ka, ja līdzekļi ļauj, tiešām iesaku! :) Auksti naktī vairs nebūs ne mirkli.
tru
t
Arī Siguldā piemēro kolektīvo atbildību.
es
e
Šādos gadījumos vienmēr priecājos, ka neesmu dzīvokli pircis, bet īrēju. Tad viss ir vienkārši, īrēju tikai to, kur ir siltums, pie tam var kaulēties par cenu.
Un
U
Sankcijas pieņemt un tiesā iesūdzēt var tikai iestāde, kurai attiecīgais subjekts ir juridiski parādā, bet ne dzīvokļa kaimiņš.
Kategoriski
K
Cilvēkiem nav jānāk kopā un nav jāvienojas, ka viņi kārtējo reizi samaksās nemaksātāju parādus. Ir vienreiz un uz visiem laikiem jāsakārto likumdošana un sankcijas jāpieņem pret nemaksātājiem. Katram pašam jāatbild - var vai nevar samaksāt. Ja nevar, jāpāriet uz mazāku dzīvokli, ja ir maznodrošinātais, jānoformē apkures pabalsts vai sociālais dzīvoklis. Tas ir cilvēktiesību pārkāpums un klaja ņirgāšanās, prasīt lai tie, kuri godprātīgi maksājuši par dzīvokļiem komunālos maksājumus, to izdara vēl arī negodīgo cilvēku vietā.
Liene
L
Vai ir iespējams, dzīvojot daudzdzīvokļu mājā, atteikties no ``Rīgas Siltuma`` sniegtajiem pakalpojumiem? Apzinos, ka man nebūs iespējams samaksāt par apkuri, bet kļūt par parādnieci nevēlos! Dzīvoklī ir laba krāsns. T.s. alternatīvais apkures veids manā dzīvoklī jau ir! Pie kam ļoti labs un ekonomisks. Labi atceros, ka manā bernībā vec-vecāki kopā ar vecākiem izcīnija iespēju, ka t.s. kapitālā remonta laikā netika nojauktas krāsnis dzīvoklī, ko mana dzinta apdzīvo jau kopš pirmskara gadiem. Paradokss ir tas, “brīvprātīgā” piespiedus kārtā tieku padarīta par parādnieci. Esmu spiesta lietot pakalpojumu, ko nespēju apmaksāt un bez kura varu iztikt. Nesaprotu, kāpēc man kā dzīvokļa īpašniecei nav tiesības izlemt, ar ko es vēlos noslēgt līgumu par tā cita pakalpojuma sniegšanu?
haha
h
Vispirms atņem cilvēkiem darbu vai samazina algas un tad uzkūda kaimiņus, lai tie lemtu linča tiesu.
Oskars
O
Kāpēc Latvijā dzīvo stulbi iedzīvotāji,kuri grib maksāt Latvijas izsaimniekotājiem nelikumīgi uzrakstītos izcenojumus par komunālajiem pakalpojumiem ,lai tie mierīgi varētu uzdzīvot ārzemju restorānos ar meitenēm. Iesaku nevienam nemaksāt lai šie zagļi BANKROTĒ,tad nāks citi tie varbūt būs GODĪGI ,jo zagļiem Latvijas TIESA neko nevar padarīt,jo viņiem ir daudz sazagtā nauda.....
VSV
V
Latvijas Republikas Satversme. VIII nodaļa. Cilvēka pamattiesības ... 89. Valsts atzīst un aizsargā cilvēka pamattiesības saskaņā ar šo Satversmi, likumiem un Latvijai saistošiem starptautiskajiem līgumiem. 90. Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības. 91. Visi cilvēki Latvijā ir vienlīdzīgi likuma un tiesas priekšā. Cilvēka tiesības tiek īstenotas bez jebkādas diskriminācijas. ... u.c. Iespējamajiem interesentiem “zināt savas tiesības”:
Jurists
J
Vispār jau mums nav paredzēta kolektīvā materiālā atbildība, tamdēļ te varētu griezties Eiropas cilvēktiesību tiesā pret valsti, kas šo situāciju nevēlas risināt nacionālās likumdošanas līmenī.
Ina
I
shausmas. nabaga iedzīvotāji! turaties!!
ECT
E
par necieshamiem dzives apstakliem vajag sudzibas,biedri,padomju bedree ne tikai cietumnieki ir cilveki...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas