Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

PCTVL pārstāvis atsakās no politiķa standarta testa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ja
j
ejiet dupsī ar visiem idiotismiiem! Atradušies testētāji! Vismaz dažiem kandidātiem ir pašcieņa
Angela Merkele
A
Kur to tavu dupsi var atrast?:D
  • 0
  • 0
MK
M
Vienīgais objektīvais mērijums ir ādas biezums. Ja spēj izturēt žurnālistus, tad būs lietas koks.
Anc
A
Nu skaidrs, vēlētājs tādiem "biedriem" ir īstenībā pie pakaļas... atbild tikai priekšniekam... un priekšnieka priekšnieks ir Maskavā...
Normunds Ozoliņš
N
Deputāta kandidāts ir publiska persona,tātad,Viņa(Tā) pienākums ir kontaktēties ar PRESI un sniegt atbildes uz Latvijas Tautu interesējošiem jautājumiem(!)...D.Gorbas kga rīcība ir tuvredzīga,vienaldzīga un nievājoša.Būtu pareizi ja Viņš atsauktu savu kandidatūru(!)...
Niknais
N
Vismaz vienam ir pašcieņa neatbildēt uz stulbiem piektklasnieka līmeņa jautājumiem. Malacis, ka pasūtīja žurnalistus vienu māju tālāk.
  • 2
  • 0
kukū
k
es nezinu šo čali un par viņa partiju pat murgos nespētu iedomāties balsot. Tāpat es īsti neesmu lietas kursā par Dienas projektu - deputātu testēšanu pēc kaut kādas mistiskas punktu programmas, kuru izstrādājuši tikpat mistiski "eksperti". Ja es būtu deputāta kandidāts, ar presi es runātu, taču intervija ir kaut kas viens, bet pašpasludinātu ekspertu tests ir kaut kas pavisam cits. čaļi neleciet augstāk par savu pakaļu un neiedomājaties no sevis nezin ko - intervējiet, meklējiet informāciju, kas tiek slēpta un noklusēta, vērtējiet paveikto un izteikto, bet nu jomajo, kas jūs tādi esat lai testētu?!
Weizmann
W
Ebrejs ir pieklaigs vārs žhīidam. par atškirību man škiet jādomā par žhīidu nacionāliem (fašistu) religiskiem fanātiķiem = cionisti = zionism un parastos žhīdus kas nav pārāk dedzīgi savos ortodoks religiskos (Jews for Lubovitch) uzskatos. žīdii uzskata sev par izredētiem, pārāk par citiem cilviem, kultūām un viņu vājināšanas dēļ pienākās pasauli. Sabiedrības un civil likumi viņiem neatiecās jo zhīdi uzkskata citus par goyum (govīm) kurus viņiem tie;sības apkrāpt, izkrāpt un arī nobendēt , bet tikai pēc ebrju svētku likumiem Žhīdi kontole ASV, Federal Reserve, visas pasaules prese/medija un pasaules financilās institūcijas. Žhīdu mahinācijas var gāst valdība vai ekonomijas vienā diennaktī. šis ir fakts nav naids
Lubovitch
L
Drīzāk pēc ebreja izskatās, vel bīstamāks
krievu blēdis
k
Viņs ir tīrs Krievs, nekāda saistība ar latviju. Nemāk Latvieš valodu un/vai slēpj savus motīvus. šito krettīnu jāizmeklē un jdrošības policijai jāiemet nākamā Rīgas - Maskavas vilcienā
nazis
n
100% chalis nejeedz latviski vai arii nejeedz vispaar neko.
interesanti
i
interesanti, vai pctlv visi ir ebreji?
Kā tad > visi
K
Pliners tika redzēts pie pieminekļa pat izmaksājot atlīdzību tiem strīpainajiem par iemācītās frāzes baurošanu,tikai pats izlikās ,ka nav no tās pašas "šaikas",jo nebija uzģērbis formas tērpu.Tā kā tomēr ebrejs gan.
  • 2
  • 0
Mencachen
M
Ebrrjs ir piklaigs vārs žhīidam. par atškirību man škiet jādomā par nacionāliem (fašistu) religiskiem fanātiķiem = cionisti = zionism un parastos žhīdus kas nav pārāk dedzīgi savos uzskatos. žīdii uzskata viņi izredētie, pārāk par citiem cilviem, kutūām un viņu vājināšanas dēļ pienākās pasauli. Žhīdi kontole ASV, federal Reserve, visas pasaules prese/medija un pasaules financilās institūcijas. Žhīdu mahinācijas var gāst valdības vai ekonomijas vienā diennaktī
  • 2
  • 1
visi
v
nav ebreji - ebreji ir tie, kuri šad tad defilē pie Brīvības pieminekļa strīpainos arestantu tērpos ar Dāvida zvaigzni uz krūts. Biedrs Pliners tur nav redzēts, tātad nav ebrejs, bet gan žīds (esmu Blaumaņa cienītājs)
  • 3
  • 1
обои 240х320
о
Только вчера об этом думал, так что пост как нельзя в тему!
Ozols
O
Plineram, Giļmanam, Ždanokai utt. galvenais dievs ir nauda un dēļ tās sakūda krievalodīgos ar latviešiem. Neatlaidīgi, pacietīgi urbina naidu, kā tādi ķirmji. Maina uzskatus kā tādi hameleoni.
Gorbatij
G
viņš nemaak valsts valodaa runaat
puaro
p
Visticamāk
  • 8
  • 0
Dainis Grabovskis - TK brīvais sara
D
PCTVL līdzpriekšsēdētājs Jakovs Pliners atzīst, ka pats tā nerīkotos, taču D. Gorba nesaņemot atalgojumu no partijas, tāpēc viņam nevar piespiest kaut ko darīt. Interesanti, partijās pat saņem algas. Un alga esot tas piespiešanas instruments. Bet kā tad brīva un demokrātiska valsts? Vai jau nozagta?
zvirbulēns
z
Ak tad tomēr ir viens, kurš sevi ciena, un neiet pazemoties medija idiotisma priekšā! Tas tomēr priecē!
jet
j
Toties tev, zvirbulēn, tas netraucē visu laiku dirnēt to pašu mēdiju radītajā interneta vidē. Laikam tomēr patīk "idiotisms".
  • 5
  • 1
(*****)
(
viņš laikam nemīl tautu un vēlētājus, tie kas no tiesas rūpējas par tiem rūpējas ne to vien būtu gatavi darīt, ja mēdiji paģēr!
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas