Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Piebalgs: Dombrovskis ir ievērots kā viens no spējīgiem politiķiem Eiropā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
davai
d
Kas par varenu Briseles caurvēja pūtienu! Liksim Piebalgu par propogandas ministru!
Berta
B
Katrā ziņā Valdis Dombrovskis būtu pelnījis tik augstu posteni, - ES tas būtu liels ieguvums. Tomēr ar vēsu prātu apsverot - mums viņš šeit Latvijā ir vairāk vajadzīgs. Un zinot V.D. labās īpašības, ceru, ka viņš no šī amata atteiksies.
Frenks
F
DRĪZĀK JAU APĀTISKĀKĀ TAUTA, tas ir gadants Dombrovska "izcilībai"...
Andris
A
Nav nekas īpašs.Baņkieru norādījumus izpilda ļoti enerģiski.
Ezis
E
Visiem, kas tagad sašutumā kliedz - jūs vienkārši tiekat informēti kāds ir Eiropas politiķa standarts. Lai turpmāk nebūtu nekādu pārpratumu.
Rūgtā patiesība
R
Citēju- Tomēr gribu uzsvērt, ka krīzi risināt šajā ceļā, kā tas tika darīts, varēja pateicoties latviešu tautas pacietībai, ieaudzinātajam paradumam darīt kā liek "augšas" un jā - šausmīgajai apātijai. Mans pasvītrojums- apātija!!!!
Jānis
J
Dombrovskis ir vīrs bez mugurkaula. Labs sulainis... Diemžēl.
Frenks
F
mugurkauls IR, naklausīties vaimanas, ber konsolidēt un GRIEZT tik nost .
  • 2
  • 0
Ivars Graudums
I
Dombrovskis ir pirmais Latvijas valstsviirs peec 20 gadiem. Vinjsh ir gudrs un laikam gan godiigs, nav varaskaars. Vinju var saliidznaat ar Vaacijas politikjiem. Bet, protams: Nobody is perfect!
Frenks
F
pareizi, ja vēl ņem vērā viņa ģimenes un oietuvināto loka veiksmes biznesā !
  • 2
  • 1
jaunais censonis
j
Vai lišķība, divkosība un meli ir obligātas Briseles ierēdņu rakstura īpašības? Ja jā, kur tās ir iespējams uztrennēt? Vai obligāti jāstājas kādā partijā?
Ezis
E
Nē, var vingrināties mājās, pašreizējā mācību/darba vietā, draugu lokā.
  • 2
  • 0
Vanags
V
Ievērots savas iztapības dēļ. Nevienas neatkarīgas valsts vadītāja tā nenodod savas tautas intereses. Bet Dombrovskis - atdot no Krievijas ieklīdušiem ēbrējiem LATVIJAS ĪPAŠUMUS - lūdzu, lesbiešu festivāls - lūdzu, bērnu grāmatiņa pederasijas un lezbisma veicināšanai - lūdzu, pensionāru izmērdēšana - lūdzu utt.
pats Piebalgs
p
Latvijas amatos bija tukša vieta- caurums kliņģerī. TAd jau iznāk ,ka Eiropa savāc visus stulbeņus un nejēgas no valstīm, bet paša ES ar tādu vadību "veiksmīgi'iet uz grunti.
ha,ha...
h
Tad jau Tevi arī drīz aicinās!
  • 0
  • 0
Kaijs
K
Ja kas, tada V.Dombrovski jau sen ieveroja ES, EP kad vins sedeja EP deputata kresla. Gudrus, zinosus cilvekus ari apdalites, gadijuma kankari kuri ir iestumti amatos, deputatos, ievero....
demokratija
d
Kops ir atjaunota latvijas neatkariba, Valdis Dombrovski sir vienigais Latvijas politkis, kuri ir sapratigs, spegijs un tiesigs darboties politka statusa. Latvijas visus pedejos 22. gadus politka darbojas ministru, deputatu , ierednu, prezidentu amatos kaut kadi kretini, stulbi, aprobezoti, degradeti, egoistiski, kompleksiem nomakti smerdeli, tacu V.Dombrovsksiir iznemums. Butu par politki ir ari talants, bet Latvijas sie kretini ir iedomajusies, sakot ar Ulmani, Vikeni, Godmani, Skeli....ka vini ir baigie politiki, bet patiesiba vins ir vieni pretigi, degradeti radijumi. M.Riekstins kopa ar savu sievu, nekaunigais komjuanietis turpina uz Briseli lidinaties bizenes klase, tai pat laika latviesu tauta dzivo nabadziba, pusbada, bezceriba, jo sie kretini riekstini...katru deinu apzog tautu un valsti. A.Piebalgs ir laga cilveks, tacu vina minisja ir bijusi kalpot politskajam prostitutam kadas valdija Latvija 20. gadus un lidz ar to vins pats ir kluvis par politsko prostitutu.
zuze
z
Domā, ja raksti ar izceltiem burtiem, izskaties gudrāks? Muļķība ir un paliek muļķība!
  • 3
  • 2
Kops ir atjaunota latvijas neatkari
K
Un tāds tiesigs darboties politika statusā?
  • 4
  • 4
es
e
Man gan liekas, ka bez Latvijas mīkstčaulīgās tautas viņa politiskās spējas izplēnētu gaisā. Diez vai Grieķijā viņš noturētos un Eiropa nav Latvija.
...
.
Mees, 300 tuukstoshi ekonomisko beeglju pasaulee,arii noveerteejam-tik tieshaam nepaarspeejams talants... Ja kaadu zemi vajag atbriivot no pamatiedziivotaajiem ,pasauciet Dombrovski...
patriots
p
Ja esi tik neizglītots bēglis, tad paliec vien tur, kur esi: Latvijai vajag gudrus cilvēkus!
  • 5
  • 2
Vārds
V
Tie nav bēgļi, kas dodas prom brīvprātīgi labākas materiālas dzīves meklējumos.
  • 5
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas