Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Policistu arodbiedrība pieprasa Mūrnieces demisiju

Sakarā ar policista nogalināšanu Latvijas Apvienotā policistu arodbiedrība (LAPA) pieprasījusi iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces demisiju, portālu Diena.lv informēja LAPA prezidents Agris Sūna.LAPA solījusi nekavējoties informēt visas EuroCOP (Eiropas Policistu arodbiedrību konfederācijas) dalībvalstis, kas savās rindās apvieno vairāk kā 500 000 policijas darbiniekus, par traģiskajiem notikumiem Latvijā.

A.Sūna apgalvoja, ka ir jāizdara secinājumi starptautiskā līmenī, jo ES līdz šim nebija noticis “tāds kliedzošs” gadījums, kāds otrdien norisinājās Jēkabpilī. “Mēs noliecam galvas bojāgājušā mūsu kolēģa priekšā, kurš savu dzīvību zaudēja pildot dienesta pienākumus, būdams uzticīgs dotajam zvērestam līdz nāvei, un izsakām līdzjūtību viņa tuviniekiem. Lai atmiņās Andris Znotiņš vienmēr paliks kā mūsu uzticamais, izpalīdzīgais un dzīvespriecīgais draugs, kurš bija arī Latvijas Apvienotās Policistu arodbiedrības (LAPA) biedrs un aktīvs tās mērķu un darbības atbalstītājs,” teica A.Sūna.“Ar rūgtumu sirdī vaicāsim, cik gan vēl upuru vajadzīgs, lai saprastu, ka tuvredzīgā iekšlietu politika netieši veidā ir īstais šo traģisko notikumu vainīgais? Apstiprinoties faktam, ka uzbrukumā ir bijuši iesaistīti policijas darbinieki, civilizētā un demokrātiskā Eiropas Savienības dalībvalstī, par kādu dažkārt mēdzam uzskatīt arī Latviju, nekavējoties sekotu iekšlietu ministra demisija,” norādīja LAPA prezidents.

Top komentāri

Anita Tenisone
A
Tāpēc,ka Dombrovskis ir marionete Mūrnieces rokās,viņš nedrīkst runāt pretī ne Solvitai ne Lindiņai,tada lūk ir mūsu Iekšlietu sistēma un tada ir mūsu Valsts,kurā ari prezidentam NAV NEKĀDA TEIKŠANAS!!! MĒS JAU ESAM PAKAĻĀ UN BŪSIM VĒL DZIĻĀK TAJĀ JA ŠIE DARBOŅI NEATTEIKSIES NO IEŅEMAMAJIEM AMATIEM!!! Sliktā valstī dzīvojam!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas