Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Premjers: Pēdējos valdības darba mēnešos ministriju likvidācija netiks sākta

Pēdējos šīs valdības darba mēnešos nekāda ministriju likvidācija netiks sākta, otrdien žurnālistiem uzsvēra Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (Vienotība).

Viņš norādīja, ka ministriju apvienošana vai likvidēšana netiek plānota un, jau veidojot šo valdību, ir skaidri pateikts, kādas ministrijas tajā būs.

"Savu divu valdību laikā esmu likvidējis trīs ministrijas, un pēdējos mēnešos nav plāna sākt kādas ministrijas likvidāciju," uzsvēra premjers.

Jau ziņots, ka tuvāko mēnešu laikā kļūs skaidrs, vai Tieslietu ministriju (TM) un Iekšlietu ministriju (IeM) Latvijā ir iespējams apvienot, iepriekš sacīja tieslietu ministrs Aigars Štokenbergs (Vienotība), kurš sācis pildīt arī iekšlietu ministra pienākumus.

"Par to, vai abas ministrijas ir iespējams apvienot, jūs varēsiet pārliecināties pēc dažiem mēnešiem. Ja [ar abu ministriju vadīšanu] būs iespējams tikt galā vienam cilvēkam, tad droši vien šīs ministrijas ir iespējams apvienot, ja nebūs iespējams tikt galā, nu tad, visticamāk, nevarēs apvienot," norādīja A.Štokenbergs.

Pēc viņa teiktā, TM un IeM ir trīs kopīgi risināmas problēmas - ekspertīzes, apsūdzēto konvojēšana un kārtībnieku nodrošināšana tiesās.

A.Štokenbergs atzīmēja, ka ekspertīžu veikšana patlaban ir trīs ministriju pakļautībā. Šajā jautājumā noteikti esot iespējams resursu ietaupījums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas