Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Prezidenta dalība trijos samitos izmaksājusi 45,4 tūkstošus latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zirnekle
z
Nu traki ir ka Latvijas prezidents (i) tik loti daudz tere Latvijas valsts naudu, laika kad Latvijas iedzivotaji, 80% dzivo liela nabadziba, daudziem no viniem dzivo pusbada, bada, nepietiek berniem, pensionariem naudas, lai tiem nodrosinat elementarus izdzivosanas apstaklus. Latvijas valsts piedzivo tos pasis laikus kas notika Latvija pec padomju okupacijas iebrukuma Latvija. nabadziba, bezceriba, posts....atskiriba ir ta,ka energiskaiem, stradigakie vat legali izbraukt no Latvija ko ari vini dara.
foxa
f
Diena varētu vienreiz izbeigt provocēt neuzticību Zatleram. tas nav objektīvi, ja neteiktu vairāk. Zatlers nav tas prezidents, kuram būtu uz pirkstiem jāskatās.
nu un?
n
tiešām - pauperisms so valsti nogremdes...
NOTA BENE
N
LILITAI LIELIE PRIEKI , NU TIK PA PASAULI VAR LAIST ............. CERAMS KA NAKAMAIS PREZIDENTS TADS NEBUS,,,
Redz! - nu un?.
R
Īsti nesapratu, kurš, Tavuprāt, "sēž pie krāsns"? Mūsējais pa tukšo skraida un tērē naudu, bet ko dara Igaunijas prezidents? Ja kas, valsts, "iešana vai neiešana" nav atkarīga no mūsu prezidenta, jo viņa pilnvaras ir ļoti ierobežotas.
uh
u
Jā, labi Lato Lapsa to Zatlera kanceleju izdresējis. Izrādās, ir labs efekts - ja kantoris dažas reizes zaudē administratīvajā tiesā, uzreiz kļūst atsaucīgāks.:)
Ieva
I
Un tagad atskaiti par to, kādus labumus tā piedalīšanās ir devusi...
kaza
k
neko nevar darīt - tas viss valsts un tautas labā!!!!!
nu un?
n
nu un, ka izmaksaja? Leti izmksaja. Man riebjas, ka Jus rakstiet tadas lietas - kas tas par zinam? Vai tas, ka VP jabrauc apkart pa pasauls summits - nav rakstits vina darba apraksta? Vai vispar VP nav domats VALSTS REPREZENTACIJAI??? VAI jUS BEIGSIET KACINAT CILVEKUS UN RAKSTIT MULKIBAS? Ko dara Obama? Sarkozi? cti prezidenti? Un vispar - PASKATIETIES KADS IR IGAUNIJAS PREZIDENTA GRAFIKS UN IZEVUMI - UN PADOMAJIET - KAPEC IGAUNIJI IET? UN LV NEIET? NO SEDESHANAS PIE KRASNS NEVIENS VEL NAV NEKO IEGUVIS. UZ TO JUS AICINIET LV VALSTS VADITAJUS? neizglitota demagogija... pastalinu variants, kauns, un riebjas - !!!
exit
e
Apaļa nulle -kapec Tu tur nebiji???
ha..
h
Tas liecina, ka ir ko mazināt, prezidents Latvijā ir tikai reprezentācijas figūra, nekādus lēmumus pieņemt nevar, tātad tikai ekskursijas un sevis izrādīšana.....un protams otkati no ceļojumus orgazējošām firmām....
danna
d
Diez kāpēc prezidents nevarētu lidot ar parasto lidmašīnu biznesa klasē? Par prastu vai arī jūtas tik bezgala nedrošs? Laikam ir tik ļoti svarīgi ievērot etiķeti, ka piemirsties, kādu valsti pārstāv un kādu naudu notrallina? Jēgas no tiem lidojumiem tik, cik melns aiz naga.
Kā tad ne?
K
Kā neko? Cilvēki redzēja pasauli, izklaidējās.
Apaļa nulle
A
Un ko tādi braucieni deva? Pilnīgi - NEKO!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas