Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Priede: biļete maksātu 50 latu, ja Dinamo nebūtu sponsoru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Komanda ir dārga, jo tur ie arī daudzi liekēzī - direktori, menedžeri utt., kā arī īpašnieki savam privātajm biznesam. Nedrīkst jaukt hokeju ar privātbiznesu (īpašnieki Savickis, Klavītis, Ulmanis).
Antons
A
Mjā, loģika dīvaina. Tas nekas, ka slimnīcām, skolotājiem un policistiem nav naudas. Galvenais lai biļetes uz hokeju nemaksā 50 Ls.
hm
h
nu lai biļete maksā kaut 100! kam interesē, lai maksā! vai par to kādam galva sāp? kāpēc vienmēr jāstutē tas, kas nenes peļņu un vispār nav vajadzīgs!? ja nav pieprasījuma, laidiet tos bugajus vaļā - grāvjus rakt!
kļuška
k
Normāli- kas tiešām grib redzēt un baudīt, maksās. Tikai, cik zināms, ļoti daudz naudas aiziet par Arēna Rīga izmantošanu KHL hokejam. Jārealizē taču ideja par to, lai dinamiešiem būtu sava halle, kuru paši varēs izīrēt arī citiem un tā gūt peļņu. Un Latvijai vispār vajag otru lielu halli, citādi pasaules čempionātu hokejā šeit otrreiz nepiedzīvot.
alberts
a
Tas Gināmo lai pats izdzīvo,kas skatītajam par daļu,ja var lai cenšas,ja nevar tad "bētē".
SISTĒMA JĀMAINA!
S
BEZ VIŅIEM PILNĪGI VAR IZTIKT !!
Nesapratu
N
"Lai klubs spētu iztikt bez sponsoriem, vidējai biļetes cenai būtu jābūt 50 lati, turklāt ar nosacījumu, ka katrā no 28 spēlēm, mājas spēlēm ir 8000 skatītāji", tātad: 8000*50*28=11200000,00 Ls (vienpadsmit miljoni divi simti tūkstoši latu). Jautājums, kāds tad tagad ir budžets?!?!?
Dārznieks
D
Dīvaini, bet Novaja Volna biļetes maksāja daudz dārgāk un neviens par to nesūkstījās. Cilvēkam , kurš hokeju mīl "pa īstam" nekāda cena nav pa augstu. Mūsējie "fani no ministrijām un kancelejām " taču varēja pārvarēt starpkontinentālus attālumus. Un tikai aiz hokeja mīlestības.
rubaska
r
hokij igrajet muzcini bez mozgov
Jukums
J
Acīmredzot, banānu valstiņai nav lemts uzturēt tik dārgu komandu.
krekls
k
lai skatas hokilu proletarieshi
/
/
biznesss
Bo
B
Gazpromam tagad nav liekas naudas. Kaut kur lasīju, ka viņi patreiz pārdod 2 reizes mazāk gāzes nekā parasti, jo Putins visus pircējus ir atbaidījis. Arī parādi Gazpromam esot milzīgi, neatceros cik tur bija miljardu. Ceru, ka Latvijas hokejs atgriezīsies Eiropā, un ka Eiropa parādīsies sava hokeja līga.
Pirdnieks Ansis
P
Es usķīlēšu uber kruto vāģi, ar kuru piedalīties NASCAR sacīkstēs Virdžīnijas štatā ASV. Darbosies uz tvana gāzes no cūku izkārnijumiem. Ja tautieši katrs nesametīs pa LVL 10,- es...es...es...es vāģi pārdošu
Andris
A
Lai par to Klavītis maksā. Viņa klubs, lai maksā. Valstij nav jāpiedalās šajā apšaubāmajā pasākumā. Ja Dinamo ir līķis, tad lai mierīgi bankrotē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas