Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Protestējot pret valstī notiekošo, vēlētāji varētu nepiedalīties EP vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zelma Birzniece
Z
Nav ko brīnīties par ''šādiem profesoriem' -kangaru,nodevēju jau katrā tautā ir pietiekami-mēs neesam izņēmums.Slikti,ka tādi austeri māca studentus.Pietiek jau ar Kleckinu,kas visu laiku verdziskā padevībā klanās Krievijai.Nedomājiet,ka Izraēli viņš ir vajadzīgs - ir jau okupācijas laikā ko sastrādājis.Tadi austeri,kleckini ir tagad pārtapuši par vareniem demokratiem bet klusībā skumst pēc viņiem tik zelta laikiem un nezina kā izpatikt gan veciem,gan jauniem saimniekiem
ezis
e
Jāiet vēlēt visiem!!! Sestdien veikalā noklausījos, kā Ždanokas piekritēji apsprieda šo jautājumu un beigās viens teica, ka visi noteikti tiekamies 6.jūnijā.
lno
l
Paldies! sapratu, Rubiks brauks uz Eiropu pēc kombikorma. es muļķi šodien kā profesionāls lauksainieks nodrošinu daudziem lauciniekiem darbu un pieklājīgu algu, gan vēl dzirdēsi par mani ________________________________ Tas, ka esi kļuvis par "buržuju vai kulaku" pēc komunistu, kuri kļuvuši par sociālistiem, terminoloģijas, arī ir Rubika nopelns? Trako māja:)
-pamela
-
Tik stulbu,trulu,pilnīgi garām ,komentu NEKAD neesmu lasījusi! Vajag vairāk gulēt,atpūtināt smadzenītes.
Kiki
K
Piedalīšos gan un ceru, ka arī citi to darīs un neļausies šādiem aicinājumiem, ka izdevīgi ir šobrīd pie varas esošiem - cerot, ka tie daži kas aizies, būs tie dumjākie, kas labākā gadījumā spēs izvēlēties tos, ko TV redz ik pārdienas...
:)
:
bet, ja nu ir otrādi, ko tad, ekspert?
buciņš
b
Es balsošu par EP, jo man ir skaidrs par ko balsot. Bet, ka attiecas par pašvaldībām, tā kā esmu no Rīgas, tad paši ziniet - ir pilnīgs vāks ar mēra kandidātiem - šlesers, kristovskis, jaunups - pilnīgs vāks. Ir divi varianti - vai nu es iebalstoju par kādu no atlikušajiem, vai, čau Rasma, pašvaldība. Nebalsoju ne par vienu.
Berta
B
Ja vēlētājiem nav skaidrības, kas ir Eiroparlaments, lai palasa mājas lapu!
uzskatu,ka
u
tādi antropologi nodarbojās ar atklātu kaitniecību.
piedalīšos
p
gan!!!
Bum-bum
B
Paralēlā pasaulē dzīvojot laikam kā uz delnas šī sasaukuma eirodeputātu milzu pienesums. Pasaki kaut vienu lietu, ko zini un ko paveikuši paveikuši minētie deputāti. Ja Latviju pārstāvētu kāds šimpanze no zoodārza, tad valstiskais ieguvums būtu mazāks? Vai par šimpanzēm tu arī aicini balsot?
lno
l
Nevajag noriet tos kas domā ka Rubiks ir labs kandidāts - ir svarīgi lai jebkurš cilvēks ietu balsot _________________________________ Varbūt nevajag aiztikt arī tos, kuri iet ar Staļina bildi? Interesanti gan, ko iegūs valsts no Rubika, Ždanokas un itāļu komunista? Kampaņu par fašisma atdzimšanu Latvijā?
WALA
W
Nevajag noriet tos kas domā ka Rubiks ir labs kandidāts - ir svarīgi lai jebkurš cilvēks ietu balsot, bet izvēļe lai paliek pašu ziņā. NU ja bus Rubiks EP - ko darīt - tātad vai nu letiņi tic ka viņš ko labu tur dos, vai nu letiņi nespēj savu pakaļu aizvilkt uz vēlēšanām un principā tad arī dabūš ko pelnījuši.
xxx3
x
... TA NU TAS SANAK.. visi no dusmam par to bardaku kas notiek valsti var boikotet velesanas.. bet Rubika veletaji tie noteikti masveida aizskries un noveles...
Kareivīgajiem nebalsotājiem
K
Ieejiet Centrālās vēlēšanu komisijas mājas lapā - varēsit atrast visus sarakstus, iepazīties ar visiem kandidātiem. Kaut ko sev piemērotu jau atradīsit - vajag tik rakt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas