Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Pūci vienbalsīgi apstiprina par Latvijas attīstībai premjera kandidātu

Sestdien, 30.augustā, partijas_ Latvijas attīstībai _kongresā bez pārsteigumiem par partijas premjera kandidātu vienbalsīgi apstiprināts partijas ģenerālsekretārs Juris Pūce, novēroja Diena. Pats Latvijas attīstībai dibinātājs Einars Repše izvirzīts par partijas veselības ministra kandidātu.Savukārt par partijas izglītības ministra kandidāti nosaukta Liene Cakare, bet par ekonomikas ministra kandidātu – Vladimirs Reskājs.

Kā iespējamos partijas virzītos kandidātus uz citiem ministru amatiem Pūce nosauca Baibu Fromani tieslietu ministres amatam, Uldi Osi finanšu ministra amatam, Emīlu Jakrinu satiksmes ministra amatam, Andreju Žagaru kultūras ministra amatam, bet par iespējamo vides un reģionālās attīstības ministru virzīs Olgu Geitus-Eitvinu.Jau augusta sākumā vēstīts, ka _Latvijas attīstībai _premjera kandidāts visticamāk būs Juris Pūce, bet Repše izteica vēlmi uzņemties rūpes par veselības nozari.

Top komentāri

tā lūk
t
Premjerministra kandidātam, vēl strādājot Ekonomikas ministrijā, viņa sievas organizācija saņēma ziedojumu no vienas plaši zināmas būvfirmas. Cita kundze, kura vēlas kādas ministrijas portfeli, bijusi cieši saistīta ar ātrajiem kredītiem un tagad ar jaunās VID mājas apsaimniekošanu, arī citi partijas biedri ir ļoti interesanti. Internets ir laba lieta, kurš atsvaidzina atmiņu. Par šiem nebalsošu 100%.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas