Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Radissongeita

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Izskatās, ka Točs atgriezies Šlesera dienestā. Bet tracis ūdenglāzē drīzāk gan Buldozerpirdiengeita
KLM
K
deputāta Aināra Šlesera paziņojums par daudzus gadus pastāvīgi īstenoto noklausīšanos viesnīcā Rīdzene.... ........................................ ..... ............................................................ ................... apbrīnoju Šlesera drosmi - DAUDZUS GADUS zināt par pastāvīgo noklausīšanos un DAUDZUS GADUS klusēt, neziņojot par šo drausmīgo noziegumu varas iestādēm !!! Tas, manuprāt, izskaidrojams tikai apstāklī, ka šim biedram Šleseram neredzēti izteikta aizture domāšanā, jo garīgi normāla cilvēka, pilsoņa un vēl piedevām deputāta, pienākums ir nekavējoši ziņot tiesībsargājošām iestādēm par viņam zināmiem noziegumiem, neriskējot tikt apcietinātam par noklusēšanu.
prieks
p
Cik labi, ka Atsēdznieku neviens neklausās, kad viņš dzīvo Krievijas viesnīcās:))) Vismaz tur ar Andri var droši runāt, kurus kretīnus sēdināt amatos:) Interesanti, ieceļamo kretīnu sarakstu viņiem Maskavā rokās iedod vai pa telefonu nodiktē?
Voice
V
diena pārspējusi pati sevi. par visu padomāts! ne tikai toča komentārs, kuru varētu ierakstīt pērkamās žurnalistikas an(n)ālēs ar zelta burtiem, bet arī vismaz viens krāns bildē aiz lesčinska muguras. izskatās, ainār, ka šoreiz patiešām tev pakaļa svilst pa īstam
re - re
r
Šlesera kungs, mūsu prezidents arī dodas ārzemju vizītēs, tur, kur viņš tiek izmitināts viesnīcās arī ir uzstādītas noklausīšanās iekārtas, tā ka tas nekas jau nav jauns. Nu ko tad mēs tur arī saksim sūtīt specdienestus, lai pārbauda vai nav kaut kas aizdomīgs.
Jabulkins
J
Kāda tur Redisongeita... Ja Šlesers ierosināja, tad jau drīzāk Šlesergeita jeb kā saka mans kaimiņš Sļesarka!
pieredze
p
Lai nu ko domāju ,bet ,ka politiķis var but tik naivs gan nedomāju. Noklausīšanās ir tik ierasta parādība, ka nesaprotu ,ka kāds vēl par to ir izbrīnīts.
lapsa
l
Ja tur ir bijusi nelikumiga noklausisanas tad ir pilnigi vienalga kurs to skali pasaka, Slesers Skele vai kads cits. Jaatrod vainigos un jasoda. Likumi ir rakstiti visiem vienadi.
kauns kvadrātā
k
man vel bija ceriba... vismaz uz kaadu mikrosheemu :)
Zinfandels
Z
Kārtējais centiens diskreditēt vienīgās instances, kas atsevišķiem oligarhiem ir spējīgas piegriezt skābekli.
KLM
K
uzvedas kaa izbijusi kino diiva ar caala smadzeneem... .............................................. ......................................................... Nu esat tomēr precīzāks - buldozers nav kino dīva. Tas pirmkārt, otrkārt - izjaucat buldozeru kaut pa skrūvītei - ja atradīsiet smadzenes - Jums Nobela prēmija !
kauns kvadrātā
k
ja sim cilvekam rupetu SAVA VALSTS kaut kripatinu- vins tadas lietas meginatu noverst profesionali, klusam, vel vairak nenomelnojot savu zemi arvalstu prieksaa!! kauns kauns kauns! uzvedas kaa izbijusi kino diiva ar caala smadzeneem, kas alkst izbijusaas slavas un nesaprot, ka to visi saprot.
Es
E
Reģiskingeita.
Islandes ķērpis
I
Lai paņemtu rokās telefona grāmatu un meklētu uzvārdu, ir jābūt motivācijai. Kāda ir motivācija uzzināt komentētāju identitāti? Tas ir jautājums, kas rada bažas. Vēl ir jautājums, vai tas ir likumīgi?
budzis
b
Kerpjiem smadzenju nav, tapec nezina, ka viss, ko komente paliek attiecigo portalu datubazes ar visam IP adresem. Un IP, ka zinams, ir tikpat unikals raditajs katava majas adrese vai telefona numurs ;) Negribi, lai si info butu par tevi sajas datubazes, lieto anonimos proxy serverus. Savadak drosi vari publicet savu isto vardu un adresi, no kurienes esi komentejis ;)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas