Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Reformas turpinās arī Streļčenoka atvaļinājumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā vajag
T
Ja pie varas valstī irZZS, tad mazuis ar neskaidro dikciju paliks.
Mistika
M
Man interesanti šķiet Jurčas kundzes studijas LPA ( viņai taču nav diploma) kaut KNAB mājas lapā noradīta šāda izglītība.... - KNAB mājas lapā nez kādēļ jūnija atalgojumu un prēmijas neredz, tas taču tikai sakritība .....
VENTSPILS APENDECITS
V
Iskataas ,ka Kucinskis ir paklauts Ventspils mazajam apendeciitam Lembergam.Muus valdiiba tomeer bez saa zagla -fiirmana lemberga nevar iztikt.VISI ZOG ,VIENS OTRU PIESEDZ,TAAPEEC CILVEEKI BRAUC PROJAAM,LATVIJA PALIEK TUKSA.KUCINSKI ATJEEDZIES,KAMEER NAV PAR VEELU.VAIRS JAU NAV KO ZAGT.VIENIIGI PENSIONAARI UN PENSIJAS.
VENTSPILS APENDECITS
V
Iskataas ,ka Kucinskis ir paklauts Ventspils mazajam apendeciitam Lembergam.Muus valdiiba tomeer bez saa zagla -fiirmana lemberga nevar iztikt.VISI ZOG ,VIENS OTRU PIESEDZ,TAAPEEC CILVEEKI BRAUC PROJAAM,LATVIJA PALIEK TUKSA.KUCINSKI ATJEEDZIES,KAMEER NAV PAR VEELU.VAIRS JAU NAV KO ZAGT.VIENIIGI PENSIONAARI UN PENSIJAS.
Buba
B
" Sabiedrības"uzticība (KNĀBim,VIDam} - kas tas par netaustāmu zvēru un kāpēc lai tas būtu saistoši mūsu kalnmeieriem,kučinskiem,vājoņiem ???
Trollis JT
T
Ja kāds PATIEŠĀM VĒLAS IEVIEST KĀRTĪBU ŠAJĀ SKANDALOZAJĀ ČŪSKU MIDZENĪ, kura reālie darbi ir apgriezti proporcionāli izlietotajiem līdzekļiem un saceltajam troksnim... tad jālieto labi pārbaudītā metode, kuru bieži lietoja boļševiki, lai noliktu pie vietas lecīgus un nevēlamus, bet grūti ietekmējamus kadrus - PAAUGSTINĀJA AMATĀ! Nu, ieceliet taču vienreiz to pretkorupcijas simbolu Jutu Strīķi par KNAB priekšnieku. Ja viņa patiešām ir lietas koks, tad viņa to pierādīs ar darbu, bet, ja ne, tad izgāzīsies ar tādu troksni, ka IKVIENAM TAS BŪS SKAIDRI REDZAMS. Un nebūs vairs problēmu Jutas karjeru norakstīt uz visiem laikiem. Tas ir tik vienkārši. Ja mūsu vadoņi šo nesaprot, tad personīgi es tikai pieaugu pārliecībā, ka mūs pārvalda nejēgas.
bs
b
O,jā Juraš bija baigi profesionāls!Viņam dod kukuli,bet tā vietā,lai ķertu šo kukuļdevēju viņš sūdzas presē un Streļčenokam!Kā viņš var notvert korumpantus,ja to nespēj izdarīt,kad noziedznieks ar miljonu pats uzprasās?!
Atbalstām!
A
Auni un aitas piekrīt. Kad viņam atnesa vienu miljonu eiro lielo kukuli, viņam vajadzēja izvikt pistoli un noziedznieku arestēt uz vietas, nevis iet pie priekšnieka pēc palīdzības. Priekšnieks Strelčenoks nemaz nedrīkst iziet no kabineta un iejaukties izmeklētāju darbā. Tāpēc auni un aitas uzskata, ka Stelčenoks rīkojies pareizi, neko neuzsākot. Viss bija jāizdara tikai Jurašam - pašam jāņem kukulis un pašam jāarestē tā iedevējs.
  • 0
  • 2
Hūgo Vācietis,no barikādēm .
H
Cik ilgi vēl ļausim ņirgt par iedomīgo pūsli Strelčonoku ? Vai tad vēl nepietiek ? Šeit ir Latvija ! Šeit nav muhosranska ! Nožēlojami ka Latvijā neviens nespēj šo pūsli nolikt pie vietas ! Un Strelčonoks kā gailis uz sūdu čupas > iepūtiet,iepūtiet ...!
inga
i
Kā to, kas notiek KNABā, var nosaukt par REFORMU?
Kas ir valsts intrese?
K
Man rodas tāda silta mierīga sa\juta ka Latvijas PM un valdība bez ierunām uzticās šitam mazajam Strlčoknam tārpiām vienrocīgi sakārtot un pārkārot KNAB. Baigi aizdomīgi.....
  • 1
  • 1
:)
:
Labi, sauc to par "'ģedovščinas" apkarošanu :) Bet tas nav normāli, ka šādā iestādē ir darbinieki, kuri neievēro subordināciju, bet uzskata, ka ilgāk strādājošie darbinieki var komandēt un izrīkot citus, arī priekšnieku.
  • 2
  • 1
Viņķeles pirtiņa
V
Jaroslav, rimsties!
Jaroslavs,
J
kā domājams, ziedojas arī atvaļinājuma laikā.
  • 0
  • 0
Lemberga smīns
L
Ar sūdainu mietu to Jaroslavu vajadzētu padzīt. Bet Aivaram viņš patīk un tāpēc viņš paliks.
  • 6
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas