Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Reģioni pretendēs uz Saeimu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Adatiņa
A
Vai tad Vienotība atkal tēmē uz vadību Valstī? Nu nē nevajag pakļauties,Āboltiņa domā,ka neviens no reģioniem nav spējīgs tā vadīt saeimu,kā viņa, kundze ir aizmirsusi,ka reģionos arī ir spēcīgi konkurenti,domāju un ceru,kašoreiz iedzīvotāji domās un konsultēsies ar savām partijām un nobalsos tā kā tam ir jābūt! Nu ne jau bijušos un esošos,jaunus spēcīgus izglītotus latviešus!
Cilvēki bēnus rda un audzina DARBAM
C
... un tad ir tik, kurus BARO bērnudārzos skolās........bez nākotnes, NEKAD NEKAM NEDERĒS
Ivaram un Haraldiņam
I
Šīs varas partijas ir labākāas jauno laiku vēsturē! Ko jūs te kvernat - ātri pāri Zilupei! Sapratāst? Vai govariķ po ruski s vami?
Matilde
M
Berni ir jāražo un jāapgādā pašiem, nevis jāatdod šis darbiņš Vienotībai. Izlaidušies kā teļi! Kauns! Tiš zam pečkas!
Jaunietis
J
Gods un slava Vienotībai. Mēs visi tikai par Vienotību un Nacionālo Apvienību!
man kauns par lāčplēsi
m
šis skatās uz solvitu kā suns uz saimnieces pasniegto desas luņķi
haralds
h
ievilkusies tā vieno†ība.
Ivars
I
Izmetīsim varas partijas atkritumu uzrnā
Dens
D
Varas partijas, īpaši jau Vienotība, neģēlīgi izmanto administratīvos resursus, kas savukārt izslēdz godīgu konkurenci. Latvijas vēlēšanu sistēmu būtu laiks pamainīt, tas nav vienkārši, bet agrāk vai vēlāk būs jādara, jo partijām neuzticas absolūtais vairākums pilsoņu un balso ar kājām
Vienotība turpina zagt.... hi hi...
V
Ukraina Pasaules Kauss futbolā Satiksmes aktualitātes Tūrisms Maratons Politika | Šodien, 7:37 Ritums ROZENBERGS # Drukāt # Komentāri # Rakstīt redakcijai Bijušais VID priekšnieks: valstī ir izredzēto saraksts rtu.lv Lai kļūtu par daudzu miljonu vērtu valsts pārziņā esošu aktīvu pārvaldītāju bez prasībām atskaitīties un iesniegt valsts amatpersonas deklarāciju, ir jādraudzējas ar varas struktūru darbiniekiem un jābūt citas valsts pilsonim, – secina bijušais Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektors, ekonomisko zinātņu doktors, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) profesors Kārlis Ketners. Pie šādiem secinājumiem profesors nonāca, analizējot iemeslus, kādēļ Latvijas valsts Šveices advokātu Rudolfu Meroni bez konkursa iecēlusi privileģētā stāvoklī, uzticot viņam glabāt daudzu miljonu aktīvus, bet neprasot par tiem atskaitīties un nenosakot valsts amatpersonas statusu ar attiecīgajiem labumu gūšanas apgrūtinošajiem amatu apvienošanas ierobežojumiem un prasībām regulāri iesniegt valsts amatpersonas deklarāciju. Vienlīdzīgākie par pārējiem K. Ketners sarunā ar Neatkarīgo uzsvēra, ka R. Meroni nonākšana daudzu miljonu aktīvu glabātāja amatā nav vienīgais gadījums, kad atsevišķas personas iegūst privileģētu stāvokli attiecībā pret citām personām. «Diemžēl pēdējo sešu gadu laikā valstī plaukst negatīva tendence – daži likuma priekšā kļūst vienlīdzīgāki par pārējiem. Meroni nav vienīgais gadījums.» Profesors aicināja atminēties «politiķa Arta Kampara naudas tumbočku» jeb skandālu ap A. Kampara deklarāciju, kura deva pamatu aizdomām par politiķa nelegāliem ienākumiem, neseno «tā dēvēto Induļa un Ārijas kredītu» jeb bijušā premjera Valda Dombrovska sievai Ārijai un premjera padomnieces vīram Indulim Bukanam piederošai SIA Land Development izsniegto kredītu valstij piederošajā Hipotēku bankā, vai stīvēšanos ap to, lai piespiestu deklarēties bijušo airBaltic prezidentu Bertoltu Fliku. Viņš vērsa uzmanību uz to, ka VID datubāzē nav atrodamas arī ārvalstnieku akciju sabiedrības Reverta padomes locekļu Maikla Borka un Meri Elenas Kolinsas deklarācijas. «Tie ir tikai daži piemēri no izredzēto saraksta. Runājot par Meroni gadījumu, mēs redzam, ka valstī ir amati, kuros, nonākot ar draugu palīdzību, var labi pelnīt un nedeklarēties. Ja Latviju uzskatām par banānu republiku, tad viss ir ļoti pareizi. Melnajiem cilvēkiem vieni likumi, baltajiem – citi,» teica E. Ketners.
  • 5
  • 4
Bārtulis - npelniem bagātais cūkkop
B
cūku mēris grib ienākt arii saeimā
Yes
Y
Bildē: Solča un Vienotības filiāles vadītājs... Vienotība netic savai iekļūšanai Saeimā, tāpēc drošības dēļ organizē sev filiāles ar citu nosaukumu. Uzķersimies uz āķa?
  • 3
  • 2
neguli niideej
n
jauniem penzionaariem nav ko guleet , jaarukaa , es jau divus gadus esmu penzijaa bet joprojaam straadaaju , penzija man tik taads pielikums pie algas miiliit , nevienu nevar vainot ja esi neveiksminieks , sliimests , kurš gaidiijis to penziju ar nepacietiibu , bet kad jaasaņem tad čikais vien ir ....
  • 5
  • 1
Vienotība apzog jaunos pensionārus!
V
Vienotība apzog jaunos pensionārus!
  • 5
  • 4
Vienotība ienīst ģimenes ar bērniem
V
Vienotība ienīst ģimenes ar bērniem!
  • 6
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas