Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Reitingu līderis joprojām SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latvietis
l
Jābalso par VL! bet TB/LNNK svītrojam ārā.
tomēr
t
Man liekas, ka šos reitingus kāds speciāli noskaņo par SC. Faktiski man tā liekas istenībā tā nav, neesmu dzirdējis, ka dkti dauz būtu piekritēju SC. Tie sakaitļi ir speciāli uzpūsti. Nebalsošu nekad par Urbanovi\ča partiju, jo viņš ir analfabēts vēsturiskos jautājums, nodarbojas ar Latvijas nomelnošanu, pielīdējs, nodevējs....
raus!
r
agresorvalsts psrs mantiniecei krievijiai beidzot ir jasavac aiz sevis atkritumi,kurus ta atstajusi agrak kolonizetajas teritorijas. ddd
Labs dzejolis
L
Kolonist! Tu nezināji, Ka iebrien ne savā zemē? Tu nezināji, Ka veļos pārvērt zemes saimniekus? Šodien tu prasi līdztiesību, Tu prasi sadzīvošanu Un apgalvo, Ka arī tu esot cilvēks... Tavs dēls esot šeit piedzimis, Un arī tava dēla dēls, Un nu tu prasi tās mājas, Kuras saimniekus izkāvi. Nē, kolonist! Nekad tev Latvija nebūs mājas, Nekad! Ikdienas tu saņemsi Nicināšanas pļauku sejā; Bet reiz Tev būs jābrauc uz turieni No kurienes sākas tavs iebridums. /Gunārs Freimanis/
Latvietis
L
Kolonist! Tu nezināji, Ka iebrien ne savā zemē? Tu nezināji, Ka veļos pārvērt zemes saimniekus? Šodien tu prasi līdztiesību, Tu prasi sadzīvošanu Un apgalvo, Ka arī tu esot cilvēks... Tavs dēls esot šeit piedzimis, Un arī tava dēla dēls, Un nu tu prasi tās mājas, Kuras saimniekus izkāvi. Nē, kolonist! Nekad tev Latvija nebūs mājas, Nekad! Ikdienas tu saņemsi Nicināšanas pļauku sejā; Bet reiz Tev būs jābrauc uz turieni No kurienes sākas tavs iebridums. /Gunārs Freimanis/
!!!
!
Labāk balsot par Urbanoviču vai Brigmani, nekā par Kristovski vai Ēlerti.
DD1
D
Nav grūti saprast, kam ir izdevīgas ārkārtas Saeimas vēlēšanas,- tikai Saskaņai. Kas tās iniciēja? Zatlers. Jautājums,- kāpēc?
KLM
K
Jautājums - kāpēc? .................................................................................... Pajautājiet biedram Lembergam, viņš nekļūdīgi atbildēs - Soross lika !
  • 3
  • 1
lux
l
Ne jau tikai krievi atbalsta SC. Diemžēl ir arī latvieši. Gaužamies, ka Ulmanis ielaida krievus. Tur labot vairs nekā nevar. Tad vismaz tagad saņemtos un sādžiniekus izolētu no lēmumu pieņemšanas. Arī Igauņu toreizējā valdība nepretojās okupācijai, bet igauņi ar savu nostāju panākuši, ka okupantu un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušo pēctečiem nav nekādas teikšanas. Vai tad arī pirms "protesta" balsojuma nevajadzētu padomāt pāris soļus uz priekšu. Labāk ir novērst visas nepilnības, kas saistītas ar latviešu partijām, nevis atkal atdod Latviju sādzīniekiem. Vai tā jau viņi par daudz nav savu "kultūtru" (klasiskā kombinācija - valoda spļaudīšanās, visa laušana, cūkošanās, ālēšanās) nav mūsu vājuma dēļ uzspieduši. Diemžēl ir latvieši, kas to pieņēmuši, brīzīem nekādas atšķirības. Vienreiz taču vajadžetu oizšķirties, kas mēs vēlamies būt - eiropeiska valsts vai valsts, kurā visi krievu kultūras tostarp arī darījumu, jaukumi kā uz delnas. Nepietiek tikai ar to, ka dzērumā Jāņos visi gatavi "savu galvu par tēvzemi atdot".
Heh
H
Tā diemžēl ir "latviešu kultūra" un nevajag SC sakarā piesaukt tikai krievus jo arī daudziem latviešiem viņu programa liekas labākā.
  • 1
  • 0
skepse
s
Daudzi krieviski runājošie, kas ir lojāli Latvijai balsos par Zatlera izveidoto partiju (protams, ja tāda būs)
zb
z
jā, apstiprinās aizdomas par latviešu stulbumu. balsot par Vienotību8 - valsts grāvēju? un par SC - Latvijas naidniekiem? to var dabūt gatavu tikai latvieši.
Bērziņš
B
Interesanti, par kādu koalīciju Tu sapņo, ja izsvītro uzreiz šīs abas partijas - Vienotību un SC? Cik deputātu vispār paliek pāri?
  • 1
  • 0
Burt
B
SC - 35 vietas V - 28 ZZS - 20 VL - 16
Bērziņš
B
Sanāk aptuveni tas pats iznākums, kā pašreizējā Saeimā, kad slēpto vairākumu veido ZZS+SC+PLL=22+29+8=59. Vēlētāji balsojot reti kad domā, kāda koalīcija no tā sanāks (ne tikai oficiālā, bet arī slēptā). Kaut kādas izmaiņas nākamajā Saeimā varētu ieviest tikai neizlēmušie un Zatlera partija vai viņa pievienošanās kādai esošajai partijai.
  • 3
  • 1
standzinieks
s
Cerams, ka līdz vēlēšanām Lembergu iesēdinās, tad V un VL kopā būs vairāk par 50 balsīm.
  • 6
  • 1
hosa
h
Neviens lai neuztraucas.Šīs vēlēšanas nu būs tās,kur ZZS ar visu viņu fīreru izmetīs out.
nazis
n
Nu tak Riigaa taisiita aptauja! Lai Freimanis pameegjina shito aptauju uztaisiit Talsos, piemeeram. Paskatiisimies, kaadi tad buus SC raadiitaaji.
air
a
ZZS ir "klusie kaprači". Ar savu "stabilitātes politiku" patiesībā rada iluzoru īstermiņa drošības sajūtu, lai gan vidējā termiņā viņu velētāji tiek braši nesti uz kapiem.
Jonis
J
Tendence ir pareiza. SC,ZZS un PLL atbalstītāju loks samazinās bet NA pieaug. Tā turpināt! Par plaikstošu un latvisku Latviju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas