Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Reizniece-Ozola: No Vienotības gribu dzirdēt piedāvājumus nodokļu reformas tālākai virzībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaliostro
k
A par ko tev algu maksā? Vai par parazitēšanu uz tautas organisma?
Par algu viņai nospļauties,
P
jo tā ir tikai kripata no īstā laupījuma. Cilvēks, kas naudas dēļ dvēseli sātanam pārdevis.
  • 1
  • 1
Izņemt no projekta populistiskos mu
I
3. Nepieciešams izņemt no projekta populistiskos murgus, ka ar diferencēta neapliekamā minimuma un pensionāru neapliekamā minimuma palīdzību var mazināt nevienlīdzību. Kaut ko tādu var uzrakstīt tikai ierēdnis, kurš pilnīgi nepārzina sociālo sfēru. Nevajag jaukt atalgojumu ar ienākumiem! Vienīgais nodokļu instruments ar ko var mazināt nevienlīdzību, ir atvieglojumi par apgādībā esošu personu. Pārējie ir populistiski murgi!
veselības aprūpe Latvijā nav normāl
v
2.Reformā nepieciešams ietvert veselības apdrošināšanas maksājumu 20 euro no darbspējīgas strādājošas personas mēnesī, izņemot nestrādājošus attaisnotos nemaksātājus (bērni, pensionāri, invalīdi, studenti, jaunie vecāki u.c.).
īpašuma nodoklis Latvijā ir nenormā
ī
1. Nepieciešams ietvert reformā arī nekustamā īpašuma nodokļa reformu, kuras ietvaros vai nu vispār atcelt īpašuma nodokli par mājokli (kā Igaunijā), vai arī padarīt to neatkarīgu no kadastrālās vērtības (kā Čehijā - 7 centi par kvadrātmetru zemes un 7 centi par kvadrātmetru ēkas).
Trīs lietas:
T
1.Ietvert nekustamā īpašuma nodokļa reformu, kuras ietvaros vai nu vispār atcelt īpašuma nodokli par mājokli (kā Igaunijā), vai arī padarīt to neatkarīgu no kadastrālās vērtības (kā Čehijā - 7 centi par kvadrātmetru zemes); 2.Ietvert veselības apdrošināšanu 20 euro no personas mēnesī, izņemot attaisnotos nemaksātājus (bērni, pensionāri, invalīdi, studenti, jaunie vecāki u.c.) 3.Izņemt no projekta murgus, ka ar diferencēta neapliekamā minimuma un pensionāru neapliekamā minimuma palīdzību var mazināt nevienlīdzību. Kaut ko tādu var uzrakstīt tikai ierēdnis, kurš pilnīgi nepārzina sociālo sfēru.
abpusēji
a
Nekā neīstenot, ministres kundze. Populistiska pseidoreforma ar pirmsvēlēšanu idiotšova elementiem, pēc kuras būs izmisīgi jāmeklē risinājumi, kā segt populistu radītos zaudējumus.
Redziet!
R
DRO ''drosmi'' mēs no tās mēslu smakas, un no barona stipendijām LABI pazīstam. Ir jāapbrīno Vienotības DROSMI, ka tā spēj šim rīkļurāvēju un valsts ienaidnieku bandai pretī stāvēt. Jā, daudzi draņķi un valsts nodevēji ir Vienotību (ar muti) aprijuši, bet vēl ne visi latvieši ir aprīti, ne sirdsapziņu zaudējuši, un mēs SAVU IZVĒLI zinām, jo redzam KĀ vadībā pērn rudeni dubultoja elektrības cenu, un desmitkāršoja kadastrālo vērtību, un vēl nav diezgan! Gluži kā velniem.
Pardon.
P
Ne elektrības cenu dubultoja, bet uzlika KLAUŠAS katru mēnesi maksāt ap 2 eiro par nepatērētu elektrību. Sakiet ko gribat, bet tik noziedzīgi nav rīkojusies neviena valdība, un tā -droši vien- nav nekur pasaulē, ka jāmaksā par nesaņemtu preci, un tas viss īstenots barona sarkanās maukas vadībā. Un droši, ne jau bez barona ziņas. Un tā ir tā saucamā, naivo un plānprātīgo, Lempjberga sapņu valsts!
  • 2
  • 5
h
h
Grūti protams strādat pozīcijā, ja visu mūžu esi bijis opozīcijā (kaut iekšējā). ZZS līdz šim ir nobloķējuši visas Vienotības ministru reformas, V būtu jābūt gara vājiem, lai tagad nestos atbalstīt šo ZZS pirmo mēģinājumu varas partijas statusā....
Tā gan.
T
Bet visas ķengas un lamas tieši Vienotība saņēma (un to autori nav jāuzmin), lai gan tieši ZZS sātaniskā priekā rokas beržot ārdīja, jauca un gāza visas valdības. Ir jāpiekrīt tam, ko šovakar Dainis Īvans teica Rēderam, ka Vienotības laiks (lai arī īss) ir tas gaišākais valsts vēsturē, un par to, Dieva svētība viņus lai pavada, un ja Dievs dos un to piedzīvosim, mēs viņus atbalstīsim, jo latvieši vēl nav miruši. Savukārt, visus kangarus, naidīgos un nodevīgos krievus, - komunistu bandas no ZZS un Saskaņas (un tiem līdzi dziedošos no NA) lai reiz (kad tam būs laiks pienācis) Dieva sods ķer!
  • 4
  • 4
grib mainītas lomas
g
Man šķiet, ka dāma kaut ko jauc, jo konkrētu piedāvājumu un skaidru valodu un nevis "muhļīšanos" būtu vispirms jādzird no Reiznieces-Ozolas, jo viņa ir fionanšu minitre.
Ne tikai ministre.
N
Pirmām kārtām - finanšu mātīte, kurai mute sarkana, no tautai izzīstām asinīm. Ja neticat, lūkojiet pēc šis velna mātes bildē! Kad viņa ellē nāks, tad visiem pekles velniem lielas dzīres būs, jo būs atgriezies viens no elles pamatelementiem.
  • 3
  • 5
Soņčiks
S
No Milfa sagaidu piedāvājumu vienam ātrajam.
Ventspils muļļ
V
rīt pirms valdības sēdes lembe pa galdu mētās papīirus un bļaus " ko jūs traki esiet?"
Lemberga draņķei,
L
ka parasti, vajag REDZĒJUMU. Viņai jebkurš CITS redzējums, kas NAV sarkanā barona redzējums, ir NEREDZĀMS neredzējums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas