Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Repše: kvalitatīvu budžetu līdz septembrim sagatavot nevar

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ezis
e
Šī stulbā opozīcijas prasība ir tikai un vienīgi tāpēc , lai kacinātu valdību , pazemotu Repši un paši izrādītos kā tautas interešu aizstāvji. Nedod , Dievs , ka kāda opozīcijas partija rudenī tiktu pie varas.Tad turpinātos līdzšinējā Par labu Latviju SEV POLITIKA. KĀPĒC?
ezis
e
Šī stulbā opozīcijas prasība ir tikai un vienīgi tāpēc , lai kacinātu valdību , pazemotu Repši un paši izrādītos kā tautas interešu aizstāvji. Nedod , Dievs , ka kāda opozīcijas partija rudenī tiktu pie varas.Tad turpinātos līdzšinējā Par labu Latviju SEV POLITIKA.
Ikars
I
nevajag stiept gumiju strīdoties; taisīt budžetu,vai nē ,bet reāli strādāt,tad arī sanāktu,jo strīdos vien jau notērēts lietderīgais laiks.
e1
e
Budžets, kurš ir aptuvenos vilcienos, nav budžets. Pat precīzam budžeta projektam, balstītam uz 9 mēnešu datiem, deputāti iemanās izvirzīt 400- 500 personīgi lobētas iebildes. Ja "budžets" būs aptuvens, iebildes varētu būt 2x vairāk un neviens to par nopietnu neuzskatīs. Īsi sakot, priekšlikums iesniegt budžeta projektu septembrī ir diletantisks, absolūti bezjēdzīgs un pat destruktīvs.
no Sarkandaugavas
n
Tu laikam tikko no tanka.....
idea
i
strīpainītis varētu uzvilkt rūtainīti un uzspēlēt Tupū ritā - (pieci rindā)
KLM
K
Pilnīgi nesaprotama Repšes kunga vilcināšanās un neizlēmība - vai tiešā tik grūti pieaicināt palīgā pasaules klases ekspertus, proti, Kalvīti un Slakteri, jaunais budžets taptu īsā laikā un kvalitatīvs, ar vadmotīvu - mēs būsim ļoti taupīgi (spārnotais Slaktera unikums)
Rīdziniece
R
Dombrovskis skaidri un gaiši pateica, ka galvenās nostādnes paziņos pirms vēlēšanām, arī provizorisks budžets tiks sagatavots, bet prasīt visu sīki un smalki aprēķināt jau bez maz pusgadu iepriekš ir muļķīgi. Arī opozīcija to labi saprot - vēlētāju priekšā tikai tēlo. Kaunieties! Paši naudu Parex-ā sagrūdāt, paši SVF naudu lūdzāt, paši ar viņiem līgumu parakstījāt un tad metāties krūmos - lai visus sū..s izstrebj Dombrovskis. Nožēlojamie divkoši un nelieši!
kā var nesolīt
k
Par ko tā ieatāde līdz vēlēšanām algas saņems, lai vācas bezalgas atvaļinājumā.
Buba
B
Vai, kā opozīcijai nepatika JL piedāvājums katrai partijai sagatavot SAVU budžeta projektu. Tad ( ja negrib melot pirms vēlēšanām) visiem jau tas sanāktu apmēram vienādi liess un skarbs un pozitīvisma makaroni un reņģēdāju ausīm īsti neturētos.
Heil
H
Nu kā var nesolīt!!!!!!!!!!
labais
l
laiks pietiekosi,ir ispeejams uztaisiit budzetu aptuvenos vilcienos ja ir veeleesanaas,nav ko baidiities,taapat no ES buus 10 uzraugi par budzeta izpildi pec veelesanaam.
Sniper'sEye
S
Kāpēc JēLīši nevar augustā strādāt ar pirmo 2 ceturkšņu/pirmā pusgada datiem?
ka tad taa
k
Kaa tad taa? Citi ministri vareeja bet Briinumbeerns un Gudrais Guru nespeej. Vajag likt, lai tie 2000 iereedni saak straadat, tad varees!
filozofs
f
nu tu piesiit te saac laist kaa zariņu gos, ...to budžetu , ja šie liidz septembrim uztaisiis , jaunaa valdiiba izmetiis mizkastee , to tu itin labi zini , tikai dzen te teepista propagandu , paprasi savam saimniekam vai viņš var tgad budžetu uzbliezt , atbilde buus akuraat taada pati , to šis jau televiizijaa vienreiz arii pateica ...NEVARU!, taa ir klaja demagoģija no vecaas kliķes puses...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas