Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Repše nesniedz skaidru atbildi par savu tālāko atrašanos JL

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
auers
a
Repšes iespējamā aiziešanu būtu trieciens JL un Vienotībai, tomēr Titavu vajadzēja kaut kā savaldīt, citādāk bija pārāk iejuties popzvaigznes lomā.
Bruts
B
Mūžīgais stāts par viduvējībām, kas aiz personības muguras "iebrauc" politikā, pēc tam aiz tās pašas personības muguras taisa savas sīkās rebes un pašās beigās tās pašas personības mugurā ietriec savus pretīgos duncīšus
Nē - ārā!
N
JL BEZ REPŠES IR MIRIS!!!
ārā!
ā
Ārā Repši no Jaunā laika!
Ķeza
Ķ
tomēr ampampiņi ... a kas cits var buut ja partijai totaals naudas truukums , paareejaam ta vismaz saimnieki pie naudas , kautkaa dziiviibu velk , Lembe taapat apdraud trubenieku uztureešanu , jo rqaugi konti aresteeti ... kriize visapkaart!
who cares
w
Nu, viens Kaktuss sūdzējās, ka "daudzi partijas biedri par "aizkulišu cīņām" uzzināja no masu 'medijiem." Tas vien jau velk uz to, ka Āboltiņas minētā "partijas iekšiene" tas ir kaut kur "dziļi iekšā" (laikam no turienes ar' drīz nāks skaistums), un nozīmē pavisam nedaudzus Āboltiņas "korišus". == Dārgās(-ie) JL idiotes(-i)! Partijai, kas pretendē uz atbalstu NEVAR BŪT "iekšēju lietu". Iekšējas lietas ir interešu grupām, kas politikā nelien un uz pilsoņu naudiņu pārvaldīšanu un viņu interešu pārstāvēšanu nepretendē.
DD1
D
Mūžīgais konflikts starp viduvējībām un peronību. Vēl vairāk nelaikā nav iespējams.
norma
n
Kas tad valdi vēlēja, ja ne partijas biedri?
who cares
w
Varētu argumentēt un citādi izpausties, nevis veidot sev lielisku intrigantu PR.
who cares
w
Valde jau varēja jautājumu dot pilnsapulcei. Būtu daudz skaistāk.
>>
&
sīki skauģi vienmēr apvienojas baros un noēd tos, kuri par šiem gudrāki un smukāki :) āboltiņa ar intelektuālo potenciālu=0 un histēriskās krāsas matiem viennozīmīgi pierādījusi, ka cīņa par varu JL notiek ne pa jokam! Titava izslēgšana ir Repšes izlēgšana, nepārprotams mājiens un trieciens Repšem tikai āboltiņa no tā gan neko neiegūs! ja partija sašķelsies, kas šobrīd ir vissakarīgakais risinājums, tad ļoti daudzi pavilksies uz repši! Vienotība ar ēlertēm, āboltiņām, krristovskiem, citam vecām pisām var pat neiespringt uz vēlēšanām, par tām var balsot tikai marazmātiskas pensionāres repšem ir potenciāls un ar dombrovski vai bez dombrovska viņam nakamajos 5 gados būs liela ietekme uz procesiem latvijā ja vien pats nekļūdīsies
Buba
B
Bēdīgi, ja Repše redz tikai un vienīgi SAVU indivīda aizvainojumu, bet neredz, ka Titavs, kurš PATS sarūpējis sev apšaubāmu reputāciju, VELK PARTIJAS REITINGUS UZ LEJU. Komandas cilvēki tā rīkoties nedrīkst.
Mincis
M
Vājprāts, Einār, kļūsti pieaudzis!
Kaktuss
K
Ar šādu nostāju partijas valde diskreditē JL,jo daudzi partijas biedri par "aizkulišu cīņām" uzzināja no masu 'medijiem.
DD1
D
JL priekšsēdētājai Solvita Āboltiņai nevajadzēja radīt problēmas; tagad ceru, ka tiešām atrisinās partijas iekšienē. JL(ama) ir fantastiski efektīvs tandēms: Dombrovskis un Repše,- ja JL valdes muļķibas dēļ tas izjuks, zaudētāji būs visi, bet, pirmkārt, JL.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas