Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Rīgas apgabaltiesa plāno skatīt Lemberga krimināllietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to riņķī apkārt
t
tad ta nu baigā māka notiesāt___ kas ir s...da KNabisti un kas lembergs? vieni mazi muļķa jēri, kurus jau tāpat visi norakstījuši otrs - miljardieris, kas var nosviest cik grib un kam grb un, kam labvēlīgs tiesvedības rezultāts ir politskās un faktiskās varas garants kāds tur tiesnesis, par ko vispār runa
Berta
B
Kamēr valdošā banda barojās no Lemberga padomiem un izmantoja viņu, tikmēr bija labs un bija jāizliekas, ka neko nezina par šā rebēm. Bet tad nāca Maskavas vienošanās ar Šķēli - mēs Jums šo to, Jūs mums - Latvijas ostas. A kur tad citur lai liek Lembergu, ja ne cietumā? Tagad atpakaļceļa vairs nav, i nekas cits neatliek kā lūgties tiesnešiem, lai glābj savējo, cik var. Tā teikt, kalposim mafijas interesēm līdz kapa malai. Žēl tikai, ka tas vairs nav TP un LPP/LC interesēs.
monta
m
nu ja pavisam godigi, neticu, ka Lembergs baigi tirs, bet kaut kaa tas apsuudziibas jociigi paraadas cik tur gadus pec fakta, a kur tad apsuudzeetaji bija agraak? kaut kaa shitaa lieta ozh pec kluumes sadale....
Lelle
L
Labi vien ir, ka Sormam ziepes...sapirkās īpašumus Alūksnē, nodibināja firmu un atmazgā nozagtos miljonus, ejot zem dempinga cenām Latvijas valsts mežu konkursos, nespej izpildīt darbus, maksā sodus(izdarītais neatbilst būvnormatīviem!!!), kropoļo uzņēmejdarbības godīgumu. Daudzi vietējie uzņēmēji šo ir nolādējuši.
valdis
v
bet vai galu galā nebūs-VERLOREN KRIEG /zaudetai karš/ vel jau nekur nav viņš zaudējis parasti Latvijai kā valstij izdodas visu pa...st zviedrijā kugis eiropas tiesas un cilvēktiesibu tur jau jāraksta kā es minēju-VERLOREN KRIEG memuari
riņķī apkārt
r
Kā sauca to tiesnesi, kurš pareiza izprata situāciju un tiešām - tā pa īstam notiesāja bijušos knābistus? Motivācija, kādēļ pa īstam- noziegumā galvenais nav pat nozagtā nauda, bet tas, ka abas amatpersonas kompromitē nozīmīgu valsts struktūktūru - KNAB Viņš būtu īstais tiesnesi arī Lembergam. Arī Lembergs ir amatpersona - Ventspils mērs.
ventiš
v
šitas raksts man patīk... par tādu noziegumu sarakstu ASV draudētu nāves sods...
Oskars
O
Pirmdien būs SALS,ŠĶĒLE atmetīs pāris miljonus un viss apstāsies,jo baidās arī par SEVI.
bute
b
interesanta solās būt,ši ventiņu,šeptmaņa,afērista...krimināllieta !!!!!!!! lembim...atkal būs 10 uzpirkti advokāti...LR tiesa spriež apbrīnojami taisnīgi... par labu samaksu...jo vairāk maksā,jo lielāka,pamatīgāka,taisnība...!?!?!? LR ir ...vienreizēji netaisnīga tiesa!!!!!!!!!!!!!
Dārznieks
D
Pirmo sēdi nokavēs advokāts, uz otro saslims Anrijs, trešajā - noraidīs tiesnesi, ceturtajā prokuroru, piektajā - papildus apstākļi. Bet visumā - atkarājas no politiskās situācijas valstī.
Lembis
L
nez cik tev pašam garš?
pingvins
p
?
as
a
Zagli ākstu,šito augumā nepadevušos pirātu ietupināt.
pasviežam tiem Lembergu
p
Nu pingvīniem kādu laiku būs par ko strīdēties un kašķēties, nebāzīsies virsū Godmanim un partijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas