Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Rinkēvičs Krievijas agresijas attaisnotājiem grib liegt apmeklēt "smalkus pasākumus" Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bmv
b
Man ir liela pārliecība ,ka ārlietu ministrs kaut ko ir sajaucis ar dziedātājiem ,Valērija un Gazmanovs baigie provokatori ,tur nav nekāda sakara ,varbūt Rinkevičam pacels algu galīgas muļķības.Laikam viņa galvu ir ķērusi salna.
Jana
J
Būtu labi, ja šis saraksts tiešām sekotu. Otrdien sākas Jaunais vilnis. Cik saprotu pēc likuma, piketu pieteik vairs nav iespējams, bet tā nu reiz ir unikāla iespēja paust savu viedokli pret šo prātam neaptveramo ĀRPRĀTU. Varbūt Rinkeviča kantoris vai kāds cits AUGSTUMOS stāvošs var izlīdzēt?
Alldo
A
ES aizliedzu Rinkevičam apmeklēt ateju!
vijole
v
Gudri. Malacis. Paldies par godpilnu un vīrišķīgu nostāju.
uldis
u
Vai starp tām personām būs arī Valērijs Gergijevs, tuvs Putina draugs un un atbastītājs?
Margarēta
M
Baidos, ka Gegijevs uz Latviju nemaz nav taisījies braukt, jo mēs nemaz nevaram pacelt viņa uzvedumu cenu. Un baidos, ka Gergijeva kalendārs šai vasarai ir sastadīts pirms gadiem pieciem. Ja nu mēs taisāmies viņu nelaist, tad mums viņš papriekš jāuzaicina. Un varbūt pavērsies iespeja viņu NEielaist kaut kādā 2020. gadā. Turklāt pats maestro par šādu pavērsienu varētu būt priecīgs, jo tas nozīmētu pāris dienas atelpas.
  • 1
  • 0
valdis
v
Interesanti zināt... Nezināju, tiešām nezināju, ka Valērijs Gergijevs bija plānojis tuvākā vai tālākā laikā Latvijā piedalīties kaut kādā pasākumā. Un dīvaini, ka nezināju, jo ļoti cienu Gergijeva daiļradi. Vai tad nebūt nudien smieklīgi aizliegt iebraukšanu Latvijā personām, kuras uz Latviju braukt nemaz negrasās? Par Gergijeva pārvietošanās brīvību vairāk būtu jāsatraucas ASV, Apvienotajai Karalstei, Austrijai, Itālijai un tamlīdzīgām valstīm, jo Gergijevs ir pastāvīgs viesmākslinieks Ņujorkas Metropolitēnā, Londonas Koventgārdenā, Vīnes Valsts operā, Zalcburgas festivālā un Milānas La Skalā. Lai nu kā, nedomāju, ka tābūtu Latvijas darīšana - lemt par tādu cilvēku pārvietošanās iespējām, kuri uz Latviju nemaz nebrauc.
  • 1
  • 0
nu, nu
n
Gaidīsim sarakstus, bet vispār neticu , ka tādi būs, tā ir tukša muca, kas tālu skan! Parādīt, ka mes esam vareni!
pļurkstētājs
p
Rinkēvičs arvien trakāk taisa sev PR un priekšvēlēšanu kampaņu. Lai parāda darbos, ka, piemēram, Jaunais Vilnis tiek aizliegts
gaidi
g
Domāju,ka jā! šis cilvēks caur savu humoru ir paņirgājies par citām tautām no lielkrievu šovinista skatījuma
Klaburs
K
Pierādi ka viņš ir vainīgs, jeb tu balsties uz to ko viena tante teica. Pierādi!!!! Ja tu sēdi pie datora, tātad tu viņu lieto, ja lieto datoru gan jau esi skatījies kādu nelegālu filmu, vai ja tas tev ir mājas dators tad gan jau tev ir nelegālas programmas, tātad tu arī esi hakeris un tev turpat ir jāsēz. Ceru, ka tu ievēroji, ka uzrunā es lietoju tikai mazo burtu, tā es par tevi domāju..
Ušakovu
U
Atvainojiet par pareizrakstību. " Rēzeknes centrā" Kaut gan te varētu derēt arī Daugavpils utt. vēl daža laba Latgales miestiņš. Ak, Rīgu aizmirsu.
ccc
c
Tad sanāk,ka žīdiem ir atļauts slepkavot?Noslēpušies putina ēnā iznīcina verelu tautu.
muļķi
m
Lieliska ziņa. Tā ir MŪSU Gaismas pils
Hip!
H
Kremļa instrukcija.Visiem viņu algotņiem jāuzbrūk ebreju tautai ar apmelojumiem.Tas lai novērstu uzmanību no kremļa nelietībām.Starp čekistiem bija daudz ebreju,jā.Krievi salasīja pa visiem krievijas cietumiem atsaldeņus,iedeva rokās šaujamos un sūtīja slepkavot cilvēkus.Krievi vot labi,slepkavoja žīdi.čekisti izdomā velnišķīgus plānus.
goša
g
Liels paldies ārlietu ministram: labāk vēlāk - nekā nekad!
Jumis
J
Pareizs lēmums! Paldies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas