Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Robežsardze lūdz palīdzēt identificēt personu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kuilis
k
izskatās pēc A. Kerča.
šitos jau nediferencē
š
apakšgrupas, prasiet Emmai Eglei nio DD-K darba devēju konf., viņa gribēja šitos ievest vagoniem , varbūt šis ir no paraugiem-demo
vohomurka
v
Amatpersonām nav aizliegts kļūdīties! Lai kļūdās un sūta šo uz Krievzemi, kura cīnās par taisnību visā pasaulē un ir cilvēktiesību un cilvēkmīlestības etalons! Droši - Austrumu virzienā pāri Zilupei! :)))
lūriķis
l
Ja jau šamais negrib tikt atpazīts,tātad ir iemesls,varbūt terorists,varbūt moskaļu špions,tā prātīgi jāparunājās,gan jau atcerēsies,kas viņam par akcientu u.t.t.
ironija
i
Starp citu vai tad taa publiceet cilveka portretu nav cilvektiesibu paarkaapums.Eiropaa ir simtiem nelegalo, nu un vai ta vinju bildes tagad publicee aviizees...??? Bildee mees redzam cilveku,pirmaamkaart un dievs vien zin kas vinju ir atdzinis sheit!!!!! Valstij jarisina shi situacija,kaa risina ari citas civilizetas eiropas valstis,ja jau mees esam EU.
Berta
B
Vai tad šis pat neatceras, kur piedzimis un no kurienes ieradies? Ja Latvijas PID datu nav, tad lai sēž karcerī bez ēdiena, kamēr atceras! Nav, ko ņemties ar tādiem "mēmajiem"! Vispār izskatās pēc armēņa, ja kas.
Māris
M
Kamēr nav noskaidrots no kuras valsts šis ir, tikmēr viņu nekur nevar izsūtīt. Nav jau uz kurieni. tāpēc arī ir vajadzīga palīdzība šo cilvēku identificēt.
gio
g
A šis nav no tās pašas rumāņu-čigānu kompānijas, kas Rīgā iekortelējusies ienesīgākajās ubagošanas vietās - uz Stacijas gājēju pārejas un tunelī pie tirgus?
lielveeders
l
Zeme mums ir kur aprakt to čigānu!
Sieru Nāve (indiānis)
S
Tīrs Muhameds! Ar Kāju pa dirsu un no Latvijas prom!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas