Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Rubiks: Ne Zatlers, ne Dombrovskis nedomā par cilvēkiem un viņu problēmām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
feodosija alfredovna
f
Jādomā,kā noslepenotās mēbeles dabūt uz savu mītnes vietu ārpus Jūrmalas pils,jo nelabvēļi un skauģi blenž uz lilitiņas guvumu. tad par kādu vēl tur tautu domāt?
Ženija
Ž
Ja Rubiks nav apmetis kažoku uz otru pusi, tad viņš nav Rubika kungs, bet biedrs Rubiks, jeb pareizāk, tovarišč Rubik .
atriebējs
a
Kur ta, Rubik ir tie saraksti, kurus sastādīji - 1991.gada krievu okuoantu puča laika? Nekas nav aizmirsts, viss kādreiz nāks gaismā un sekos - dieva sods.
nu
n
tikpat prātīgs kā hitlers staļins ulmanis............vai zinat, ka ulmanim naudu par bekonu deva hitlers, jo ražojām konservus karam.............
nu
n
mums jau būtu jādomā par Dombrovska=valsts problēmām, ja neesam ļeņina komunistu lopi zagļi sliņķi kontrabandisti.............kam viet lopu kūtī, varbū ejiet uz turieni, kur pamet barību latvieši 2X dienā, krievi, kad pagadās...........mēs redzējām tās viņu kūtis..........pat mēsli netīrīti
anna
a
Rubiks praatigs virs, vai nu jums patik, vai ne.
Pareizi, Rubik,
P
jo viņiem pašlaik ir jādomā, kā izcelt valsti no tās sūdu bedres, kurā to iegrūda TP vadoņi un Godmanis.
bozis
b
Rubikam visu cieņu! Nemaina kažoku kā mūsu politikāņiem. Uzcēla pirmo veloceliņu, AveSol un daudz labus saimnieciskus darbus.
sol
s
salidzinajumam....frofils lidzigs kravcova ...piere grimbas....abi lidzinieki...politiskie serfotaji.....oxoxoxoxwowow
Koļa
K
PadLatvijā jau visu izlaupija KP un tautai palika tikai "bomba" un saliti gurķi 3-litru burkas Vot takije pirogi !
Unkass
U
Malacis , Pelēkais vilks ! Tādu Faro stulbums tik tiešām ir apbrīnojams. Jā, padomju laikā tāda valsts izlaupīšana nebija pat iedomājama, kur nu vēl realizējama. Man ir saprotama šo Faro runāšana un rakstīšana, ja viņi ir izlaupītāju sastāvā, BET NĒ, LĒRUMS IR ARĪ TĀDU FARO ARĀJU UN DZIEDĀTĀJU TAUTAS PĀRSTĀVJU SASTĀVĀ, KURI RUNĀ UN RAKSTA TO, KO 02.05.2011. 13: 51 UZRAKSTĪJIS Faro. Trakākais ir tas, ka viņi arī tā domā un ir gatavi pārdot pēdējo aitu, lai nomaksātu nodokli par kūts durvju krampīti, ja tiem Faro, kuri ir izlaupītāju komandā, iegribēsies saņemt vēl lielākas algas un prēmiju kompensācijas par neko nedarīšanu vai banku izputināšanu u.t.t.
>>>un, kas notika LPSR un visā PSRS ? Nebija ne zagšanas, ne tautas nodzirdīšanas, ne miglas pūšanas acīs.. .Dažas cūkkopes Maskavā aplaimoja ar medaļām, bet ka dzīvoja parējas !? Kur palika viss saražotais no padLatvijas? Siski, piski da hvost bija veikalos Latvijā. Kaudamies ļautiņi stāvēja rindās. Pēc Latvijā saražotajam desām bija jabrauc uz Maskavu. Ogrē adītajās jakās staigāja krievu virsnieku sievas. Kas palika latviešu kolchozniekam ? Ko teiksi, patriot?Kas tev tagad trūkst? Vodka......
koļa
k
Kas sunim asti cels, ja pats necels.
mazais lauksaimnieks
m
Manuprāt valsts pat par daudz atbalsta maznodrošinātos-laukos pabalstus saņem tādi,kas visu mūžu nav gribējuši strādāt,saņemtās pārtikas pakas tiek pārdotas vai izbarotas suņiem,jo citus mājdzīvniekus šie ļaudis netur.Kādreiz latvieši teica-"kam ir savs stūrītis zemes,tas būs paēdis",tagad lauku cilvēki nevīžo pat aprūpēt pašvaldības iestādītu kartupeļu lauku,lai sagādātu ziemai pārtiku!
lipmstiks
l
Kā nu ne. Gan Zatleram gan Dombrovskim svarīgākās ir savas ģimenes vērtības. Tāpēc jau lien pie lielās siles. Vai kads var nosaukt kaut vienu latvju politikāni ar atšķirīgu morāli?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas