Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Rubiks: Saeimas atlaišanas rosināšana bija farsa solis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dambis
D
Hruščovs vēl 1961. gadā PSKP XXII kongresā apsolīja, ka pēc divdesmit gadiem valstī būs uzcelts komunisms. Bija arī pārtikas programma 2000. Bet pazuda pati valsts ar visu komunismu un visām programmām. Tāpēc ar tiem solījumiem tā uzmanīgi.
lux
l
Tra'fisks farss ur tas, ka Latviju EP pārstāv tāds komunists Rubiks un galīgais tumsonis izbijis OMON karitājs Mirskis. Kāds kauns! Bet pa''si vien vanīgi,ka okupantu un masveida rusifikācijas rezuktātā iesūtīto pēctečiem pa labi un pa kreisi dalīja pilsonību.
Zinatajs
Z
Zalters zinaja, ka vinju neparveles, to zinaja ari vina sieva - kura shamam tad ari izdeva ukazu - "da pasilai ih vseh na#YN!!"* Ko paklausigais vira kungs ari izdarija. *Zalteru para majas valoda ir krievu.
patriots
p
jā, jo kā jūs padomijas idioloģijas pārstāvji vēl čakarēsiet smadzenes tautai, tikmēr nekas labs nebūs, jo tie laiki ir pagājuši, tagad ir izglītoti, kuri nav lojāli pret LV, kuri sabraukuši PSRS laikā un nesaprot kad normāli dzīvojošie LV grib mieru, tad tiem jāmeklē savus labumus citviet, jebkurš LV var savā starpā runāt kā grib, bet valsti kur dzīvo ir jāciena, nepatīk, staiguļi, lai meklē savus labumus citūr.!!!!!
.......
.
Pats Rubiks ir liels farss un vēsturisks relikts, kaut gan objektīvi jāatzīst, ka ar zināmu nostalģiju, atceros tos laikus, ka pa ielām 2x dienā brauca Rubika ieviestās atkritumus savācošās mašīnas un nebija smirdoņas un infekciju perēkļa pie katrs mājas stūra un kā suga nebja ''miskastnieki'' ar visām no šī dzīvesveida izrietošajām sekām.
gulaga skeleti
g
Farss ir nodzīvot dzīvi, ticot komunisma ideju uzvarai
piebilde
p
Bet sēdēt Briselē un uzrīt Eiropas pīrāgus
  • 4
  • 0
Cicerons
C
Kas tad bija "augusta pučs", Rubika k-gs, kad jūs kopā ar komuņagiem gribējāt atkārtoti iekļaut Latviju padomju valstu saimē???
bimbam
b
Lai nu kā tur ir bijis, neatkarīgi no tā, kā būtu bijis, ja......., Zatlers pazudīs no politiskās skatuves, ja turpinās darboties tikpat neizteiksmīgi - viduvēji (labākā gadījumā), kā to darījis līdz šim, ja neņemam vērā impulsīvo lēmumu atlaist Saeimu. Cita starpā, runājot par kratīšanas lietām prokuros jau nu gan varēja papūleties uzrakstīt vienu vienīgu vēstuli, kurā pamatota kratīšanas vajadzība, jo tīri formāli 2 vēstuļu esamība pielaida Saeimas balsojumu tādu, kāds tas notika-> tautu dēli un meitas oligarhu aizstāvji mierīgi varēja paslēpties aiz šī juridiski neprecīzā lietu kartojuma, par ko gan vēlāk pērienu dabūja!
borcinsh
b
...nu re´, komunjaki sak smirdet !
vdz
v
Atļaušos Rubika kungam nepiekrist, jo Zatlers tāpat nebūtu ievēlēts! Viņš to ļoti labi zināja un saprata, jo Saeima viņam "iešāva kājā" jau stipri ātrāk, tāpēc viņa pacietības mērs bija pilns un notika tas, kam bija jānotiek!
KLM
K
Ierosinu Rubiku apbalvot ar Trīszvaigžņu ordeni, ja jau viņa cīņu biedrs okupācijas laikā biedrs Lembergs ar ordeni jau apbalvots.
Hehe
H
Ui, kā vecais komuņaga tirš...
RJ
R
Alfred, to sauc par integritati - lemumu bez aprekina.
conyto Svins
c
Alfreds spriež pēc savas saprašanas,viņš bijs,ir un būs tipisks totalitārā režīma pārstāvis,kur viens bija pārgudrāks ,tiesiskāks un labāk apgādāts ar pārtiku ,nekā visa pārejā tauta.Mūsu nosauktajiem trim oligarhiem tas režīms patīk un viņi apzog visas tautas tiesiskumu,brīvību,demokrātiju , labklājību un ļoti sekmīgi atražo mūsu tautā,padomijas režīma simptomātiku.Dabīgi,ka viss tas patīk Alfredam un ir klajā pretrunā ar Prezidenta Zatlera izpratni un rīcību.Prezidents Zatlers pēc skološanās ir ārsts un ļoti labi saprot un atšķir formu no satura.
pilsonis
p
Oligarhu kontrolētā Diena uzsākumi masveida Zatlera nomelnošanas kampaņu, kurai der jebkas, tajā skaitā arī biedra Rubika viedoklis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas