Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds
Deputāti tikai daļēji atbalsta Valsts prezidenta priekšlikumus

Sabiedrībai jāsaprot, kas notiek Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
korupcijas sile
k
?? ko darīs?? strādas tautas un valsts labā?? beidziet muldēt!! jebkura tiesa un ES -TĀDUS BŪTU NOTIESĀJUSI JAU SEN !! ne te demagoģiju un melus laist!!neviens Eiropā tādiem meļiem nedos roku- kad uzzinās patiesību!!
ja kāds kritize Vienotību, tad
j
tas ir zzs, na un sc lielzagļu bandas roklaiža vai arī galīgs idiots-kas ticamāk, jo zagļi un viņu pakalpiņi ir viltīgi un gudri un prot muļķīšiem, kam nav prāta spēju iestāstīt, ka vainīgi ir tie, kas traucē zagt
lauku vecis no ventiņ puses
l
kas gan var pārspēt zagšanā zzs un lembi
Trollis JT
T
Vēlaties uzlabot saikni starp tautu un valdošo eliti? Ļoti vienkārši! Ņemiet par paraugu Ķīnas komunistu praksi - vadošie bonzas katru gadu noteiktu dienu skaitu strādā reālu darbu reālos uzņēmumos.
!
!
Tups Tenis un tupa viņa tupele.
Tenis Tupele.
T
Tapec es saku ,ka mums saeima pietiktu ar vienu partiju ,un ta ir Vienotiba. Nu var vel izveidot tadu opoziciju ,klusaku kas nebauro tos komunistu ,un krievu sauklus .
!
!
Ņemot vērā iedzīvotāju skaita dabisko samazināšanos un migrāciju, 100 deputāti, tostarp tādi, kas dzer pie stūres, audzē bites, kandidē ar viltu, lai atbrīvotu vietu citam, ir ekstravagance. To skaits ir steidzami jāsamazina līdz tautai finansiāli pieņemamiem štatiem un atbilstoši iedzīvotāju skaitam. Satversme ir grozāma.
Ilga
I
Taču frakciju pārstāvjiem nebija iebildumu pret to, ka paskaidrojoša informācija ir jāsagatavo par jau pieņemtu likumu, lai vēlētājiem vieglāk uztvert, ko tas paredz.--- likums ir pieņemts, nu jūs varat cepties! Tāda ir attieksme!
hahaha
h
nesmiidiniet, paldies!
Tenis Tupele.
T
Vienotibu Lieciet miera. Variet kemoties ar ZZS , SC NNK uc. Latviesu partiju lieciet miera.
Lauku vecis
L
Šī Saeima nekavējoties jāatlaiž, ! Vai vēl ļausim līdz pašvaldību vēlēšanām un vēl 2 gadus Vienotībai un NA šiverēt ar miljoniem????
Jazis
J
Esošā kārtība padara sabiedrības viedokli par otršķirīgu. Pie mums kaut kas līdzīgs Indijas kastu sistēmai.
Tenis
T
Kamer valsti nevadis latviskaka partija Vienotiba tur nevienam no tautas neintereses ko dara saeima ,jo viss ir skaidrs tapat. Ja Latvija ,butu teiksana 100% Vienotibai tad se jau mes butu attistijusies tik talu ,ka galva par dzivosanu nevienam nebutu jalauza ,un aizbraukusie tautiesi tecinus brauktu atpakal .Butu pilnigi cita ekonomika. Bet tagad pat lielako septmani nevar notiesat,kur nu vairs talak !
ha
h
Ko tur veel saprast!!Prezidents Latvijaa ir tuksha vieta!!!
hmmm
h
" viņiem būtu grūtāk piekļūt ministriju rīcībā esošajai informācijai, kas nepieciešama, lai anotāciju sagatavotu. " ==================== Nu, bet tad kā sanāk! Opozīcija sniedz savus priekšlikumus "uz dullo"? Lai raksta anotāciju izejot no tās informācijas, balstoties uz kuru sagatvoja likuma priekšlikumus. Iekš tā jau ir visa sāls - saprasts, vai priekšlikumu pamatā ir kāda racionāla doma, vai arī "vells zina ko" piedāvā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas