Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Saskaņu turpinās vadīt Jānis Urbanovičs

Sociāldemokrātisko partiju Saskaņa turpinās vadīt Jānis Urbanovičs, kurš bija vienīgais kandidāts uz šo amatu.

Savukārt par viņa vietniekiem ievēlēja Valēriju Agešinu un Sergeju Dolgopolovu. Partijas valde tiks paplašināta no 15 līdz 17 cilvēkiem.

Cik delegātu nobalsoja par Urbanoviču netika saskaitīts, fiksētas tika tās balsis, kas bija pret vai atturējās. Tāpat norisinājās balsojums par valdes locekļiem.

Urbanovičs pateicās par sniegto atbalstu un teica, ka zina, cik grūts ir šis darbs. Viņš apzinoties savus trūkumus, taču partijas vadītāja pienākumus pildīšot pēc labākās sirdsapziņas. Viņš uzsvēra, ka gaidāms smags partijas celtniecības turpināšanas periods. Partijas komandā būs dažādi cilvēki, kā dēļ paredzami atšķirīgi viedokļi un strīdi, taču to rezultātā tapšot pareizākie lēmumi.

Valdē ievēlēti Vitālijs Azarevičs, Ivans Ribakovs, Oļegs Agafonovs, Marjana Ivanova-Jevsejeva, Igors Pimenovs, Boriss Cilēvičs, Maksims Tolstojs, Valērijs Kravcovs, Mihails Kameņeckis, Aivars Bergers, Andrejs Elksniņš, Egils Rutkovskis, Elizabete Krivcova un Sergejs Mirskis.

Saskaņas kongresā sestdien pulcējušies vairāk nekā 800 biedru. Sestdien tiek noslēgts divus gadus ilgušais četru partiju apvienošanās process. Partijā ir apvienojusies Tautas saskaņas partija, Jaunais centrs, Daugavpils pilsētas partija un Sociāldemokrātiskā partija.

Saskaņa kopā ar Alfrēda Rubika sociālistiem veido apvienību Saskaņas centrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas