Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

SC aicina Dombrovski Saeimā sniegt ziņojumu par situāciju saistībā ar Krājbanku

Trešdien politiskās apvienības Saskaņas centrs (SC) 11. Saeimas frakcija nosūtīja vēstuli Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim (Vienotība), aicinot ceturtdien sniegt izvērstu ziņojumu par minēto situāciju un ieplānotajiem neatliekamajiem pasākumiem saistībā ar Latvijas Krājbanku.

SC frakcijas deputāti uzskata, ka pašreizējā situācijā, kad Latvijas Krājbankas krahs skāris daudzu valsts iedzīvotāju intereses, paralizējis vai apgrūtinājis vairāku pašvaldību darbu un radījis problēmas, ar kurām tagad saskaras uzņēmēji, Ministru kabineta vadītājam ir jāsniedz parlamentam un sabiedrībai informācija par notiekošo.

Kā vēstīts, Latvijas Krājbankā, kuras darbība pašlaik ir apturēta, pēc VSAA datiem, pensijas un citus pabalstus saņem apmēram 80 000 iedzīvotāju.

Tāpat ziņots, ka FKTK padome 21.novembrī nolēma apturēt Latvijas Krājbankas visu finanšu pakalpojumu sniegšanu. Lēmums pieņemts, pamatojoties uz konstatēto līdzekļu iztrūkumu bankā, par ko ir informēta Ģenerālprokuratūra. Savukārt Valsts policija sākusi kriminālprocesu saistībā ar Latvijas Krājbanku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas