Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Situācijas maiņa Lībijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
MK
M
''kas tomēr prasās pēc atgādinājuma, ka bez koalīcijas sāktajiem gaisa uzbrukumiem nebija iespējams nobremzēt neapbruņotu cilvēku slaktiņu.'' Kāds te atkal grib teikt, ka tas ko Kadāfi tur trenkā pa tuksnesi, ir nevainīgu jaunavu pulciņš ar izšūtiem mutautiņiem rokā, nevis ieročiem?
Juris
J
Bāleliņiem patīk diktatori visur citur pasaulē, tikai ne pie pašiem. Spiedz kā aizkautas cūikas par laiku, kad pašus Staļins paņēma savā azotē- ar visām no tā izejošajām sekām.
pilnīgs sviests
p
Biju par Klimoviču labākās domās. :(
haha
h
Kaut kur tas viss jau dzirdēts - Krievijas armijas ofensīva pret gansiem, ar ko Lībijas nemiernieki atšķiras no gansu nemierniekiem Rīgā 1990.gadā, Krievijas armijas ofensīva pret bandītiem gansiem utt. utjp.
Vvtn
V
Ja nepūstu koalicijas spēku stabulē, tad vispār nekādu rakstu nevarētu ievietot nevienā mēdijā. Jo šis ir pirmais raksts,kur vispār pieminēta Lībijas valsts armijas ofensīva pret bandītiem. Citās valstīs jau ziņo par Bengazī atbrīvošanu no nelikumīgajiem bruņotajiem formējumiem..Tākā viss vēl būs interesanti.....
Andris
A
........Bet pašlaik situācija, par nelaimi, ir tāda, ka ar Lībijas tautas spēkiem vien ir par maz, lai patstāvīgi rīkotos labākas nākotnes veidošanā........ Nu, nezinu, kas tie par tautas spēkiem. Ati, tu zini???
xxx
x
Lībijā izveidot ANO protektorātu bez pašpārvaldes tiesībām, un, lai nebūtu visādu runu, visu minerālresursu ieguvi aizliegt. Un lai dzīvo no tiem inākumiem, ko paši spēj nopelnīt, bez kādas naftas..
nazis
n
Domaaju, ka Klimovichs iztuseejies pa taam valstiim ir tieshaam kljuvis par ekspertu. Izraadaas prasts rietumnieku politikas aizstaavis uz liidzskreejeejs. Vinjsh vareeja man, "neizgliitotam lumpenam" pastaastiit, ar ko Liibijas nemiernieki atshkjiras, piemeeram, no chechenu nemierniekiem? Tur Putins driikst vinjus mochiit sorkjiiraa un Pasaule tam piekriit, Muamars grib dariit to pashu, bet te psaule nepiekriit. Nav drusku dubultmoraale? Vai, piemeeram, latgalji izdomaatu, ka ar abu Valdu duetu kautkas nav kaartiibaa un saaktu brunjotu ciinju, lai izlauztos uz Riigu, Zatlers liktu pretii armiju, bet latgaljus saaktu atbalstiit NATO (pie nosaciijuma, ka Latvija nebuutu NATO daliibvlasts).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas