Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Šlesers: Ēlerte bijusi daudz lielāks oligarhs nekā es

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Missy
M
This could not psoisbly have been more helpful!
!!!
!
Nez kautkā kauns par tiem cilvēkiem, kas gadu gadiem balsojuši par šo tukšo, dumjo bandītēnu!
:)
:
Ja šie abi ir "oligarhi", tad galvenā starpība starp viņiem ir izglītības un intelekta līmenī......ne par labu Šleseram :)
māte saka
m
Balsosim par Šleseru un punkts.
tēvs teica
t
Šlesers tak ir pašivirzīts un pašievēlets politikānis. Pats, pats, pats- tā birst zirgāboli.
.......
.
Atradis ko salīdzināt.....Ēlertei vismaz ir prāts un nacionāla stāja. Šlesers pat nezina kas tas ir. Pēc gadījuma restorānā, kad viņš pārmeta oficiantei, ka viņu neapkalpo krievu valodā un izkladzināja šo gadījumu pa visu valsti, viņš nodemonstrēja savu maziskumu un aprobežotību. Vai vispār ir iedomājams, ka kāds politiķis Vācijā, vai Francijā vai kur citur pārmestu oficiantam attiecīgāš valsts valodas lietošanu. Tā būtu šī politiķa ''nāve''......
XYZ
X
Varaskāra, kompleksaina ar deformētu psihi, ar tēlojumu uz kompetenci, pati iedomājas, ka var un gudra... Priekš muļķīšiem ka reiz...
Ruta
R
man raudiens nāk visu šito lasot
Kate> kurmis 2
K
Lien nu atpakaļ savā alā un neaizmirsti paņemt līdzi savu mīļo šloseri. Zābaks tāds!
aņa
a
kazjols jau šlosera draugs ,tāpēc jau to jaunās paaudzes fanātiķi reklamē
ulis
u
kas viņš par oligarhu!Sīkulis ar lielu muldēšanu.Bet atrodas arī klausītāji.
Šlesera kungs!
Š
Ēlerte ilgi vadīja vislielāko un labāko laikrakstu Diena, kurai toreiz bija milzīgs skaits lasītāju! Viņa godīgi pelnīja savu naudiņu.
tovarišča eļertova
t
Divi mazi jautājumi! 1.kā viņa pie šī laikraksta tika? 2.kā viņa šo laikrakstu ar tik milzīgu lasītāju skaitu pamanījās nobankrotēt?
  • 5
  • 1
MM
M
Varētu lūdzu vienreiz nodefinēt jēdzienu "oligarhs", lai visiem ir skaidrs par ko tad visi cepamies. Šlesers vsp tīnis - runā no sērijas: Muļķis! -Pats muļķis! Argumenti=0.
Ziv3
Z
Skatos tagad katru dienu Dienā būs jāredz šitais zaglīgais un stulabis purns, līdz pat vēlēšanām. Jo kā saka - ja kaut ko atkārto 100 reizes, tas tautai kļūst par patiesibu.
Ziv3
Z
Dombrovskis vismaz ir pabeidzis augstskolu un kaut ko jēdz ekanomikā, Šlesers kā bija žuļiks ko oastas - kas pērk un pārdod tā arī paliek. Labi ka nākamā Saeimā viņa nebūs.
  • 1
  • 1
Ziv666
Z
Makten kā par dombrovski! vienīgi šis zaglīgais purns simtreiz dienā stāsta, ka mēs esot krīzi pārvarējuši, bet mēs krītam arvien zemāk.
  • 1
  • 2
kurmis2
k
Šlesers ir džeks uz goga,salīdzinot ar Elerti,jo viņa tak bija Sorosa fonda turētāja un ilgi,tākā zinat pēc kā te ož.
ironija
i
Skumji, izlasot šo te , pēc bērnudārza apsaukašanās, beidzot šis tas parādās, kas nav švepstēšana. Latvijā nav oligarhu, jo valsts, kurai ir tik maz miljardieri ( oficiāli lai gan nav zināms neviens) un miljonāri nevelk pāri 500 miljoniem, kā arī to iestrādes nav transnacionālas, nevar būt oligarhi. Tas pataloģiskais naids pret turīgiem cilvēkiem ož pēc divām kloākām- pirmā- latviešu nenovīdība, lai dievs želīgs, otrā- tas ir nopietni- tie ir tie īstie oligarhi. Un lai cik skumji nebūtu ( ne nav jau man rebju ne ar lembergu, ne šleseru) , no līdz šim minētajām personām oligarhs ir Soross. Vispār sī persona ir visai odioza, jo viņas ietekmes ambīcijas vairs nav disputējamas visur. (Tā kā vienreiz ir sanācis , ka vienu manu darbu apmaksāja Soross, (tā gan bija restaurācija, saistīta ar valsts makslas muzeju, un tikpat labi mani nevar saukt par sorosīdu.) Bet pļurkstot par ietekmīgiem cilvēkiem , un tie te ir pietiekami, tad no trijotnes Šķēle, lembergs, Šlesers, jāatļaujas atzīmēt, ka biedri šķēle un lembergs bija ar krietnu kompartijas rutīnu un šleseram tā nu gan nav. Un tad , kad abi biedri intensīvi pumpēja, ko var izpumpēt no soc. sabrukuma un pārejas laika, tātad, rupji izsakoties, noslauca savus līdzpilsoņus un savu valsti, tajā laikā zinoši cilveki stāsta, ka šlesers intensīvi meģināja attīstīt mazā biznesa nišas Polijas virzienā. Tādējādi, kamēr vieni slauca un pumpēja, otri centās rosīties un tas gan nav gluži tas pats. Un vispār nav ko jaukt politisko valsts privātbiznesu , ietekmi un oligarhus. Jo te gan ir liels nabadzīgo cilvēku slānis, bet nekur nav teikts, ka nabadzība būtu laga gaume.
  • 5
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas