Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Šlesers nezina, kas draudējis Lapsam, bet zina, kas viņam maksā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
annele
a
man gan vislabaak patiik, ka nabadzinsh veel nav informeets, ka padomju tantuku kabatslakatinji nav sanitaari... nabaga Inesiite, maajaas mazgaa Ainaara punkjus. Asara vinjam kaada nobira vispaar? Jau zinaadams, ka buus sentimentaala raudaashana to punkjulupatu panjeemis liidzi. fui! es varu aizhaut zewa softis nu vai- ir taku veel kaadi leetaaki mutautinji..
ha..ha
h
CIETI (kartupeļu) vairumā var iepirkt ALOJĀ!!!.. tik izmisīgi cilvēks meklē CIETI..tad nevajag kavēties...ŅEM KAMĒR IR!!!!!!!!!!
Mihails
M
Kā ir ar krimināllietu par nelikumīgu ieroču apgrozījumu, kura tika izbeigta pret Aināru Šleseru iejaucoties kādai augstu stāvošai amatpersonai? Mihails Andersons
milda
m
Apnicis tas TARTIFS-SHlesers. Te raud,te smejas,pats kladzina par skumjo bernibu un jaunibu ,tad riko preses konferenci. Riktigs KOZJOLS.
Gunis
G
Šķiet, ka esi psihoanalītiķis? Izskatās ticami, bet tagad par Šleseru to pašu, lūdzu !
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Oļegs maksā... visi to zin... tāds kā jocīgs tu! :)
Pilsonis
P
Šleser, ja zini, kas maksā, nosauc vārdus! Je nezini, tad neļerkšķi kā tāda bāba!
Huans mags
H
...trūkums organismā, tā parasti ir ar izārstētiem alkaholiķiem, bet citiem šāds sindroms ir jau no bērnības, vai psiho-trauma? Un tomēr,iespējams, ka nav jutis mīlestību ne bērnībā, ne to jūt tagad, un nevajag, nocietinājies, bet tas ne tikai atstāj psiholoģiski smagas sekas (kaķi, kas ir nevainīgi vien), bet arī mobilizē uz radošu sasniegumu (nav bābas un bļaustīgu bērnu, kas prasa uzmanību, laiku un traucē dzīvot un radoši strādāt).Paldies Dievam, ka viņš savu milzīgo, nenoteikto enerģiju nevelta spridzināšanai vai indēšanai, bet rīkojas atklāti un, visumā, likuma robežās!
!
!
Sodien ieskatijos visas gramatas nodalas. Tur tiesam ir, par ko snukstet. Bet snukstet ne vinam - valstij, kas tik daudz zaudejusi si ampelmana un shemotaja del. Tai skaita ari saistiba ar RD. Vins, protams, nav vienigais, bet redzamakais no daudzo "Koreiko" pulja gan. Mani neparsteidz, ka cilveki, kas iesaistas mahinacijas, vienmer doma un ari runa kategorijas "ES ZINU, KAS VINU NOPIRKA, KAS VINAM SAMAKSAJA". Tas spilgti parada vinu pasu paradumus un domasanas veidu.
neloģiski
n
ko uzbrūk Lapsam, ja pašiem ir Stendzinieks.
ja kas
j
un kurš līda privātos epastos?
Juris
J
Protams, ka konkrēti neviens no šiem večiem nedraudēja, jo pietiek viņiem visādu pakalpiņu un roklaižas! Paskat, kā Vienotība tiek apstrādāta!
buks
b
jau izskanējušas prognozes ,cik īsā laikā PLL partijas darboņi varētu izšeptēt sev par labu valstij piešķirtos miljonus krīzes lāpīšanai pēc TP un LPP valdīšanas, gadījumā, ja PLL iekļūtu Saeimā.
K-K
K
... Tu esi loti dzili domajoss, bet samera naivs, ja, iedomajies, ka ministri ir atklati parakstijusi lietas kuras tu piemini Latvijas/Bezabrenes IZZAKSANA UN IZPARDOSANA --- ne --- to izdrija daudz viltigak - sakot ar 20 miljonu lietu ... ar uz 'atejpapira gabaliniem' uzrakstitiem un nelegali izveidotiem 'kontraktiem' par 'pascilveku' projektu piesolijumiem ... talak ar legalo PRIHVATIZESANAS procesu un naudas plusmi caur 'savejo' uznemumu finansesanu - cukurbiesu fabriku viltigo iznicinasanu pielietojot ekonomiskas politikas teoriju, un savejos politikus ... ari ar piederigo iedzivosanas metodi kuru pataisija par legalu saja 'mulku zeme' ... ... Vispirms ir jaievel legitima un taisniga valdiba (VL/TB/LNNK + VIENOTIBA) - ta spes nokartot 'vecas' lietas ar BEZTERMINA PREZUMCIJAS LIKUMA ieviesanu un tad ar INTERNACIONALO IESTAZU PALIDZIBU viss ARPRATIGAIS LAUNUMS PADARITS VALSTIJ UN TAUTAI tiks atritinats ka ir vajadzigs - un asaras nepalidzes siem krampejiem !!!
ha..ha
h
..CIETAS tavas asarīņas šlesīt!!!...ar savu CIETĒŠANU..tik neiedzīvojies..vēderaizCIETĒJUMOS!!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas